Klanlar Hk.
Klanlar Hk.
Beyler sizce de bu klanların gücü dengesiz değil mi güçten kastım sancaklarının olduğu yerler. Bildiğiniz gibi arzların komutanda Lodosların da meteor girişinde hakimiyeti var. Tamam diyeceksiniz şimdi lonca pasaportu alırsın ışınlanırsın diye. Benim için sıkıntı yok ama adam arz olmak istiyor gaffar görevini veremiyor gidip kalıyor meteorda. Bence arzlara da bi üstünlük verilebilmeli. Komutan o kadar da sıkıntı oluşturmuyor lodoslar için bi deparlık iş ama meteordaki lodoslar arzlar için baya sıkıntı deparla geçene kadar 10 tane kutup yersin yani bu oyun bizim oyunumuz. Gelişmesi için söylüyorum, siz ne diyorsunuz bu duruma
Re: Klanlar Hk.
Eskiden ışınlanma olayı gelmeden önce ben en güzel savaşları komutanda yaşadım. Ordan geçmek o kadar da kolay değildi sancak sunucusunda bi hayli de eğlenceliydi ama şimdiki hali bomboş tabiki ama bir üstünlük felan durumu yok bence.
Hocam sen arz olup istihbarat subayının yanına gitmeyi denesene büyücüsün.
İşte ben ondan bahsetmiyorum 1-49 görevleri tamam klan seçersen her zaman sıkıntı yaşarsın ama hani bi klana geçip rekabet yaşamak istiyorum görev yapmak istiyorum. Görev yerlerinin hepsinin lodosta olması biraz adaletsiz geliyor.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Whxper yazdı: ↑04 Tem 2017 12:41İşte ben ondan bahsetmiyorum 1-49 görevleri tamam klan seçersen her zaman sıkıntı yaşarsın ama hani bi klana geçip rekabet yaşamak istiyorum görev yapmak istiyorum. Görev yerlerinin hepsinin lodosta olması biraz adaletsiz geliyor.
dediğin şeyler pekte sorunlu gözükmüyor arzlar istihbarattan geçemiyorsa lodoslarda komutandan geçemiyor bu çoğu sunucuda eşittir tabi şuan bu denge sadece lodoslara ait çünkü oyun boş durumda oldugu için komutan biraz sessiz ama istihbarattan geçmek zor ama yeni gelicek güncellemede olayın arzların bölgesine kayması durumunda lodoslar güçsüz kalıcak yani bu kadar küçük şeyler takılmamak lazım
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Hiç de küçük bir şey değil hocam bence gayet mantıklı bir şey hani eğer oyunu geliştirmek istiyorsak bu şeylere takılmak lazım. 2 taraf var ve bunların arasındaki rekabetin artması için söylüyorum ben. Arzlar komutanda çok şey etkilemiyor meteorda da resmen bi bölgeyi ele geçirmesinler diye köşeye itilmiş, düzeltilmesi gerek bence.dediğin şeyler pekte sorunlu gözükmüyor arzlar istihbarattan geçemiyorsa lodoslarda komutandan geçemiyor bu çoğu sunucuda eşittir tabi şuan bu denge sadece lodoslara ait çünkü oyun boş durumda oldugu için komutan biraz sessiz ama istihbarattan geçmek zor ama yeni gelicek güncellemede olayın arzların bölgesine kayması durumunda lodoslar güçsüz kalıcak yani bu kadar küçük şeyler takılmamak lazım
Ben burada adaletsizlik nerede anlamadım. Klan güvenli bölgelerinin konumu stratejik farklılıklar yaratabilir. Bunlar hayat içerisinde de olan şeylerdir. Mesela ev alırken markete, otobüs durağına, işine yarayacak şeylere yakın olmasını istersin. Senin otobüs durağına yakın bir evde oturman ise uzakta oturan için bir adaletsizlik midir? Bazı şartlardan dolayı o orayı seçmiştir, sen ise orayı. Oyunun da aynı şekilde bir hikayesi var, lodoslar meteorun üzerini seçtiler arzlar ise kendilerine kale kurdular.
Yıllar önce Lonca Sistemi yoktu ve ben bir çok kez Arz klanında bulundum. Arz klanında iken çok kez Lodos'ların önünden geçip kaleye veya Çemberlitaş girişine gitmeye çalıştım yaptığım en büyük şey de karizmamdan en fazla 20 eksilmesi oldu.
Üstünlük ile ilgili bir konu olduğunu düşünmüyorum, zaten 0 karizman varsa bir şey kaybetmezsin eğer karizman yenilenmişse en fazla 20 karizma kaybedersin bu da sana hiç bir zarar vermez, karizma satın almak istiyorsan da bu işi zaten kuytu bir yerde yapacağından bir sorun teşkil etmez.
Üstünlük ile ilgili bir konu olduğunu düşünmüyorum, zaten 0 karizman varsa bir şey kaybetmezsin eğer karizman yenilenmişse en fazla 20 karizma kaybedersin bu da sana hiç bir zarar vermez, karizma satın almak istiyorsan da bu işi zaten kuytu bir yerde yapacağından bir sorun teşkil etmez.
Hocam anlamıyorsun o kale ne işe yarıyor şimdi? Hiçbir stratejik bölgeyi ele geçiremiyorsun arz base inde başlayınca. Ayrıca kurduğun benzerlik kadar saçma bir şey yok bu forumda ev almıyorum kardeşim taraf seçiyorumTOLGARDA yazdı: ↑04 Tem 2017 15:19 Ben burada adaletsizlik nerede anlamadım. Klan güvenli bölgelerinin konumu stratejik farklılıklar yaratabilir. Bunlar hayat içerisinde de olan şeylerdir. Mesela ev alırken markete, otobüs durağına, işine yarayacak şeylere yakın olmasını istersin. Senin otobüs durağına yakın bir evde oturman ise uzakta oturan için bir adaletsizlik midir? Bazı şartlardan dolayı o orayı seçmiştir, sen ise orayı. Oyunun da aynı şekilde bir hikayesi var, lodoslar meteorun üzerini seçtiler arzlar ise kendilerine kale kurdular.