Videoyu tamamen izleseniz daha iyi olur ekibi de görmek adına ama gorgarı merak eden arkadaşlar için(27.35)
Kaliteli Adam !
Gorgar bakın ne diyor !
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Gorgar bakın ne diyor !
En son ABERTHOL tarafından 06 Tem 2017 20:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Video linki düzeltildi.
Sebep: Video linki düzeltildi.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Re: Gorgar bakın ne diyor !
gorgarı boşver de dolar 1.77 
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı

Hahaha
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Mevlüt Dinç'i gördüm duygulandım. Dinlemeden kapattım.
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı

Mevlüt Dinç çok mütevazi bir insan
İyi forumlar
Winterfell yazdı: ↑06 Tem 2017 19:28Mevlüt Dinç çok mütevazi bir insan,şahsen ben kendisine hayranım onun sayesinde böyle bir oyunu tanıdık ülke olarak ve yaptıklarıyla birçok şey başardı ülkemizde.Ayrıca çoğu oyuncu onun hakkında yanlış düşünüyor. Sobee'den ayrılması gibi ama bunun sebebi farklı şeylere yönelmesi ve yeni fikirlere sahip oyunlar üretmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum.
İyi forumlar
Ayrıldıktan sonra zaten sosyal medya hesaplarından başka bir oyunda görüşmek dileğiyle yazmıştı. Çok sevdiğim bir insandı. Arada sığınaklardaki gramofonu ziyaret ediyorum. Kıyamet Ezgileri diye bir cd var orada kendi resmi mevcut.
Bunu bilmiyordum, tekrar gidersen fotoğraf atman mümkün kü?Seven yazdı: ↑06 Tem 2017 19:32Winterfell yazdı: ↑06 Tem 2017 19:28Mevlüt Dinç çok mütevazi bir insan,şahsen ben kendisine hayranım onun sayesinde böyle bir oyunu tanıdık ülke olarak ve yaptıklarıyla birçok şey başardı ülkemizde.Ayrıca çoğu oyuncu onun hakkında yanlış düşünüyor. Sobee'den ayrılması gibi ama bunun sebebi farklı şeylere yönelmesi ve yeni fikirlere sahip oyunlar üretmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum.
İyi forumlar
Ayrıldıktan sonra zaten sosyal medya hesaplarından başka bir oyunda görüşmek dileğiyle yazmıştı. Çok sevdiğim bir insandı. Arada sığınaklardaki gramofonu ziyaret ediyorum. Kıyamet Ezgileri diye bir cd var orada kendi resmi mevcut.
O kasetin üzerinde "Yücelen Müzik" yazıyor ve Emre Yücelen'in resmi var.