Arkadaşlar herkese merhaba.
Benim öğrenmek istediğim bazı şeyler var.Forumda çok fazla teori üretebilen mantıksal açıklamalar yapan arkadaşlarımız var en azından ben öyle düşünüyorum.Hikayeye hakim olan insanları okudukça ve gördükçe ilgimi çekti.Herneyse,acaba gelecek güncellemede sadece 59 levele kadar kasacağımız bir bölge gelmesi yeterli mi olacak ? Yoksa en azından bir de grup bölgesi gelmesi iyi olmaz mı ? Bazı arkadaşlar grup bölgelerinin getireceği sıkıntıları da güzel anlatmış ama bence hol gibi bir eklenti olacağına(ki ben hol eklentisini beğenmiyorum,yalnız tabi oyun gereği tılsımlarım var) bence her ikisi de olmalı diyorum.Çünkü 59 levele kadar hikaye devam ettikten sonra yapacak birşey kalmayacak.Ayrıca 5 sene olmuş sadece bir 59 level paketi gelmesini bekleyemeyiz farklı eklentilerin de olması lazım.Tabi bunların hepsi varsayım yani forumda gördüğüm konuşmalardan çıkardığım şeyler.
Düşüncelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
İyi Forumlar.
Gelecek Güncellemede Olması Gerekenler
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Gelecek Güncellemede Olması Gerekenler
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Re: Gelecek Güncellemede Olması Gerekenler
Bazı kullanıcılar gibi şunu şunu getirsinler oynayalım diye emrivaki yapmayacağım.Bence getirilecek güncellemede olmaması gereken ilk şey Zindan mantığındaki grup bölgeleri.Sığınak,migrat,çemberlitaş yettide arttı bence.Grup oyununa bağımlı kalmakta cabası.Getirilmesi gereken şey ise sağlam bir açık harita eminönü haritası gibi.Oyundaki hiçbir harita bana eminönü özgürlüğünü sağlayamadı belki sadece bana böyledir bilemiyorum.Diğer mmorpg oyunlara baktığında bu ayarda en az 2 harita olur.Bence gelecek 2. açık harita bu tarzda olacak.Zaten hikayenin büyük bölümünü kapsayacağı için eminönü ayarında olmalı.Grup bölgesine gelecek olursak, bu saatten sonra maksimum 3 kişilik bölge gelmesi gerekiyor.6 kişi oynamaktan insanlar bunaldı artık.Şöyle DCUO daki gibi ister 1 ister 2 ister 3 kişinin bitirebileceği açık dünya bir grup bölgesi gelse fena mı olurdu?
Kesinlikle katılıyorumDawnguard yazdı: ↑04 Tem 2017 14:50 Bazı kullanıcılar gibi şunu şunu getirsinler oynayalım diye emrivaki yapmayacağım.Bence getirilecek güncellemede olmaması gereken ilk şey Zindan mantığındaki grup bölgeleri.Sığınak,migrat,çemberlitaş yettide arttı bence.Grup oyununa bağımlı kalmakta cabası.Getirilmesi gereken şey ise sağlam bir açık harita eminönü haritası gibi.Oyundaki hiçbir harita bana eminönü özgürlüğünü sağlayamadı belki sadece bana böyledir bilemiyorum.Diğer mmorpg oyunlara baktığında bu ayarda en az 2 harita olur.Bence gelecek 2. açık harita bu tarzda olacak.Zaten hikayenin büyük bölümünü kapsayacağı için eminönü ayarında olmalı.Grup bölgesine gelecek olursak, bu saatten sonra maksimum 3 kişilik bölge gelmesi gerekiyor.6 kişi oynamaktan insanlar bunaldı artık.Şöyle DCUO daki gibi ister 1 ister 2 ister 3 kişinin bitirebileceği açık dünya bir grup bölgesi gelse fena mı olurdu?
