Oyun Hakkında Planlarınız?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Oyun Hakkında Planlarınız?

Mesaj gönderen Joule »

Arkadaşlar Gelecek Olan Guncelleme Haberı Ile Biz Arkadaşla Karar Aldık Server Bile Seçip Tartıp Guzel Oyun Oynayacagımız Bir Karar Tabi Oyuna Başlıyıp Başlamıcamız Guncellemede Belli Olacak. Gelecek Güncelleme Tatmın Ederse Yani 59 Seviye Gelirse Arkadaşla Daha Önce Hiç Oynamadığımız Meran Sunucusunda Devam Edeceğiz Bizim Gibi Böyle Kararlar Alan Arkadaşlar Veya Şahıslar Varmı ?
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Oyun Hakkında Planlarınız?

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Devam ediyoruz
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

Güncellemeyi bekliyoruz, takipteyiz.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Yıllar süren aradan sonra Meran sunucusuna bir giriş yapayım dedim.Ada , büyük hol , meteor, eminönü bölgelerini baya bi turladım.1 tane adama rastlamadım sonra direk alt+f4.
Resim
Kullanıcı avatarı
teqgar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: binsekizyüzseksenbir

Mesaj gönderen teqgar »

Gelecek için umutluyuz.
Kullanıcı avatarı
Caugar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Caugar »

59 veya daha yukarı seviye gelmezse oynanmaz. Grup bölgesi gelirse oynanmaz. Herkesin üstünde aynı efsunların dolaşması canımı sıkıyor. Bir değeri yok efsunların yani anlıyo musun dostum. Mavi ve Sarı olmak üzere yeni efsunlar gelmeli. Ben Hasar Ateş takılıyorsam sen Hasar Zehir takılıcaksın. Efsunlar farklı olucak anladınn? Magnezyum Conk gibi reçeteler itemler olucak abicim başka türlü tadı çıkmaz. Pazar anlayışı kalmadı ulan oyunda. Neymiş efendim Kıyamet Asa çok güçlü bir asa imiş.. Ula herkesin elinde dolaştıktan sonra ne anlamı var onun. Değeri kalmadı efsunların.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

O zaman şöyle bir tümevarım yapalım; Gaffar Bey, ustası Kuklacı'yı çok seviyor ama fare adam üretimine karşı. Zamanında Kuklacı, Fare Adam üretimi yaparken, habis canlılardan insan yaşamını kurtarmak ve huzuru sağlamak için ürettiğini söylüyordu. Buna Köşk dışındakiler tepki gösterse de Köşk'ün içerisindekiler saygı ile bu fikri benimsiyordu. Ancak Kuklacı kendi yoluna gittiğinde Azat Efendi kendi otoritesini sağlamlaştırmak ve hala Köşk'ün güçlü olduğunu göstermek için amaçsızca üretimler yaptı. İleride bu durumun tehlikelere yol açacağını gören Gaffar Bey de, Azat'ı bu hususta uyardı ancak dinletemedi. En sonunda Gaffar da aldı başını gitti ve Azat Efendi yönetimi alaşağı edildi. Gaffar'ın yıllar önce gördüğü tehlike gerçekleşti. Tıpkı şimdiki mülteci sorunu gibi. Yol Savaşçısına gelirsek, ben onun Galata Sembolü ile alakadar olduğunu düşünüyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Mesaj gönderen Whxper »

Hocam eskiden Alman modeli itfaiye baltası alınır yazıları görürdük ejder asadan eser kalmadı gördüğüm 10 kişiden 8'i kıyamet asalı hep aynı itemlar, eşya çeşitliliği falan gelmeli. Hani herkes şu kafada artık büyücü full kıyamet olur savaşçı full bıçak sırtı, şifacı kafasına göre. Sığınağa 2 ejder 1 şifacı yazdıkları zamanları özledim ben bi güçlü silah yapıp herkesi ona yönlendirmek en saçma şey bence. Şuan herkeste kıyamet asa var zaten değişik silahlar getirilmeli güncellemeyle.
.
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

yönetim küçük bir ipucu verse oyuncular herşeyi bulucak ortaya dökücek ama yönetim bunu bildiği için ipucu veremiyor
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön