***Tüm Arz Lonca Başkanları İçer Lütfen***

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kabusxbaskan
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KABUS TEAM

Re: ***Tüm Arz Lonca Başkanları İçer Lütfen***

Mesaj gönderen Kabusxbaskan »

MUHABBETİN ESBABI OLAN İYİLİKLER MUHABBET GİBİ NURDUR;

SİRAYET VE İN^İKAS ETMEK ŞE^NİDİR

VE ONLARDIR Kİ ;
DOSTUN DOSTU DOSTTUR ( SÖZÜ )

DURUP-U EMSAL SIRASINA GEÇMİŞTİR

unutulan birşey varki
BİR GÖZ HATRI İCİN COK GÖZ SEVİLİR
risale nurdan esinledigim sözlerdir ki cok altında seyler yatar..

KİBİRLENME İNSANOGLU O KOLTUGUNU TEK KİRBİT İLE YAKALACAK BİRİSİ VAR KARŞINIZDA

Herşey oluruna varır mert kardeş biz gorevimizi yaptık geldik gerisi beni alakadar etmez yok neymiş suymus buymus bizi davet eden kim olursa olsun gideriz
biz yigit adamız sanalda da realdada gideriz durum ne olursa olsun dostum dusmanım davet ederse

artık mecazi laf yapacak zaman degildir diye dusunuyorum

İyi forumlar dilerim..
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir ;)

KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen amonra153 »

Fanatik Bir Lodos Olarak İçeriğini merak ettiğim bir konu inşallah dilediğin gibi geçmiştir Mertkan..

Di0sxxam0nra
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Cordelio yazdı:bole yaparak arz klanını nıye dıllere dolastırıyorsunuz mılletın agızına sakız edıyorsunuz neden baska seyler dusundurmeye bırakıyorsunuz lodosları. Bız neden gelmedık bellı bı konu soyluyorsunuz konunun ıcerıgı bellı deıl herkez bole toplansın derse nasıl toplanalım bı konu varsa konunun ıcerıgını bunun bunun uzerıne konusacagız gıbısınden soylenır ve konu bıze uygunsa gelınır yada gelınmez bole toplantı olmaz arkadaslar kusura bakmayın bı acıklama beklerdım oyundan ozelden

• ıyı forumlar ıyı oyunlar
[/color][/b]
Benden şimdiye kadar ne kötülük gördünüz realler olarak? davete icabet sünnettir dedim gelmediniz kendiniz bilirsiniz siz böyle oldukça daha çok sakız olursunuz lodoslara... Ben arz klanı menfaati adına toplantıyı yapacaktım oyunda ismail bana pm attı ne hakkında diye alattım atsaydınız anlatırdım kaldı ki ben hepinizin sayfasına girip ayrı ayrı davet ettim yazıklar olsun hiç bir şey demiyorum ben özür beklerken bide eleştiri yapıyorsunuz... Herkes Kendine yakışanı yapar diyecek başka sözüm yoktur...
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Mertkan »

Cordelio yazdı:bole yaparak arz klanını nıye dıllere dolastırıyorsunuz mılletın agızına sakız edıyorsunuz neden baska seyler dusundurmeye bırakıyorsunuz lodosları. Bız neden gelmedık bellı bı konu soyluyorsunuz konunun ıcerıgı bellı deıl herkez bole toplansın derse nasıl toplanalım bı konu varsa konunun ıcerıgını bunun bunun uzerıne konusacagız gıbısınden soylenır ve konu bıze uygunsa gelınır yada gelınmez bole toplantı olmaz arkadaslar kusura bakmayın bı acıklama beklerdım oyundan ozelden

[/color][/b]
Benden şimdiye kadar ne kötülük gördünüz realler olarak? davete icabet sünnettir dedim gelmediniz kendiniz bilirsiniz siz böyle oldukça daha çok sakız olursunuz lodoslara... Ben arz klanı menfaati adına toplantıyı yapacaktım oyunda ismail bana pm attı ne hakkında diye alattım atsaydınız anlatırdım kaldı ki ben hepinizin sayfasına girip ayrı ayrı davet ettim yazıklar olsun hiç bir şey demiyorum ben özür beklerken bide eleştiri yapıyorsunuz... Herkes Kendine yakışanı yapar diyecek başka sözüm yoktur...
Resim
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