- akrobat7555
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
+1TOLGARDA yazdı: ↑04 Tem 2017 15:02Kesinlikle katılıyorumDawnguard yazdı: ↑04 Tem 2017 14:50 Bazı kullanıcılar gibi şunu şunu getirsinler oynayalım diye emrivaki yapmayacağım.Bence getirilecek güncellemede olmaması gereken ilk şey Zindan mantığındaki grup bölgeleri.Sığınak,migrat,çemberlitaş yettide arttı bence.Grup oyununa bağımlı kalmakta cabası.Getirilmesi gereken şey ise sağlam bir açık harita eminönü haritası gibi.Oyundaki hiçbir harita bana eminönü özgürlüğünü sağlayamadı belki sadece bana böyledir bilemiyorum.Diğer mmorpg oyunlara baktığında bu ayarda en az 2 harita olur.Bence gelecek 2. açık harita bu tarzda olacak.Zaten hikayenin büyük bölümünü kapsayacağı için eminönü ayarında olmalı.Grup bölgesine gelecek olursak, bu saatten sonra maksimum 3 kişilik bölge gelmesi gerekiyor.6 kişi oynamaktan insanlar bunaldı artık.Şöyle DCUO daki gibi ister 1 ister 2 ister 3 kişinin bitirebileceği açık dünya bir grup bölgesi gelse fena mı olurdu?
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: <LIL>
Çoktandır yorumlara göz atıyorum güncelleme ile ilgili
Bence adamları fazla ürkütmeyin
Dawnguard yazdı: ↑04 Tem 2017 14:50 Bazı kullanıcılar gibi şunu şunu getirsinler oynayalım diye emrivaki yapmayacağım.Bence getirilecek güncellemede olmaması gereken ilk şey Zindan mantığındaki grup bölgeleri.Sığınak,migrat,çemberlitaş yettide arttı bence.Grup oyununa bağımlı kalmakta cabası.Getirilmesi gereken şey ise sağlam bir açık harita eminönü haritası gibi.Oyundaki hiçbir harita bana eminönü özgürlüğünü sağlayamadı belki sadece bana böyledir bilemiyorum.Diğer mmorpg oyunlara baktığında bu ayarda en az 2 harita olur.Bence gelecek 2. açık harita bu tarzda olacak.Zaten hikayenin büyük bölümünü kapsayacağı için eminönü ayarında olmalı.Grup bölgesine gelecek olursak, bu saatten sonra maksimum 3 kişilik bölge gelmesi gerekiyor.6 kişi oynamaktan insanlar bunaldı artık.Şöyle DCUO daki gibi ister 1 ister 2 ister 3 kişinin bitirebileceği açık dünya bir grup bölgesi gelse fena mı olurdu?
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
arkadaş tercüman olmuş duygularımıza umarım yetkililer görür.akrobat7555 yazdı: ↑04 Tem 2017 15:12+1TOLGARDA yazdı: ↑04 Tem 2017 15:02Kesinlikle katılıyorumDawnguard yazdı: ↑04 Tem 2017 14:50 Bazı kullanıcılar gibi şunu şunu getirsinler oynayalım diye emrivaki yapmayacağım.Bence getirilecek güncellemede olmaması gereken ilk şey Zindan mantığındaki grup bölgeleri.Sığınak,migrat,çemberlitaş yettide arttı bence.Grup oyununa bağımlı kalmakta cabası.Getirilmesi gereken şey ise sağlam bir açık harita eminönü haritası gibi.Oyundaki hiçbir harita bana eminönü özgürlüğünü sağlayamadı belki sadece bana böyledir bilemiyorum.Diğer mmorpg oyunlara baktığında bu ayarda en az 2 harita olur.Bence gelecek 2. açık harita bu tarzda olacak.Zaten hikayenin büyük bölümünü kapsayacağı için eminönü ayarında olmalı.Grup bölgesine gelecek olursak, bu saatten sonra maksimum 3 kişilik bölge gelmesi gerekiyor.6 kişi oynamaktan insanlar bunaldı artık.Şöyle DCUO daki gibi ister 1 ister 2 ister 3 kişinin bitirebileceği açık dünya bir grup bölgesi gelse fena mı olurdu?
