Öncelikler arkadaşlar sorunumdan bahsedeyim oyunda fps 8 gösteriyor f9 a basın demeyin çünkü karakter donuyo sesler donuyo kötü oluyor. grafikleri yükselttim düşürdüm yine fayda yok. forumlarda eski gönderilere bakıp yapmaya çalıştım hala çözemedim . 2 sene önce böyle bi sorunum yoktu oyuna tekrar başladım ve bu benim sinirime gitti.sistem özellikleriylede alakasını oldugunu düşünmüyorum altta sistem özelliklerini yazıcam. Lütfen bu sorunumu çözebilirsek çok sevinicem.
Sistem özelliklerim
Nvidia Geforce 820m 2gb paylaşımsız ekran kartı
intel core i5 5200U 2.6 ghz işlemci
4gb ram
Fps Sorunu
Fps Sorunu
Spexz
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: Fps Sorunu
Sadece " Yeniden Başlat "Spexz yazdı: ↑04 Tem 2017 23:29 Öncelikler arkadaşlar sorunumdan bahsedeyim oyunda fps 8 gösteriyor f9 a basın demeyin çünkü karakter donuyo sesler donuyo kötü oluyor. grafikleri yükselttim düşürdüm yine fayda yok. forumlarda eski gönderilere bakıp yapmaya çalıştım hala çözemedim . 2 sene önce böyle bi sorunum yoktu oyuna tekrar başladım ve bu benim sinirime gitti.sistem özellikleriylede alakasını oldugunu düşünmüyorum altta sistem özelliklerini yazıcam. Lütfen bu sorunumu çözebilirsek çok sevinicem.
Sistem özelliklerim
Nvidia Geforce 820m 2gb paylaşımsız ekran kartı
intel core i5 5200U 2.6 ghz işlemci
4gb ram
http://prntscr.com/frp70l
- hasanSONMEZ
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Paha Bicilmez