Cesurlar Loncası adına belirtilen saatte Arz kalesindeydim ama toplantı olduğunu göremeyince ayrıldım kaleden.
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

Mertkan yazdı:

[/color][/b]
Arkadasım GeLmek Yada GeLmemek Sorun deyıL Yapmıs OLdugun Ve dusunmus OLdugun Gercekden Iyıdır Ancak Konunun Icerıgı Ne Onu bıLe BıLmıyoruz.Oyunda Her Uyemız hemen Hemen Kesın 10 Saat OnLıne OLuyor YAda Sana Forumdada BeLırtmısdım En Azından Konuyu cıtLata bıLırdın bıLgıLendıre BıLırdın .bızde Sana Ona Gore CevabLar Vererek KatıLıp KatıLmıcagımızı BıLdırırdık.Sende BekLemek Zorunda KaLmaz BoyLe Ozur BekLemek Vs. Gıbı SeyLere Ihtıyac Duymazdın Ancak Insan Hata Yaparak YaLnıs Yaparak Doru IsLer Basararak Bır YerLere GeLırkı Sen AzımLıLıgını Yıtırme Ayrıca Arada KıLavyene Hakım OL Iyı ForumLar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Myrosa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Myrosa »

Semih bu konu uzamasın !. Bizi sakız yapıcak adam daha yok Tılsım da arkadaş yeni galiba ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Mertkan »

Eğer 3 yıldır bu oyunda olmak yenilikse evet yeniyim... beni tanıyan tanır bundan sonra herkes işine baksın konuyu uzatmaya gerçekten gerek yok.... İyi forumlar.. İyi oyunlar
Resim
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Kabusxbaskan
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: KABUS TEAM

Mesaj gönderen Kabusxbaskan »

Konunun icinde degilim ama dısındada degilimdir
Her durum neyse unutmasın ki kimseden ustun degildir kimse anasının karnında oynamadı bu oyunu herkezin acemilik donemi olmustur kimseye eski diye eyw demiyordur tercubesi var diye eyw diyor dinliyor ogrenmek istiyordur kimse kimseden ustun olmadı bu oyunda ben simdi yegenimi oyuna alsam yada oz kardeşimi 200 m para 1 49 lvl car rutbesini koyam plusuda alam 12 ytl bak ozaman gor kardeşime nasıl saygı duyoyorlar
Mertkan kardeş durum neyse beni alakadar etmez ama canını sıkmanada gerek yoktur bu durumu yasayan birisi anlar kotu olur aslında kendimi yerine koyum dedim gercekten hosuma gitmedi uzucu bir durum oldu acıkcası onun icin ben destekliyorum seni seni desteklemeyende bu konuda dusman gorende bizide gorur sen sıkma canını kardeşim
Son sözüm olsun buda kişiye degildir ben dusmanım karsına aldıgım dedigim olmadı olmazda alacaklar ancak beni alır acizligim olmadı bu durumda buda benden sevenlerime sevmeyenlerime gelsin diyerek
iyi forumlerim diliyorum kapatıyorum..!!

...............................................................................................................................

TERBİYE ETTİM NEFSİMİ
YIKTIM CEHALET BENDİNİ
SUNMA’N KİBİR BADESİNİ
İÇMEM ÖYLE KOLAY KOLAY

İZZET DER Kİ, BUDUR ÖZÜM
BENLİĞİMDEN VERMEM ÖDÜN
NÂMERT OLANLARA BOYUN
EĞMEM ÖYLE KOLAY KOLAY
İZZET ARPA sahibir son 2 kıtasını aldım asla aklımdan silinmeyen bir şiirdir yad olsun size bu sozum
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir ;)

KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Mertkan »

Eyvallah İsmail kardeşim... Kendilerini sadece bir şey sanmak bu yaptıkları ha bana yeni diyorlar yeni diyenler deniz loncasına sorsunlar... ayrıca ben tılsımdan önce de bu oyunda vardım.. Emin önü sunucusunda
Resim
Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön