Soru 1; Son paket ismi arz lodos iken neden klanlara özel görevler gelmiyor ?
Soru 2; Kplere özel neden bir etkinlik , bir item veya başka bir şeyler yapılmıyor ?
Soru 3;Handan Veya İsmet Beyi kestiğimizde neden elimize bir şey geçmiyor ? (Bence bu klan liderleri kesilince ekstra bir şeyler olmalı oyunda mesela Handan Hanımı kesince Arzların ekranında lideriniz katledildi diyip kp şan düşebilir veya 1 saat boyunca lodoslara dalamama getirileriblir veya Kesen gruba ödül verilmeli .. )
Cevaplarınızı 3 soru içinde bekliyorm özgür düşünceler önemlii..
Konu 2: İKV ARZ LODOS AMA !!
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: Konu 2: İKV ARZ LODOS AMA !!
1-) Paketin ismi Büyük Hol bölgesinden geliyor. Bu iki klanın kaderlerinin kesiştiği ve çok kan dökülmüş bir bölge Büyük Hol. (bkz: Tarihçe)
Diğerlerine katılıyorum. Klanlar daha aktif kullanılabilir oyunda.
Diğerlerine katılıyorum. Klanlar daha aktif kullanılabilir oyunda.
Klanlar oyunun içine sokulabilir. Şimdiye kadar sadece 5. Seviyede Klanlarla ilgili görev koyulmuş.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Mizah amaçlıdır.
1- Esprisi bir yana Hol eklentisinden dolayı o ad verildi.2- Oyunda bug var diye sunucu turnuvaları kaldırıldı, onu yapmak biraz daha zor gibi.
3- Onları kesmek şu an güç gösterisi gibi bir şey. Ama dediğin gibi, değişik bir şeyler olsa güzel olurdu.
1.Paket isminin o kadar önemli olduğunu sanmıyorum.İçeriğe göre verilmiş.İstanbul Kıyamet Vakti : Büyük Hol de olabilirdi.Ama Hol bölgesi Arz ve Lodos'un çarpıştığı yer olduğu için böyle bir isim konulmuş.
2.Kp etkinliği olarak ne yapılabilir diye düşündüğümüzde aslında şu an bu tür bir etkinliğin gereksiz olduğunu görüyoruz.Bir itemden kastın kp ile item almak ise buda gereksiz olur.Çünkü Anlaşmalı Er Meydanı ile kp'nin olayı bitmiştir.
3.Yanlış hatırlamıyorsam Karahan adlı oyunda belli zamanlarda (haftanın 3 günü) kavimler arası bir kutsal taş savaşı yapılıyordu.(Klanlar arası gibi) Bu savaşta ele geçirilen her taş için , ele geçiren kavime ekstra özellikler geliyordu.(örn: Tüm o kavimdekiler %10 hasar artışı alıyordu.)
Bu savaşlar için herhangi farklı bir harita değil oyunun kendi açık haritaları kullanılıyordu.
Tıpkı er meydanında sancak almak gibi.Hem sancakları kesince hemde klan liderlerini kesince kesen gruba , veya klanın geneline bir buff verilebilir.(Normal oyunda bulunan klan sancakları)Alınan sancak ismi ekranda yazardı.Savaş süresi bitince bir sonraki savaşa kadar en çok sancağa sahip klana ekstra özellik verilirdi.(%10 savunma artışı+%10 hasar artışı vb.)Bu haftalık bir etkinlik olur ve düzenli olarak yapılırsa oyuna bir heyecan katabilir.
Ancak ada dışındaki sancaklar Meteor ve Eminönü sancaklarında şöyle bir durum var.Meteorda Arzlar avantajlı çünkü lodos sancağı daha basit bir yerde , Eminönü'nde lodoslar avantajlı çünkü arz sancağı daha basit bir yerde.Diğer sancaklar ise kalenin içinde.Bu etkinlik sırasında ciddi anlamda 3 haritada büyük bir pvp yaşanabilir.Full olup sürekli sancakta vs atanlara da bir amaç verir.Ama yönetim nasıl yeni etkinlikler planlıyor-planlıyor mu bilemiyoruz işte.
İKV'de böyle bir şey olur mu ? İsterseler neden olmasın...
2.Kp etkinliği olarak ne yapılabilir diye düşündüğümüzde aslında şu an bu tür bir etkinliğin gereksiz olduğunu görüyoruz.Bir itemden kastın kp ile item almak ise buda gereksiz olur.Çünkü Anlaşmalı Er Meydanı ile kp'nin olayı bitmiştir.
3.Yanlış hatırlamıyorsam Karahan adlı oyunda belli zamanlarda (haftanın 3 günü) kavimler arası bir kutsal taş savaşı yapılıyordu.(Klanlar arası gibi) Bu savaşta ele geçirilen her taş için , ele geçiren kavime ekstra özellikler geliyordu.(örn: Tüm o kavimdekiler %10 hasar artışı alıyordu.)
Bu savaşlar için herhangi farklı bir harita değil oyunun kendi açık haritaları kullanılıyordu.
Tıpkı er meydanında sancak almak gibi.Hem sancakları kesince hemde klan liderlerini kesince kesen gruba , veya klanın geneline bir buff verilebilir.(Normal oyunda bulunan klan sancakları)Alınan sancak ismi ekranda yazardı.Savaş süresi bitince bir sonraki savaşa kadar en çok sancağa sahip klana ekstra özellik verilirdi.(%10 savunma artışı+%10 hasar artışı vb.)Bu haftalık bir etkinlik olur ve düzenli olarak yapılırsa oyuna bir heyecan katabilir.
