Kıyamete biraz heyecan
Re: Kıyamete biraz heyecan
Oyuna ilk başladığım vakitler, ufak tefek bir çocuğum. Neyin ne olduğunu bilmiyorum. Mynette reklamını görüp indirmiştim. İşte nasıl olduysa uçağın oralara gelmiştim ve orada ölmüştüm. Öldüğüm yaratığı da görememiştim, uçan bir şeydi. Sonradan öğrendimki Taşkanatlarmış. Orada öldükten sonra Komutan'da canlanmıştım. Burası neresi ya, kayboldum deyip oyundan çıkmıştım.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Oyuna başladığımda 1. sınıfa gidiyordum. Tam bir fırlamaydım işim gücüm bilgisayar oyunlarıydı. Web Tabanlı oyunlar vb. hepsini bilirdim. İKV'ye girdim ve ilk karakterimi oluşturdum. Ne bir yetenek penceresi ne bir çantayı açmak hiçbir şey yapmadan birkaç yere tıkladım.
Bir baktım karakterim duvara çarpıp öldü. Meğer şimdiki engereklerin olduğu yere tıklamışım kamera yukarı bakıyormuş engerekler öldürünce de duvara çarpıp öldüm sanmışım

Hatırlayınca insan gülmeden edemiyor. Daha ufacık bir çocukken bilgisayarım kasıyor diye labirentte doğru dürüst gezinemediğim için camiye gidip "Allahım bugün lütfen philotheos görevini yapabileyim" diye dua ederdim.
Bir baktım karakterim duvara çarpıp öldü. Meğer şimdiki engereklerin olduğu yere tıklamışım kamera yukarı bakıyormuş engerekler öldürünce de duvara çarpıp öldüm sanmışım
Hatırlayınca insan gülmeden edemiyor. Daha ufacık bir çocukken bilgisayarım kasıyor diye labirentte doğru dürüst gezinemediğim için camiye gidip "Allahım bugün lütfen philotheos görevini yapabileyim" diye dua ederdim.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
'Duvara çarpıp öldü' kısmına kadar tebessüm ile okuyordum. O kısımda yüzüm bir düştü. Sebebini öğrenince tebessümüm iki katına çıktı.Sora yazdı: ↑06 Tem 2017 00:32 Oyuna başladığımda 1. sınıfa gidiyordum. Tam bir fırlamaydım işim gücüm bilgisayar oyunlarıydı. Web Tabanlı oyunlar vb. hepsini bilirdim. İKV'ye girdim ve ilk karakterimi oluşturdum. Ne bir yetenek penceresi ne bir çantayı açmak hiçbir şey yapmadan birkaç yere tıkladım.
Bir baktım karakterim duvara çarpıp öldü. Meğer şimdiki engereklerin olduğu yere tıklamışım kamera yukarı bakıyormuş engerekler öldürünce de duvara çarpıp öldüm sanmışım![]()
Hatırlayınca insan gülmeden edemiyor. Daha ufacık bir çocukken bilgisayarım kasıyor diye labirentte doğru dürüst gezinemediğim için camiye gidip "Allahım bugün lütfen philotheos görevini yapabileyim" diye dua ederdim.![]()