NASIL LONCA BULUNUR?
NASIL LONCA BULUNUR?
Sa beyler bir konu kafama takıldı. Bu oyunda hiç mi arkadaş edinen sonra onu loncasına alan biri yok. İnsanlar neden loncasına almak istemiyor. En güçsüzünden tut en güçlü loncasına kadar kapasitesi olsa bile almıyorlar. Nedenini bilmiyorum. Önceden insanlar grup bölgesi girerek arkadaş olurdu ne bileyim görev yaparak falan. Şimdi sağolsun fuller junonu kenanı işgal ettiği için nasıl olacak bu durum? Adamın yanına gidip arkadaş olalım mı? Da denilmez hep kendi arkadaşlarıyla bi aşiretleşme mi olacak bu oyunda. Açıkçası Teşkilat'ta böyle. Diğer serverları bilmiyorum.
Re: NASIL LONCA BULUNUR?
Whxper yazdı: ↑07 Tem 2017 11:44 Sa beyler bir konu kafama takıldı. Bu oyunda hiç mi arkadaş edinen sonra onu loncasına alan biri yok. İnsanlar neden loncasına almak istemiyor. En güçsüzünden tut en güçlü loncasına kadar kapasitesi olsa bile almıyorlar. Nedenini bilmiyorum. Önceden insanlar grup bölgesi girerek arkadaş olurdu ne bileyim görev yaparak falan. Şimdi sağolsun fuller junonu kenanı işgal ettiği için nasıl olacak bu durum? Adamın yanına gidip arkadaş olalım mı? Da denilmez hep kendi arkadaşlarıyla bi aşiretleşme mi olacak bu oyunda. Açıkçası Teşkilat'ta böyle. Diğer serverları bilmiyorum.
Karakterini eminönü sunucusuna taşıma imkanın varsa veya karakterinin üstü dizili değilse eminönü sunucusunda başlayabilirsin. Lonca konusuna gelirsek bizim sunucuda lonca konusunda sıkıntı çekmezsin.
Yen'i güncellemeye kadar oyuna girmemeni tavsiye ederim. Baktın güncelleme yine grup bölgeleri üzerine, hep beraber bırakırız oyunu zaten.
Klana arada topkapı için loncası olan var mı dersen eninde sonunda çıkıyor.
Grup bölgesi olsa daha iyi olur. En azından ortada bir zorluk var ve önemli olanda birlik olup o zorluğun üstesinden gelmek.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Zamana bırak hocam, elbet olur.
Kıyamet asa üretiyordum, malzemem eksikti. Tanımadığım birisi 60M değerinde malzemeyi bedava verdi. Asayı ürettim.
Sonra ne yapıyorsun diye sordu, para kasıyorum abi tılsım üreteceğim. Çemberlitaşa giremiyorum dedim.
Bana kefil olarak <A T A> loncasına girmemi sağladı.
Bu loncada bölge gitmem için m1, m23, met3, kons 1 3 gibi tılsımları karşılıksız verdiler.
İşin bitince tekrar bize geri verirsin dediler.
Zamana bırak hocam, elbet olur. Bu işler biraz şans işi.
Kıyamet asa üretiyordum, malzemem eksikti. Tanımadığım birisi 60M değerinde malzemeyi bedava verdi. Asayı ürettim.
Sonra ne yapıyorsun diye sordu, para kasıyorum abi tılsım üreteceğim. Çemberlitaşa giremiyorum dedim.
