Sigaraya günde 15TL - 25TL vereceğim parayı ayda bir oyunuma veriyorum , keyfime bakıyorum.Bana ne p2w olmasından , olmamasından.
Gereksiz bir konu.
Oyun P2W olmaya devam edecek mi?
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Oyun P2W olmaya devam edecek mi?

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Oyun p2w sayılmaz ancak reel parayla illegal akçe,tılsım vs.. satışları yüzünden böyle durum olabiliyor maalesef ki tek ikv ye özgü bir durumda değil bu
Aynen öyle. Prostreet'in zaman ile ilgili dediğine istinaden, bir olay var ki hiç düşünülmüyor galiba.
Hocam varsayalım ki ben casual bir oyuncuyum. Akşamları eve gelip 2 saat oynayıp, günlük hayatıma geri dönmek bana eğlence veriyor. Ayrıca oyunlarda da çok yetenekli değilim. Kaldı ki bu yüzden de daha fast paced oyunlara nazaran MMORPG tercihim. Karşımda da AKÇE ADAM var. Yüzümde gülümsemeyle bir bölgeden geçiş yaparken bir an bakışlarımı sağ tarafa çevirip "Ulan camı kapayayım, ceyeran yapar şimdi..." diye düşünüyorum. Ekrana geri baktığımda AKÇE ADAM'ın kritik atıp beni teklediğini görüyorum. Yavaşça bilgisayarı kapatıp ağlamaya gidiyorum. Odamda tek başımayım. Camı kapamıyorum, ceyeran yapsın; çarpsın ki ölümcül hastalıklara yakalanayım. Kanser filan olayım.
Kanser olayım isterdim böyle bir durumda çünkü hiçbir farkı yok oyunda AKÇE ADAM'ın beni gözü kapalı belli bariz üstünlükler ile öldürebileceğinden.
BU SIRADA
Daha önce hiç denemediğiniz fakat burada yorum yaptığınız "OyUN SaaTİ sAtıyorLaR" diyerek de refere ettiğiniz oyunlarda sistem şu şekil işliyor:
Ne var ne yok her şey eşit. Parayı ver, keyfine bak. Kaldı ki aylık subs ile vereceğin para da şu an ikv'ye p2w diye vermek zorunda olduğun paradan daha düşük.
"Peki nasıl dönüyor bu değirmen?"
Kozmetik. Ne var ne yok kozmetik. Bugün oyun marketinde hatrı yerinde güncel oyunların hepsi kozmetik satarak buraya geldi. Kozmetik sattığı için buraya geldi bile desek yeridir. Kozmetik. Bir oyundaki kozmetik için milyon dolarlarımı veririm. Ama bir oyun p2w ise para vermeyi geç, oynamak bile saçmalıktır.
cunku sene 2017ve chomarilize edilmek istemiyorum
(lütfen no offense. tamamen mizah amaçlıdır.)
Hocam varsayalım ki ben casual bir oyuncuyum. Akşamları eve gelip 2 saat oynayıp, günlük hayatıma geri dönmek bana eğlence veriyor. Ayrıca oyunlarda da çok yetenekli değilim. Kaldı ki bu yüzden de daha fast paced oyunlara nazaran MMORPG tercihim. Karşımda da AKÇE ADAM var. Yüzümde gülümsemeyle bir bölgeden geçiş yaparken bir an bakışlarımı sağ tarafa çevirip "Ulan camı kapayayım, ceyeran yapar şimdi..." diye düşünüyorum. Ekrana geri baktığımda AKÇE ADAM'ın kritik atıp beni teklediğini görüyorum. Yavaşça bilgisayarı kapatıp ağlamaya gidiyorum. Odamda tek başımayım. Camı kapamıyorum, ceyeran yapsın; çarpsın ki ölümcül hastalıklara yakalanayım. Kanser filan olayım.
Kanser olayım isterdim böyle bir durumda çünkü hiçbir farkı yok oyunda AKÇE ADAM'ın beni gözü kapalı belli bariz üstünlükler ile öldürebileceğinden.
BU SIRADA
Daha önce hiç denemediğiniz fakat burada yorum yaptığınız "OyUN SaaTİ sAtıyorLaR" diyerek de refere ettiğiniz oyunlarda sistem şu şekil işliyor:
Ne var ne yok her şey eşit. Parayı ver, keyfine bak. Kaldı ki aylık subs ile vereceğin para da şu an ikv'ye p2w diye vermek zorunda olduğun paradan daha düşük.
"Peki nasıl dönüyor bu değirmen?"
Kozmetik. Ne var ne yok kozmetik. Bugün oyun marketinde hatrı yerinde güncel oyunların hepsi kozmetik satarak buraya geldi. Kozmetik sattığı için buraya geldi bile desek yeridir. Kozmetik. Bir oyundaki kozmetik için milyon dolarlarımı veririm. Ama bir oyun p2w ise para vermeyi geç, oynamak bile saçmalıktır.
cunku sene 2017ve chomarilize edilmek istemiyorum
(lütfen no offense. tamamen mizah amaçlıdır.)
Hem sigara içip hem de oyuna para verebilirim. Belki senin de durumun buna müsaittir. Kaldı ki bu adil ve mantıklı değil. Hiçbir mantığı yok. Bana bir sebep verebilir misin?FiratCakiroglu yazdı: ↑01 Tem 2017 23:03 Sigaraya günde 15TL - 25TL vereceğim parayı ayda bir oyunuma veriyorum , keyfime bakıyorum.Bana ne p2w olmasından , olmamasından.
Gereksiz bir konu.
MMORPG piyasası ölü. MMORPG tarihi boyunca dediğin şey oldu. Şu an ismi geçen MMORPG'lerin hepsi ya B2P ya da aylık ödeme ile işliyor. Ayrıca dışarıdan satışı da çok kolay önleyebiliyorlar. Hiç yazılımsal bir artın olmasın, sırf loglara bakarak bile bunu gerçekleştirebilirsin.IIIxYeNiCeRixIII yazdı: ↑02 Tem 2017 01:07 Oyun p2w sayılmaz ancak reel parayla illegal akçe,tılsım vs.. satışları yüzünden böyle durum olabiliyor maalesef ki tek ikv ye özgü bir durumda değil bu
Lonca puanı kazanmak için plus olması gerekmesi abartı, loncaya zaten para veriyoruz ama bu oyunu p2w yapmaz. Bu konuda etkisi olan tek özellik silah yükseltme.
- PRoSTreeT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Arkadaşlar buraya 10 kere 20 kere 100 kere cevap atabilirim her birinde farklı örnek vererek hemde ,yahu bir kere şöyle düşünün 2 kişi var ikisinde de fiziksel tılsım seti bir şekilde full olarak mevcut ikiside hiç çt ye girmemiş ama birinde ejder asa birinde kıyamet asa var ikisininde çevresi yok asaları hariç tüm itemleri her şeyi eşit birisi oyuna para vermek zorunda bırakılan o makinayı para verdiği için kullanabilmiş ve kıyamet asayı üretmiş diğeri para vermemiş üretememiş ikisinin arasındaki yaklaşık 400-500 lük büyü hasarı gruplara alınmada vslerde ve bir çok şeyde büyük + sağlar yani işin özü çok kasmayın yırtmayın totonuzu lütfen rica ediyorum şu bataklığa bırakılmış oyun bir p2w dir ve konuyu açan arkadaşa cevabımı vereyim:
-Evet kardeşim oyun bir p2w'dir ve p2w olmaya devam edecektir!
Prostreet 49 [Ecel Getiren]
Legendary 49 [Kıyamet Asa^][Transformatör Asa^]
Judge 49
Judgee 49
Hospital 49
...
Judge 49
Judgee 49
Hospital 49
...
+PRoSTreeT yazdı: ↑02 Tem 2017 13:18 Arkadaşlar buraya 10 kere 20 kere 100 kere cevap atabilirim her birinde farklı örnek vererek hemde ,yahu bir kere şöyle düşünün 2 kişi var ikisinde de fiziksel tılsım seti bir şekilde full olarak mevcut ikiside hiç çt ye girmemiş ama birinde ejder asa birinde kıyamet asa var ikisininde çevresi yok asaları hariç tüm itemleri her şeyi eşit birisi oyuna para vermek zorunda bırakılan o makinayı para verdiği için kullanabilmiş ve kıyamet asayı üretmiş diğeri para vermemiş üretememiş ikisinin arasındaki yaklaşık 400-500 lük büyü hasarı gruplara alınmada vslerde ve bir çok şeyde büyük + sağlar yani işin özü çok kasmayın yırtmayın totonuzu lütfen rica ediyorum şu bataklığa bırakılmış oyun bir p2w dir ve konuyu açan arkadaşa cevabımı vereyim:
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Aksini iddia eden hıfnıklanır!!!PRoSTreeT yazdı: ↑02 Tem 2017 13:18 Arkadaşlar buraya 10 kere 20 kere 100 kere cevap atabilirim her birinde farklı örnek vererek hemde ,yahu bir kere şöyle düşünün 2 kişi var ikisinde de fiziksel tılsım seti bir şekilde full olarak mevcut ikiside hiç çt ye girmemiş ama birinde ejder asa birinde kıyamet asa var ikisininde çevresi yok asaları hariç tüm itemleri her şeyi eşit birisi oyuna para vermek zorunda bırakılan o makinayı para verdiği için kullanabilmiş ve kıyamet asayı üretmiş diğeri para vermemiş üretememiş ikisinin arasındaki yaklaşık 400-500 lük büyü hasarı gruplara alınmada vslerde ve bir çok şeyde büyük + sağlar yani işin özü çok kasmayın yırtmayın totonuzu lütfen rica ediyorum şu bataklığa bırakılmış oyun bir p2w dir ve konuyu açan arkadaşa cevabımı vereyim:
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
Heyt be birlik beraberlik!alpay1994 yazdı: ↑02 Tem 2017 17:08Aksini iddia eden hıfnıklanır!!!PRoSTreeT yazdı: ↑02 Tem 2017 13:18 Arkadaşlar buraya 10 kere 20 kere 100 kere cevap atabilirim her birinde farklı örnek vererek hemde ,yahu bir kere şöyle düşünün 2 kişi var ikisinde de fiziksel tılsım seti bir şekilde full olarak mevcut ikiside hiç çt ye girmemiş ama birinde ejder asa birinde kıyamet asa var ikisininde çevresi yok asaları hariç tüm itemleri her şeyi eşit birisi oyuna para vermek zorunda bırakılan o makinayı para verdiği için kullanabilmiş ve kıyamet asayı üretmiş diğeri para vermemiş üretememiş ikisinin arasındaki yaklaşık 400-500 lük büyü hasarı gruplara alınmada vslerde ve bir çok şeyde büyük + sağlar yani işin özü çok kasmayın yırtmayın totonuzu lütfen rica ediyorum şu bataklığa bırakılmış oyun bir p2w dir ve konuyu açan arkadaşa cevabımı vereyim:
Tam P2W nedir diye anlatmaya başlıyordum ki 37 ileti boyunca anlatmaya çalışıp anlatamayanları gördüm.Şu kitle neden böyle kıt kafalı anlamış değilim.P2W görmemişsiniz siz.
- PRoSTreeT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Bak kardeş bak güzel kardeşim pay to win yani kazanmak için öde kazanmaya öde değil mi bu kıtlık çeken sen misin acaba bu oyun tam anlamıyla bir kazanmak için para öde , daha çok kazanmak için daha çok para öde oyunudur parayı veren parayı basan düdüğü çalıyor bu oyunda ne diyorsun sen hala okumuyor musun yazdıklarımı?
Prostreet 49 [Ecel Getiren]
Judge 49
Judgee 49
Hospital 49
...
Judge 49
Judgee 49
Hospital 49
...