Sadece bir fikir...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Sadece bir fikir...

Mesaj gönderen Parlementxx »

Oyunda Epe bulusma hatirasi kanuni yatagani gibi sadece gorunusu olan itemler oyunun en pahali itemleri
Bundan yola cikarsak oyuncularin gorsellige asiri onem verdigini anliyoruz zaten
Yapacaginiz yada yaptiginiz guncellemede bu itemler gibi cesidi bol itemler cikarsaniz daha iyi olabilir
Ozet olarak kader muhurlerindeki kozmetik sistemini İkvye cekseniz emin olun bu insanlar siteyi çökertir bir haftada

Kutunun icine %1 oranla Epe / %5 oranla 2017 hatirasi ceket pant yada yeni bir gorunus esyasi geri kalan %94 oranida maraton ayak , Maraton mor gözlük , Shen kara , Kondrit gibi item ve materyallerle doldursaniz kutuyuda en fazla 295 akçe yapsaniz
Çok 10 numara olurdu be ama zor bu gidisle
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Discord: tolgaalbayrak

Re: Sadece bir fikir...

Mesaj gönderen TOLGA »

295 Akçenin uygun bir fiyat olmasının yanı sıra bunun gibi kasa eklentileri oyunu oldukça neşelendirir diye düşünüyorum.
Ayrıca 2017 Hatırası demende şunu aklıma getiriyor ki; her sene yeni bir hatıra çıkartarak oyunun güncelliğini aktif tutacaktır.
Bence oldukça hoş olur.
Resim
Kullanıcı avatarı
Caugar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Caugar »

Katılıyorum. Aburanın arbaletindende koysunlar içine.
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

Güzel bir fikir bunun yaninda bankadaki kasamizi 2 sayfadan 5 sayfaya falan cikarsalar da itemlerimizi kolaylıkla rahat rahat koyup biriktirebilsek. Fikrine tamamen katiliyorum hocam. Karakterlere simge eklentilerinfalan da olabilir. Asalarin üzerine cizilen isaretler gibi. :) gelistirilmeye acik güzel bir fikir umarim yönetim bunlari okuyordur ;)
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Kesinlikle çok mantıklı, tıpkı topkapıda satılan kırmızı kıyafetler gibi
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Parlementxx yazdı: 10 Tem 2017 00:34 Oyunda Epe bulusma hatirasi kanuni yatagani gibi sadece gorunusu olan itemler oyunun en pahali itemleri
Bundan yola cikarsak oyuncularin gorsellige asiri onem verdigini anliyoruz zaten
Yapacaginiz yada yaptiginiz guncellemede bu itemler gibi cesidi bol itemler cikarsaniz daha iyi olabilir
Ozet olarak kader muhurlerindeki kozmetik sistemini İkvye cekseniz emin olun bu insanlar siteyi çökertir bir haftada

Kutunun icine %1 oranla Epe / %5 oranla 2017 hatirasi ceket pant yada yeni bir gorunus esyasi geri kalan %94 oranida maraton ayak , Maraton mor gözlük , Shen kara , Kondrit gibi item ve materyallerle doldursaniz kutuyuda en fazla 295 akçe yapsaniz
Güzel bir fikir. Ancak epe ve Kanuni yatağanı gibi şaheserler yine şef yaratıklardan, sizin bahsettiğiniz oranda düşerlerse oyunda canlılık artar ve bol kesimler olur.
Resim
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Mesaj gönderen Whxper »

Parlementxx yazdı: 10 Tem 2017 00:34 Oyunda Epe bulusma hatirasi kanuni yatagani gibi sadece gorunusu olan itemler oyunun en pahali itemleri

Epe kısmına falan katıldım da maraton mor gözlük ve ayakkabı bence olmamalı. Oyunu gazinoya çevirir resmen. Hiçbir emek sarfetmeden o 100 sığınaktan düşürdüğümüz maraton ayakkabıyı 10 lira vererek düşürmesi saçma bence ama kondrit kısmı mantıklı zaten akçe ile satılıyor.
Xilentr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Xilentr »

oyuna çok fazla sey eklenebilir aslinda bakildiginda. ben de arena sistemini oneriyorum. mesela 0-10 level arenasi 10-20 level 20-30 level gibi. 49 level adam 20 level arena carina item dusurmek icin zaman harcayabilir. tabi yeni karakter kasanlara engel olmadigi surece iyi olur. Arenada kazaninca arena puani kazanilir ve sadecr bu puanla alinacaj esyalar oyuna eklenebilir.
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Mesaj gönderen Whxper »

Xilentr yazdı: 10 Tem 2017 10:39 oyuna çok fazla sey eklenebilir aslinda bakildiginda. ben de arena sistemini oneriyorum. mesela 0-10 level arenasi 10-20 level 20-30 level gibi. 49 level adam 20 level arena carina item dusurmek icin zaman harcayabilir. tabi yeni karakter kasanlara engel olmadigi surece iyi olur. Arenada kazaninca arena puani kazanilir ve sadecr bu puanla alinacaj esyalar oyuna eklenebilir.
Bu konuda haklısın dostum. Oyunda 20 seviye güçlü bir eşya düşürsen bunu diğer kişilere karşı kullanamıyorsun kitabe falan derken 30 seviyesin. Bu arenalar olsa çok eğlenceli bi rekabet olur gerçekten
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Whxper yazdı: 10 Tem 2017 10:51
Xilentr yazdı: 10 Tem 2017 10:39 oyuna çok fazla sey eklenebilir aslinda bakildiginda. ben de arena sistemini oneriyorum. mesela 0-10 level arenasi 10-20 level 20-30 level gibi. 49 level adam 20 level arena carina item dusurmek icin zaman harcayabilir. tabi yeni karakter kasanlara engel olmadigi surece iyi olur. Arenada kazaninca arena puani kazanilir ve sadecr bu puanla alinacaj esyalar oyuna eklenebilir.
Bu konuda haklısın dostum. Oyunda 20 seviye güçlü bir eşya düşürsen bunu diğer kişilere karşı kullanamıyorsun kitabe falan derken 30 seviyesin. Bu arenalar olsa çok eğlenceli bi rekabet olur gerçekten
Ilginc ve bir o kadar güzel bir öneri olmuş.Hatta muazzam.1 lvlden 49 levele gecisler artik 1 gunu bile bulmuyor.Dusuk levelli birilerini etrafta goremessin bile.Bahsettigin sistemle 10,20,30 levelin en iyi oyuncusu gibi hoş ithamlar icin bile bircok kisi o levelde sabit kalacaktir ve eskisi gibi hadi alimde su çarı holde kastirim mantigi yavas yavas azalacaktir(yeni guncellemede hole level siniri gelmesini umuyoruz)Dusuk levellere oyle guzel bir imkan ki,keşke olsa :slightly_smiling_face:
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY

“Genel Etkileşim” sayfasına dön