Saçma bi öneri olduğunun herkes farkındadır umarım. 3. Kademe al 2. kademe + ver. Saçmalıktan ibaret ben sadece para vermek istiyorum hazır tılsımı neden vereyim?Seven yazdı: ↑06 Tem 2017 19:30 Bonoyo gerek yok bunu yıllar önce açıkladılar.
İpek ve latexi elinizde bulundurarak sağlam bir alışveriş yapabilirsiniz.
3. kademe tılsım alırken 2. kademe + para teklifi yapabilirsiniz diye bir öneri almıştım forum modlarından yıllar önce.
Bu cevap üzerine sanırım koymazlar bonoları. Bono yerine belki alışveriş para limitini arttırabilirler.
Bonolar Hakkında
Re: Bonolar Hakkında
Caugar yazdı: ↑06 Tem 2017 20:50Saçma bi öneri olduğunun herkes farkındadır umarım. 3. Kademe al 2. kademe + ver. Saçmalıktan ibaret ben sadece para vermek istiyorum hazır tılsımı neden vereyim?Seven yazdı: ↑06 Tem 2017 19:30 Bonoyo gerek yok bunu yıllar önce açıkladılar.
3. kademe tılsım alırken 2. kademe + para teklifi yapabilirsiniz diye bir öneri almıştım forum modlarından yıllar önce.
Bu cevap üzerine sanırım koymazlar bonoları. Bono yerine belki alışveriş para limitini arttırabilirler.
Verdiğin hazır tılsımı verdiğin adamda bırakmayacaksın ki tekrar para koyup verdiğin tılsımını alacaksın.
yani tek yapmanız gereken şey yanınızda 20000(yirmi bin) tane ipek bulundurmak arkadaşlar niye bu kadar sorun çıkarıyosunuz anlamıyorum 
E, ya elimde sadece bir tılsım alacak para var ancak buna karşın para edecek bir eşya yoksa.Seven yazdı: ↑06 Tem 2017 20:56Caugar yazdı: ↑06 Tem 2017 20:50Saçma bi öneri olduğunun herkes farkındadır umarım. 3. Kademe al 2. kademe + ver. Saçmalıktan ibaret ben sadece para vermek istiyorum hazır tılsımı neden vereyim?Seven yazdı: ↑06 Tem 2017 19:30 Bonoyo gerek yok bunu yıllar önce açıkladılar.
Verdiğin hazır tılsımı verdiğin adamda bırakmayacaksın ki tekrar para koyup verdiğin tılsımını alacaksın.
Sesli konuşmaya çağırabilirsin.TOLGARDA yazdı: ↑06 Tem 2017 21:25E, ya elimde sadece bir tılsım alacak para var ancak buna karşın para edecek bir eşya yoksa.Seven yazdı: ↑06 Tem 2017 20:56Caugar yazdı: ↑06 Tem 2017 20:50Saçma bi öneri olduğunun herkes farkındadır umarım. 3. Kademe al 2. kademe + ver. Saçmalıktan ibaret ben sadece para vermek istiyorum hazır tılsımı neden vereyim?Seven yazdı: ↑06 Tem 2017 19:30 Bonoyo gerek yok bunu yıllar önce açıkladılar.
İyi de o kadar zahmetli iş mi olur, tek istediğim alışveriş yapmak neden kendimi kanıtlamak, fazladan muhattap olmak zorunda kalayım. Üstelik elimde param da var, tek sorun alışverişe konulan para sınırıSeven yazdı: ↑06 Tem 2017 21:46Sesli konuşmaya çağırabilirsin.TOLGARDA yazdı: ↑06 Tem 2017 21:25E, ya elimde sadece bir tılsım alacak para var ancak buna karşın para edecek bir eşya yoksa.Seven yazdı: ↑06 Tem 2017 20:56Caugar yazdı: ↑06 Tem 2017 20:50Saçma bi öneri olduğunun herkes farkındadır umarım. 3. Kademe al 2. kademe + ver. Saçmalıktan ibaret ben sadece para vermek istiyorum hazır tılsımı neden vereyim?Seven yazdı: ↑06 Tem 2017 19:30 Bonoyo gerek yok bunu yıllar önce açıkladılar.