Bu loncada bölge gitmem için m1, m23, met3, kons 1 3 gibi tılsımları karşılıksız verdiler.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
O insanları kaybetme, üzülürsün. Ben kaybettim, 3 sene oldu, hala üzgünüm.SalurBeyi yazdı: ↑08 Tem 2017 10:19 Zamana bırak hocam, elbet olur.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
İzninizle kendimden örnek vermek isterim:
Oyuna yıllar sonra döndüğümde akrabamın mensubu olduğu 10 kişilik bir loncaya girdim. İlk karakterim şifacımı onların yardımlarıyla Sığınak ve Migrat'tan eksiklerini toparladım. Ancak Çemberiltaş'a girmeyince de, müsaade isteyerek, zamanında Eminönü'nde Lodos klanında kurulmuş 'Unutulmayanlar' diye bir loncaya girdim. Sağ olsunlar yardımcı oldular. Bir-iki ay onlarla takıldıktan sonra lonca dağıldı. Ben de o sıra yeni bir savaşçı kasarken, Çemberlitaş kutusu satın almış ve büyücüm üzerinden bir lonca açmıştım ki büyücüm o zamanlar epey bir zayıftı. Zamanla dost edinerek, aynı lonca içerisinde bulunduk. Geliştikçe geliştik.
Ancak çoğu kişi reel hayatındaki sorunlar yüzüne bırakınca ve bizim de huzur bulmak için Arz olma gibi birkaç planımız olduğu için Loncayı kapattık. Burada dipnot düşeyim; kendi loncamızda oynadığımız sürede, forumda çok aktiftik ve Kıyamet Günlükleri tutuyorduk. Arz klanına geçtiğimizde bu gibi etkenlerden dolayı, hatta bir nevi de kendimizi forumda ifade edebildiğimiz için Raiders Of Anatolia gibi emektar bir loncaya girdik bir dostumla. Ancak orada da beklenmeyen şeyler olunca, aynı loncadan ayrılan 20'ye yakın insanla Öd Tengri Yasar loncamızı kurduk ve hala da varlığımızı sürdürüyoruz.
Yani demem o ki, forumda biraz aktif olursan ve doğru sunucu tercihi yaparsan, forum üzerinden bile lonca bulabilirsin.
Oyuna yıllar sonra döndüğümde akrabamın mensubu olduğu 10 kişilik bir loncaya girdim. İlk karakterim şifacımı onların yardımlarıyla Sığınak ve Migrat'tan eksiklerini toparladım. Ancak Çemberiltaş'a girmeyince de, müsaade isteyerek, zamanında Eminönü'nde Lodos klanında kurulmuş 'Unutulmayanlar' diye bir loncaya girdim. Sağ olsunlar yardımcı oldular. Bir-iki ay onlarla takıldıktan sonra lonca dağıldı. Ben de o sıra yeni bir savaşçı kasarken, Çemberlitaş kutusu satın almış ve büyücüm üzerinden bir lonca açmıştım ki büyücüm o zamanlar epey bir zayıftı. Zamanla dost edinerek, aynı lonca içerisinde bulunduk. Geliştikçe geliştik.
Ancak çoğu kişi reel hayatındaki sorunlar yüzüne bırakınca ve bizim de huzur bulmak için Arz olma gibi birkaç planımız olduğu için Loncayı kapattık. Burada dipnot düşeyim; kendi loncamızda oynadığımız sürede, forumda çok aktiftik ve Kıyamet Günlükleri tutuyorduk. Arz klanına geçtiğimizde bu gibi etkenlerden dolayı, hatta bir nevi de kendimizi forumda ifade edebildiğimiz için Raiders Of Anatolia gibi emektar bir loncaya girdik bir dostumla. Ancak orada da beklenmeyen şeyler olunca, aynı loncadan ayrılan 20'ye yakın insanla Öd Tengri Yasar loncamızı kurduk ve hala da varlığımızı sürdürüyoruz.
Yani demem o ki, forumda biraz aktif olursan ve doğru sunucu tercihi yaparsan, forum üzerinden bile lonca bulabilirsin.
- xXThEPuNiShErXx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Lonca aramayla bulunacak bir etken degildir oncelikle oyun icinde bir sayginlik kazanacaksin gerek ticari, gerek uslup gerekse yardimlasma olarak hak yemedigini durust olduğun görüldüğü zaman herkes arkanda olur kefilin bol olur gelen lonca davetlerini sen secersin senin birsey secmene gerek kalmaz.
xXThePuNiSheRXx, ThEPuNiShErBüYü, ThEPuNiShErŞiFa