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı

Eyvallah kardeşim konuya en güzel cevaptı bu benceDawnguard yazdı: ↑04 Tem 2017 14:50 Bazı kullanıcılar gibi şunu şunu getirsinler oynayalım diye emrivaki yapmayacağım.Bence getirilecek güncellemede olmaması gereken ilk şey Zindan mantığındaki grup bölgeleri.Sığınak,migrat,çemberlitaş yettide arttı bence.Grup oyununa bağımlı kalmakta cabası.Getirilmesi gereken şey ise sağlam bir açık harita eminönü haritası gibi.Oyundaki hiçbir harita bana eminönü özgürlüğünü sağlayamadı belki sadece bana böyledir bilemiyorum.Diğer mmorpg oyunlara baktığında bu ayarda en az 2 harita olur.Bence gelecek 2. açık harita bu tarzda olacak.Zaten hikayenin büyük bölümünü kapsayacağı için eminönü ayarında olmalı.Grup bölgesine gelecek olursak, bu saatten sonra maksimum 3 kişilik bölge gelmesi gerekiyor.6 kişi oynamaktan insanlar bunaldı artık.Şöyle DCUO daki gibi ister 1 ister 2 ister 3 kişinin bitirebileceği açık dünya bir grup bölgesi gelse fena mı olurdu?
Ama farklı fikirleri de görmek istiyoruz arkadaşlar devam edelim konuya.(Belki fark ediliriz
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
DestekliyoruzDawnguard yazdı: ↑04 Tem 2017 14:50 Bazı kullanıcılar gibi şunu şunu getirsinler oynayalım diye emrivaki yapmayacağım.Bence getirilecek güncellemede olmaması gereken ilk şey Zindan mantığındaki grup bölgeleri.Sığınak,migrat,çemberlitaş yettide arttı bence.Grup oyununa bağımlı kalmakta cabası.Getirilmesi gereken şey ise sağlam bir açık harita eminönü haritası gibi.Oyundaki hiçbir harita bana eminönü özgürlüğünü sağlayamadı belki sadece bana böyledir bilemiyorum.Diğer mmorpg oyunlara baktığında bu ayarda en az 2 harita olur.Bence gelecek 2. açık harita bu tarzda olacak.Zaten hikayenin büyük bölümünü kapsayacağı için eminönü ayarında olmalı.Grup bölgesine gelecek olursak, bu saatten sonra maksimum 3 kişilik bölge gelmesi gerekiyor.6 kişi oynamaktan insanlar bunaldı artık.Şöyle DCUO daki gibi ister 1 ister 2 ister 3 kişinin bitirebileceği açık dünya bir grup bölgesi gelse fena mı olurdu?
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- KafkasBeyi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: B E Y
Çok doğru söylemişssin.. +1TOLGARDA yazdı: ↑04 Tem 2017 15:02Kesinlikle katılıyorumDawnguard yazdı: ↑04 Tem 2017 14:50 Bazı kullanıcılar gibi şunu şunu getirsinler oynayalım diye emrivaki yapmayacağım.Bence getirilecek güncellemede olmaması gereken ilk şey Zindan mantığındaki grup bölgeleri.Sığınak,migrat,çemberlitaş yettide arttı bence.Grup oyununa bağımlı kalmakta cabası.Getirilmesi gereken şey ise sağlam bir açık harita eminönü haritası gibi.Oyundaki hiçbir harita bana eminönü özgürlüğünü sağlayamadı belki sadece bana böyledir bilemiyorum.Diğer mmorpg oyunlara baktığında bu ayarda en az 2 harita olur.Bence gelecek 2. açık harita bu tarzda olacak.Zaten hikayenin büyük bölümünü kapsayacağı için eminönü ayarında olmalı.Grup bölgesine gelecek olursak, bu saatten sonra maksimum 3 kişilik bölge gelmesi gerekiyor.6 kişi oynamaktan insanlar bunaldı artık.Şöyle DCUO daki gibi ister 1 ister 2 ister 3 kişinin bitirebileceği açık dünya bir grup bölgesi gelse fena mı olurdu?
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...