Orada ki uçak.. !!
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Orada ki uçak.. !!
Biliyorsunuz ki oyunda düşen bir uçak mevcut ve bunun bir hikayesi olup olmadığını öğrenmek için açıyorum bu konuyu. Gözden kaçırmış olabilir miyim diyerekten cevaplarınızı bekliyorum o uçağın hikayede yeri varmı dır ??
kedi
Re: Orada ki uçak.. !!
Oyun görevlerinde bahsediyordu ama üstünde durmuyordu. Bir zamanlar çok araştırmıştım hem oyuna bağlı hem de tarihe bağlı ama maalesef sonuca varamamıştım. Tekrar bir göz atarım 
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Gaffar Beyin makinelerinin düşürdüğünü duymuştum. Hurafe midir değil midir Elwing cevap verebilir.
Elwing'e pek bulaşmamanı tavsiye ederim. Ayrıca böyle konularda yorum yaptığını hiç görmedim.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Ayrıca bildiğini de sanmıyorum. Eğer böyle bir şey varsa da bilen tek kişi Gorgar'dır. Yönetim ve destek kadrosundakilerin %90'ının oyun hikayesine çok hakim olduklarını düşünmüyorum.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
@Serinplay in kesinlikle bildiğini düşünüyorum.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Ben o uçağa dair hiçbir şey bulamadım oyunda. Yani pek de önemi olduğunu da açıkçası düşünmüyorum.

Uçak ile ilgili herhangi bir görev metni veya metin okumadım.Felaketin geride bıraktığı izlerden biri olduğunu düşünüyorum.

Yani sadece bir detay.Tabi uçak olması dolayısıyla önemli yere sahip bir detay."-Neredesin?" "-Uçaktayım bekliyorum" gibisinden yer edinmiş bir detay
Üzerindeki simge ise ;

Taşkanatlar yüzünden düşmemiş miydi? Sanki öyle bir şey hatırlıyorum.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Şşt, kızdırma onuturkoxHAMSTER yazdı: ↑06 Tem 2017 05:17Ayrıca bildiğini de sanmıyorum. Eğer böyle bir şey varsa da bilen tek kişi Gorgar'dır. Yönetim ve destek kadrosundakilerin %90'ının oyun hikayesine çok hakim olduklarını düşünmüyorum.