Verdiğin hazır tılsımı verdiğin adamda bırakmayacaksın ki tekrar para koyup verdiğin tılsımını alacaksın.![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Yok dostum.Seven yazdı: ↑06 Tem 2017 21:46Sesli konuşmaya çağırabilirsin.TOLGARDA yazdı: ↑06 Tem 2017 21:25E, ya elimde sadece bir tılsım alacak para var ancak buna karşın para edecek bir eşya yoksa.Seven yazdı: ↑06 Tem 2017 20:56Caugar yazdı: ↑06 Tem 2017 20:50Saçma bi öneri olduğunun herkes farkındadır umarım. 3. Kademe al 2. kademe + ver. Saçmalıktan ibaret ben sadece para vermek istiyorum hazır tılsımı neden vereyim?Seven yazdı: ↑06 Tem 2017 19:30 Bonoyo gerek yok bunu yıllar önce açıkladılar.
Verdiğin hazır tılsımı verdiğin adamda bırakmayacaksın ki tekrar para koyup verdiğin tılsımını alacaksın.![]()
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Bence geliştirmek için geliştiriyorlar, aksi taktirde tılsımlar geldiği günden beri resmi sitede yanlış yazılan tılsımları düzeltirlerdi. Lonca puanı sıralaması saçmalığı olmazdı.TOLGA yazdı: ↑05 Tem 2017 10:49Katılıyorum. Bono'nun yanı sıra oyundaki para, kasa ve çanta sınırını biraz daha yüksek tutmalısınız, geliştirmek için geliştirmiyorsunuz ya hani bu da bir gelişme olsun diyelim.Caugar yazdı: ↑05 Tem 2017 00:22 Bonoların kaldırılması çok kötü oldu. Alışverişlerde hırsızlıktır, fazla parayı farklı karakterlere aktarmaktır derken şudur budur baya bi ihtiyaç var bonoya. Yöneticilerden ricam hatta ricamız bütün oyuncular bunu isteyecektir, bononun geri getirilmesini arz ediyorum.
Saygılar
Anka--Happy
- Bonolar getirilmesin.
- Parası 300 m 'den fazla olanların kalan paraları çekilsin.
- Elinde 15' den fazla değerli maden olanların fazla madenleri alınsın. ( Kondrit hariç çünkü akçeyle de çekmiş olabilirler yazık olmasın )
- Oyundaki bütün yaratıkların enerjileri iki katına çıkarılsın.
- Grup bölgelerine girme şartı 43 seviyeden 49' a çıkarılsın.
- Bütün sınıfların enerjileri %30 artırılsın.
- Hol eklentisiyle gelen madenler 10 ila 15 dk. da yenilensin. Diğer madenlerin yenilenme süreleri makul seviyede artırılsın.
- Şaheser olmayan silahların ( 1' den 49' a kadar hepsi) yanına yenileri eklensin. ( Efsunlar değişmese bile farklı tiplerde silahlar olabilir)
- Epe, buluşma hatırası gibi özel ama efsunsuz itemların çeşitliliği artırılsın ve hatta dükkana bu itemların da içinden çıkma olasılığı olan ve içinde iksir, item, artırıcı, plus paket vb. bulunan kutular eklensin. (Bir çeşit şans oyunu gibi)
- Piyasa düzene sokulsun !!
Kesinlikle desteklemiyorum, muhtemelen büyücü için böyle bir şey diyorsunuz ancak büyücünün canı çok olursa durdurulmaz bir şey olur. Büyücünün olayı rakibi kendine yaklaştırmadan öldürmektir. Aksi takdirde zaten kaybetmiştir.