Agah hain mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: Agah hain mi?

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Agah Efendi'de yanlış birşeyler yoksa Teşkilat'tan neden ayrıldık? Hikayeye hakim biri anlatabilir mi?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

SalurBeyi yazdı: 05 Tem 2017 09:59 Agah Efendi'de yanlış birşeyler yoksa Teşkilat'tan neden ayrıldık? Hikayeye hakim biri anlatabilir mi?
Resim

Kısacası kullanıldık , oyuna geldik.İki tarafta birbirine güvenemez oldu.

Resim

Gaffar Bey ;
Resim

Kissless'e hizmet ettik.

Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TOLGA »

Serinplay yazdı: 05 Tem 2017 10:16
SalurBeyi yazdı: 05 Tem 2017 09:59 Agah Efendi'de yanlış birşeyler yoksa Teşkilat'tan neden ayrıldık? Hikayeye hakim biri anlatabilir mi?
Resim

Kısacası kullanıldık , oyuna geldik.İki tarafta birbirine güvenemez oldu.

Resim

Gaffar Bey ;
Resim

Kissless'e hizmet ettik.

Resim
Her dalda işine yaran bu görev metinlerini sakladığın için seni kutluyorum dostum. Ben de bu işte güzel bir bilgi haznesi kazanabilmek için en kısa zamanda yeni bir karakter kasıp tüm görev metinlerini ekran görüntüsü almak istiyorum.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

İKV Dünyasının sırlı ve çözülmeyen tek şahsiyeti diyebilirim. Şahsen benim ilgi alanıma giren büyük şahıs.. Agah Bey..

Teşkilat içerisinde ajanları, destekçileri ve en önemlisi kendisinin bilginliği oyunun hikaye akışına değer koyuyor. Yalnız şunu söylemek isterim ki, teşkilattan ayrılan Agah bey'e dikkat etmek gerek. Kim bilir neleri veya kimleri yönetiyordur?(!)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Yafp »

Merhabalar,

Ben de bazılarımız gibi hain olduğunu düşünüyorum. Perihan Hanım'ın ve Gizit liderinin öldüğü patlamada orada bulunmayan ve 'mırın kırın' eden kişidir kendisi. Sanki önceden biliyormuş gibi...
  • Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
  • Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

ÖNEMLİ BİLDİRİ

Agah denen hain, mendebur kişilik İstanbul neferlerini birer birer çıkarları ve iğrenç amaçları için amansızca kullanmıştır. Sahte gülüşleri ve masum görünen sakallı yüzünün arkasında iğrenç bir karakteri barındırmaktadır. Meclis tarafından Teşkilat başkanlığına seçilen Ziya Bey'i türlü oyunlarla kararından vazgeçirmiş ve mide bulandırıcı amaçlarına daha kolay ulaşabilmek için Teşkilat denen çürümüşlüğün, bağnazlığın lideri olmuştur. Tek derdi insanlara, topluluğa hükmetmek olan bu sözde lider, İstanbul'u birbirine katıp, Lodos klanı lideri Gediz Bey'i, İlikçiler' e karşı kışkırtıp savaş açmasına ve Handan Hanım'ın bu savaşa karşı çıkmasından dolayı kardeşi kardeşe, eşi dosta vurdurtan kaos dönemine ve klan savaşlarına sebep olan baş mimardır.

Agah denen insanlıktan payına düşeni alamamış bu yaşlı, köhne çürümüş tez suretle neferler tarafından recm edilmeli ve Teşkilat denen soytarılar topluluğu derhal kapatılmalıdır.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Agah Efendi'nin kör oluşuyla ilgili bir hikaye var mı, sadece şu sözleri var;
insanın insana kıymaya başladığı gün, kapadım gözlerimi aydınlığa
Bilinçli olarak bu hale gelmiş olamaz ya?
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

TOLGARDA yazdı: 10 Tem 2017 06:44 Agah Efendi'nin kör oluşuyla ilgili bir hikaye var mı, sadece şu sözleri var;
Hiç bir hikaye, işaret yok. İnsan kendi kendini kör edemez ya. Numara yapıyor adi adam. #AgahaÖlüm
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

JigZaguLa yazdı: 10 Tem 2017 06:51
TOLGARDA yazdı: 10 Tem 2017 06:44 Agah Efendi'nin kör oluşuyla ilgili bir hikaye var mı, sadece şu sözleri var;
Hiç bir hikaye, işaret yok. İnsan kendi kendini kör edemez ya. Numara yapıyor adi adam. #AgahaÖlüm
Kör olduğuna dair kanıtlar var ancak henüz resmi bir şey yok :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

JigZaguLa yazdı: 10 Tem 2017 05:57 ÖNEMLİ BİLDİRİ

Agah denen hain, mendebur kişilik İstanbul neferlerini birer birer çıkarları ve iğrenç amaçları için amansızca kullanmıştır. Sahte gülüşleri ve masum görünen sakallı yüzünün arkasında iğrenç bir karakteri barındırmaktadır. Meclis tarafından Teşkilat başkanlığına seçilen Ziya Bey'i türlü oyunlarla kararından vazgeçirmiş ve mide bulandırıcı amaçlarına daha kolay ulaşabilmek için Teşkilat denen çürümüşlüğün, bağnazlığın lideri olmuştur. Tek derdi insanlara, topluluğa hükmetmek olan bu sözde lider, İstanbul'u birbirine katıp, Lodos klanı lideri Gediz Bey'i, İlikçiler' e karşı kışkırtıp savaş açmasına ve Handan Hanım'ın bu savaşa karşı çıkmasından dolayı kardeşi kardeşe, eşi dosta vurdurtan kaos dönemine ve klan savaşlarına sebep olan baş mimardır.

Agah denen insanlıktan payına düşeni alamamış bu yaşlı, köhne çürümüş tez suretle neferler tarafından recm edilmeli ve Teşkilat denen soytarılar topluluğu derhal kapatılmalıdır.
Bu ne şiddet, bu ne celal yiğidim? :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön