Biz oyuncular olarak, özellikle karakteri daha kuvvetli olmayanlar birleşip Sığınak veya Migrat atılınabilinir. Uzun sürer mi, evet ama en azından istediğimiz şeyi yapmış oluruz diye düşünüyorum. Tabii bu iş de zor ama yapılmayacak şey de değil.Winterfell yazdı: ↑05 Tem 2017 02:39Kesinlikle.Son bir haftadır forumun her konusunu aktif bir şekilde takip ediyorum diyebilirim, aynı zamanda bu süreç içerisinde oyuna döndüm ve birkaç bir şeyden bahsetmek istiyorum.
İlk olarak herkesin hem fikir olduğu ve istediği şey oyuncu sayısının artması fakat istenilen ile davranışların istikrarsızlığı oyuna bu içerikte uzun zamandır zarar vermekle birlikte hala da zarar vermeye devam ediyor:
Yeni gelen oyuncunun İKV serüveni 49 seviyeye ulaşmadan önce veya ulaştıktan hemen sonra bitiyor. Çoğu kişinin loncası var, eşyaları tam, ruh taşı sayesinde bir yerden bir yere ulaşmak da zor değil ama bunlara rağmen özellikle ileri seviye görevlerinde yardım çok düşük. Meteor bölgesinde o kadar fazla lodos varken (Eminönü) kimse mağara görevlerine yardım etmiyordu bugün. Yeraltına gittim oradan Eminönü sonrasında geldim Meteor Bölgesi'ne ve gördüm ki arkadaş hala yardım edecek insan arıyor, dayanamadım ben yardım ettim. 49. seviye olduktan sonra iş daha zor, özellikle büyücü veya savaşçı iseniz, grup bölgelerine girmek için çeşit çeşit tılsımlar aranıyor. Sığınak ve Migrat'a 5 büyücü 1 şifacı giriliyor ve gördüğüm kadarıyla da büyücülerde mutlaka tılsım olacak. E hal böyle olunca insan da oyun motivasyonunu kaybediyor.
İkv tarihinde bu hep var malesef inşallah düzelir.Kanallarda saçma sapan tartışmalar oluyor, A kişisi B kişisinin hırsızlık yaptığını iddaa ediyor, B kişisi de A kişisinin:
Birisi kötü niyetli bir hareket yaptıysa forumda konu açarsınız veya sosyal medya gruplarında, kanıt da eklersiniz biz dikkat ederiz. Birisine küfür veya hakaret edince ne zamanı geri alabiliyorsunuz ne de biz kime inanacağımızı seçebiliyoruz.
Mükemmel fikirler.1) Posta Kutusu: Mısır Çarşısı önü gibi belirli merkez yerlere posta kutusu konularak oyuncuların birbirlerine çevrimdışı olsa dahi mesaj gönderme ayrıcalığı tanınabilir. Hatta belirli eşya ve para gönderme de bu yolla kolaylaştırılabilinir.
2) Berber: Mısır Çarşısı'nın içinde uygun bir yere berber eklenmesi oyunu daha keyifli hale getirebilir.
4) Ekstra kasa: Yine oyuncuların rahatlığı açısından para karşılığında ekstra kasa eklenmesi
5) Hesap çıkışı yapmadan karakter değiştirebilme: Bunun hakkında da açıklama yapmaya gerek yok, böyle küçük şeyler oyuncuları çekmez ama gitmesini engeller![]()
6) Er Meydanı bir şekilde canlandırılmalı. Yenilikler mi eklenir, Er Meydanında kazanmak için belirli görevler mi yapmak gerekir veya tekrardan mı düzenlenir bilemeyeceğim ama kesinlikle gereken bir şey.
9) resp0nse'tan alınmıştır: Mevcut eşyalar set olarak kayıt edilebilmeli.
Kısayol ile üstünde giyilen eşyalar önceden kayıt edilebilen set ile anında hepsi giyilmeli.
Kasa olayı doğru böyle bir oyunda tonlarca malzeme item varken bu kasa kısıtlaması da ne ? 2 sekme yapmış 5 yap yükümüz biraz hafifler en azından 2ye göre, ve diğerlerine de katılıyorum.
Kardeşim çok güzel noktalara değinmişsin.Bu oyuna severek zaman harcadığın çok bariz bende öyleyim.Yaklaşık 1 hafta olmuştur oyuna geri döneli ve sabırsızlıkla gelecek güncellemeyi bekliyorum tesadüfen pcde ikv yüklüydü(ki genelde hep yüklü olur)öylesine girdim dolaştım biraz sonra foruma gireyim dedim ki bir de ne göreyim gorgar açıklama yapmış !
İkv'nin güzel bir oyuncu kitlesine sahip olduğuna inanıyorum ben herzaman en azından farkı ortada ama(13 yaş altı çocukların da oynadığı pvp oyunları biliyoruz)malesef diğer oyunlara nazaran reklamı yapılmıyor tanıtılmıyor gerektiği kadar.
Cevap için teşekkürler