Sığınak Migrat grup bölgeleri hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Dolphin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Sığınak Migrat grup bölgeleri hk.

Mesaj gönderen Dolphin »

Birkaç gün önce başıma gelen olaydır,
Bi arkadaşımla birlikte mısırda kenan grubu kuruyoruz. Topladık bütün güneş asalı arkadaşları, birde şifa aldık. Kaldı tek eksiğimiz y2 arıyoruz. Sonra mısıra girdi bi arkadaş elinde ejder asasıyla y2 geldim alın dedi. Tabi bizim grupta hasar vuracak adam yok bizde hasarlı y2 arıyoruz :D Adam demesin mi "tabi hasarım yok dimi". Sonra taktı itemlerini translarını vs. Kurdu kendi grubunu girdi. Şimdi arkadaş benim anlamadığım şu, o kadar grup var orada 4y2 arayan mı dersin full arayan mı dersin. Biz 5 tane itemsiz arkadaş haklı olarak hasarlı birini arıyoruz sen ne diye gelip bize gövde gösterisi yapıyorsun. Egonuzu tatmin etmek için böyle şeylere başvurmayın lütfen arkadaşlar.
Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Re: Sığınak Migrat grup bölgeleri hk.

Mesaj gönderen pankuscagiz »

Grup bölgelerinin bu yüzden kalkmasi lazim hocam.
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Dolphin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Dolphin »

Dostum bunca zaman sonra kapatılmasını bekleyemeyiz fakat en azından diğer grupların işlevleri arttırılabilir. Savaşçı almıyorlar mesela gruba y2 tek başına kesiyor. Adam neden savaşçı açıp kassın ki zaten giremeyecek bölgeye. Arkadaşın yoksa gercekten çok zor bu gidişle.
Kullanıcı avatarı
Leqendyyy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Instructive

Mesaj gönderen Leqendyyy »

Dolphin yazdı: 11 Tem 2017 02:55 Dostum bunca zaman sonra kapatılmasını bekleyemeyiz fakat en azından diğer grupların işlevleri arttırılabilir. Savaşçı almıyorlar mesela gruba y2 tek başına kesiyor. Adam neden savaşçı açıp kassın ki zaten giremeyecek bölgeye. Arkadaşın yoksa gercekten çok zor bu gidişle.
Dostum savaşçı alınmama olayını saolsun oyun geliştiricileri çözdü.Slotları hızlandırdı.Kenana falan tanksız giren çok nadirdir. He hala daha çeviren varmı y2le . Kesinlikle vardır
Resim

R A M M S T E İ N N N
Dolphin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Dolphin »

Leqendyyy yazdı: 11 Tem 2017 03:08
Dolphin yazdı: 11 Tem 2017 02:55 Dostum bunca zaman sonra kapatılmasını bekleyemeyiz fakat en azından diğer grupların işlevleri arttırılabilir. Savaşçı almıyorlar mesela gruba y2 tek başına kesiyor. Adam neden savaşçı açıp kassın ki zaten giremeyecek bölgeye. Arkadaşın yoksa gercekten çok zor bu gidişle.
Dostum savaşçı alınmama olayını saolsun oyun geliştiricileri çözdü.Slotları hızlandırdı.Kenana falan tanksız giren çok nadirdir. He hala daha çeviren varmı y2le . Kesinlikle vardır
Eminönü sunucusunda oynuyorum ve savaşçı alan bir kaç kişiye rastladım almıyorlar yani
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen smartenes »

Dünyada başka hiçbir mmorpg oyununda bi zindana girebilmek için o zindandan düşen eşyalara karakterin sahip olması gerekmez, bir tek bu oyunda var böyle bir şey. Bu oyunu bu hale getiren de grup bölgeleridir.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Yafp »

Herkese merhabalar,

Oyunla birlikte oyuncuların da suçu var. Sığınak bölgesine yine şalterci olarak katılabiliyoruz ama Migrat Bölgesi'ne daha bir kere bile giremedim savaşçı sınıfı karakterimle 😊
  • Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
  • Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

smartenes yazdı: 11 Tem 2017 03:43 Dünyada başka hiçbir mmorpg oyununda bi zindana girebilmek için o zindandan düşen eşyalara karakterin sahip olması gerekmez, bir tek bu oyunda var böyle bir şey. Bu oyunu bu hale getiren de grup bölgeleridir.
:') :+1:
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

Helal olsun bunu yapan arkadaşa :') sığınak migoyu geçin. Yeri gelince yardım istiyenleri full çembere de götürüyoruz. Siz ejder asalı y2 si olanı almayıpta başkalarından gelip siz hiç emek harcamadan bölge götürmesini bekliyorsunuz. Alsaydınız o adamı en az 3 4 tur götürürdü sizi. Diuelimki ful olmasın ejderli olsun yinede keserdimiz yavaş yavaş zaten amaç eğlenmek değilmi? Kusura bakmıyacaksın ama bu konuyu buraya taşıman senşn egondur o arkaşın değil ;) 2 yıl önce döndüm bende oyuna sıfır tılsım para fln yoktu zaten bütün birikimi çaldırdığım için 2 3 yıl ara vermiştim oyuna lole başlamıştım en sonu geri döndüm oyuna ve yavaş yavaş toparladım kendimi zaten bi zaman sonra gerek ticaret olsun gerek kendi kastıklarım olsun sermaye hızla büyüyor. Size tavsiyem bu oyunu oynıyacaksanız emek vermenizdir. Kimse oyuna full başlamıyor. Hala nucleus yüzüğüm yok mesela :grimacing:
Resim
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

4-5 y2 sığınağa girmek ruh hastalığıdır, net.
Tek y2 ile en fazla 20-25 dakika da kenana geliniyor.
5 y2 girmenin anlamı ne? 25 dakikadan ne kadar tasarruf ediyorsunuz?
Çok mu önemli sizin için dakikalar? İş adamı mısınız?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık

“Genel Etkileşim” sayfasına dön