Ancak ada dışındaki sancaklar Meteor ve Eminönü sancaklarında şöyle bir durum var.Meteorda Arzlar avantajlı çünkü lodos sancağı daha basit bir yerde , Eminönü'nde lodoslar avantajlı çünkü arz sancağı daha basit bir yerde.Diğer sancaklar ise kalenin içinde.Bu etkinlik sırasında ciddi anlamda 3 haritada büyük bir pvp yaşanabilir.Full olup sürekli sancakta vs atanlara da bir amaç verir.Ama yönetim nasıl yeni etkinlikler planlıyor-planlıyor mu bilemiyoruz işte.
İKV'de böyle bir şey olur mu ? İsterseler neden olmasın...
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Çok havalı olurdu. Lodos olduğum için örnek veriyorum İsmet Bey'in canı %70'e geldiğinde tüm lodosların ekranında Lideriniz Katlediliyor yazısı çıkabilir. Cümbür cemaat liderimizi kurtarmaya gittiğimizi düşündüm de...muhammet1361 yazdı: ↑08 Tem 2017 03:51 Soru 3;Handan Veya İsmet Beyi kestiğimizde neden elimize bir şey geçmiyor ? (Bence bu klan liderleri kesilince ekstra bir şeyler olmalı oyunda mesela Handan Hanımı kesince Arzların ekranında lideriniz katledildi diyip kp şan düşebilir veya 1 saat boyunca lodoslara dalamama getirileriblir veya Kesen gruba ödül verilmeli .. )
Klan savaşlarına hareketlilik de gelebilir böylece.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
2010-2011 yıllarındayız. Bir yaygara çıkarmış manyağın biri. Demiş ki: "Lodos/Arz Tüccarları ve İsmet Bey'i, Handan Hanım'ı kesince gözlük düşüyor, hem de mor."muhammet1361 yazdı: ↑08 Tem 2017 03:51 Soru 3;Handan Veya İsmet Beyi kestiğimizde neden elimize bir şey geçmiyor ?
Bunu duyan halk inanmış görüyorum bir iki kişi sancağı basıp tüccar kesmeye çalışanları. Yalan yok ben de bir iki kez dahil olmuştum bilmeden, ben dedim klan parası kasayım bir baktım sancak tüccarını kesiyoruz, dedim olmaz ya belki düşer.
Senin cümleni okuyunca bu hatıra geldi aklıma.
Ben önceden ejder asanın falan üretildiğini bilmiyordum. Adamın birine sordum demişti ki "Handan Hanım'ı kesince Ejder Asa, İsmet Bey'i kesince latif veriyor" adam çok iyi sallamıştı ben de lodos kimi gördüysem Handan Hanım keselim mi? Diye yalvarıyordum. Ejder asalılara bakıyordum. Ulan bu nasıl kesmiş acaba diyordumTOLGA yazdı: ↑08 Tem 2017 10:292010-2011 yıllarındayız. Bir yaygara çıkarmış manyağın biri. Demiş ki: "Lodos/Arz Tüccarları ve İsmet Bey'i, Handan Hanım'ı kesince gözlük düşüyor, hem de mor."muhammet1361 yazdı: ↑08 Tem 2017 03:51 Soru 3;Handan Veya İsmet Beyi kestiğimizde neden elimize bir şey geçmiyor ?
Bunu duyan halk inanmış görüyorum bir iki kişi sancağı basıp tüccar kesmeye çalışanları. Yalan yok ben de bir iki kez dahil olmuştum bilmeden, ben dedim klan parası kasayım bir baktım sancak tüccarını kesiyoruz, dedim olmaz ya belki düşer.
Senin cümleni okuyunca bu hatıra geldi aklıma.![]()
Sabah sabah güldürdün Allah'ta seni güldürsün.Whxper yazdı: ↑09 Tem 2017 01:19Ben önceden ejder asanın falan üretildiğini bilmiyordum. Adamın birine sordum demişti ki "Handan Hanım'ı kesince Ejder Asa, İsmet Bey'i kesince latif veriyor" adam çok iyi sallamıştı ben de lodos kimi gördüysem Handan Hanım keselim mi? Diye yalvarıyordum. Ejder asalılara bakıyordum. Ulan bu nasıl kesmiş acaba diyordumTOLGA yazdı: ↑08 Tem 2017 10:292010-2011 yıllarındayız. Bir yaygara çıkarmış manyağın biri. Demiş ki: "Lodos/Arz Tüccarları ve İsmet Bey'i, Handan Hanım'ı kesince gözlük düşüyor, hem de mor."muhammet1361 yazdı: ↑08 Tem 2017 03:51 Soru 3;Handan Veya İsmet Beyi kestiğimizde neden elimize bir şey geçmiyor ?
Senin cümleni okuyunca bu hatıra geldi aklıma.![]()
![]()
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bunun için Hol'den çıkmaları gerektiği kanaatindeyim. Eminim uzun zamandır İsmet/Handan dahi görmemiş oyuncular vardırSalurBeyi yazdı: ↑08 Tem 2017 10:10 Çok havalı olurdu. Lodos olduğum için örnek veriyorum İsmet Bey'in canı %70'e geldiğinde tüm lodosların ekranında Lideriniz Katlediliyor yazısı çıkabilir. Cümbür cemaat liderimizi kurtarmaya gittiğimizi düşündüm de...![]()
Klan savaşlarına hareketlilik de gelebilir böylece.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı