Bu çöp zevksiz etkinlikleri kaldırıp
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Bu çöp zevksiz etkinlikleri kaldırıp
Yerine 2013 - 2014 de duzenlediginiz oyunun en zevkli etkinligi olan Sınıf ve lonca turnuvalarını yapsanız daha iyi olur.Bul kazan 1000 akçe Bil kazan 1000 akçe Ölüm oyunu Materyal sancak savaşı materyal bunlar artik çöp oldu. eskisi gibi turnuva duzenleyip şampiyonlara forumda özel rutbe ismi ve istedigi 3. Kademe bir tilsim verin hem biz zevk alalim hem siz.

Re: Bu çöp zevksiz etkinlikleri kaldırıp
Asıl saçma etkinlik görev metinlerini tamamlama etkinliğidir. Hem hikayeleriyle bu kadar etkileyici hale gelen bir oyunun hikayelerinin paylaşılmasını yasaklamak ne kadar mantıklı ki? Gerçekten eski etkinlikler daha güzeldi.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Bence en iyi etkinlikler canlı yapılan etkinlikler.
Forum veya oyun üzerinden kura ile çekilen oyuncuları bir internet kafeye davet edip, turnuvayı o ortamda gerçekleştirmek bence daha güzel olur.
Forum veya oyun üzerinden kura ile çekilen oyuncuları bir internet kafeye davet edip, turnuvayı o ortamda gerçekleştirmek bence daha güzel olur.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Kesinlikle ama maalesef oyunu cafelerde bulmak dahi zor sanırım.
Yok, büyük kafelerde oluyorRetaliation yazdı: ↑03 Tem 2017 09:51Kesinlikle ama maalesef oyunu cafelerde bulmak dahi zor sanırım.![]()
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Sen ciddi misin?Halen oyunun kurulu oldugu net cafeler mevcut mu?Şaşırtıcı gercekten,tam aksine eski,kucuk yerlerde olması yuksek ihtimal,buyuk cafelerde ise coktan kayiplara karismis olmasi lazim.TOLGARDA yazdı: ↑03 Tem 2017 11:33Yok, büyük kafelerde oluyorRetaliation yazdı: ↑03 Tem 2017 09:51Kesinlikle ama maalesef oyunu cafelerde bulmak dahi zor sanırım.![]()
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Birgün bir internet cafeye gittim. Ben işimi hallederken cafenin sahibi 50li yaşlarda bir dayının bilgisayarından İstanbul'un Rüyası çalıyordu. Gidip sordum konuştuk, o oyun hala duruyor mu ya dedi. Zamanında çok oynar imiş. Daha sonra gittiğimde oyunun bilgisayarlarda kurulu olduğunu gördüm.
Hayır ben İstanbul'da üç dört kafeden birinde mutlaka denk geliyorum.IIASiLKANII yazdı: ↑06 Tem 2017 02:46Sen ciddi misin?Halen oyunun kurulu oldugu net cafeler mevcut mu?Şaşırtıcı gercekten,tam aksine eski,kucuk yerlerde olması yuksek ihtimal,buyuk cafelerde ise coktan kayiplara karismis olmasi lazim.TOLGARDA yazdı: ↑03 Tem 2017 11:33Yok, büyük kafelerde oluyorRetaliation yazdı: ↑03 Tem 2017 09:51Kesinlikle ama maalesef oyunu cafelerde bulmak dahi zor sanırım.![]()
Kesinlikle katılıyorum.
Bu etkinliği çok beğenirim ancak ben de metinleri kaydetmediğim için etkinlikte pek bir başarı elde edemiyorum. Hikayelerin, metinlerin paylaşılması çeşitliliği ve katılım sayısını arttıracağından daha keyifli olabilir. Bunun yanı sıra yeni başlayanların da oyuna biraz daha bağlı olmasını ve motivasyonunu arttırma yolunda bir adım olabilir.
var var büyük cafelerdeIIASiLKANII yazdı: ↑06 Tem 2017 02:46Sen ciddi misin?Halen oyunun kurulu oldugu net cafeler mevcut mu?Şaşırtıcı gercekten,tam aksine eski,kucuk yerlerde olması yuksek ihtimal,buyuk cafelerde ise coktan kayiplara karismis olmasi lazim.TOLGARDA yazdı: ↑03 Tem 2017 11:33Yok, büyük kafelerde oluyorRetaliation yazdı: ↑03 Tem 2017 09:51Kesinlikle ama maalesef oyunu cafelerde bulmak dahi zor sanırım.![]()
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN