Arkadaşlar hepinize merhaba. Bugün youtube da dolanırken emre yücelenin videolarına rastladım.İkv nin soundtracklerini silmiş galiba,tekrardan yüklemiş. Tangriss i falan gördüm. Bu konu hakkında düşünceleriniz neler ? ( Ayrıca bkz. link atamıyorum beceremedim emre yücelen ikv yazarsanız tüm ikv videolarının 1 temmuz tarihli olduğunu görebilirsiniz,dün yani )
Ayrıca yeni güncellemeden de maalesef haberi yokmuş, blöf müdür ? Yoksa 10 yıllık yoldaşımızı mı kaybettik ?
İkv Forumunun sağlam bir beyin fırtına ekibi var, fikirlerinizi merak ediyorum, iyi forumlar...
Emre Yücelen Hk.
- Leqendyyy
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Instructive
Emre Yücelen Hk.

R A M M S T E İ N N N
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Re: Emre Yücelen Hk.
Pink floyd hayranı bu arkadaşımız bu aralar gülben ergenle yeni kaset çalışması fln yapıyor olabilir 

leones non capit muscas
- Leqendyyy
- Cin Avcısı

Ses düzeyini ve görüntü kalitesini düzeltmiş olabilir..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
17:20 deki yaptığı yorumlar hoşuma gitti. Şan dersi veriyormu acaba doğru kişimi bu.
Arkadaşlar Emre Yücelen'in İKV'nin unutulmaz müziklerinin sahibi olduğunu hepimiz biliyoruz.Ancak kendisi yeni gelecek güncelleme ile bilgi alabileceğimiz bir merci değil.Yani şarkı yapmışsa veya yapıyorsa bile kafasına göre açıklama yapacağını sanmıyorum.Zaten paket içeriği hakkında en fazla ne bilebilir ? Zaten Gorgar sinyali verdi.Ayrıca ben şöyle düşünüyorum.Ekip dağılmadan önce zaten her şeyin plan programı yapılmış kurgulanmıştı.Ekibin dağılması ile çöken sis bulutu oyunun gelişmesini engelledi.Ve yazılım durdu.Ancak materyaller hazırdı.Yani şu anda görmediğimiz Ali Tunç tarafından yapılmış bir dünya konsept çizim Sobee'nin elinde , aynı şekilde yıllar önce yapılmış Emre Yücelen parçaları da Sobee'nin elinde bulunuyor olabilir.Bu yüzden Emre Yücelen şu an bir ikv çalışması içinde değildir ama önceden zaten müziklerini hazırlamıştır.Bu sebeple gelecek güncellemede bunları görebiliriz.Eserlerin altlarında imzaları olacaktır.Veya yeni isimler görürüz bilemem.Gorgar bulutlar dağıldı dedi bekleyip göreceğiz

Bu arada Emre Yücelen müziklerin isimlerini farklı şekilde girmiş , Tangriss adlı müzik oyun dosyasındaki Junon adlı müzik , sitedeki müziklerde çalışmıyor uzun zamandır bu yüzden oradanda dinleyemedim.Ama üstte dediğim gibi bir durum olabilir.
Ayrıca 88binlik sayfasından değil 2binlik sayfadan bu paylaşımları yapmış ve neden bu müzikleri tekrar yüklediğini bilemiyorum.Aslında ona sormanız gereken İKV'ye yeni müzik yapıyor musun değil bu müzikleri neden yükledin olmalı

Bu arada Emre Yücelen müziklerin isimlerini farklı şekilde girmiş , Tangriss adlı müzik oyun dosyasındaki Junon adlı müzik , sitedeki müziklerde çalışmıyor uzun zamandır bu yüzden oradanda dinleyemedim.Ama üstte dediğim gibi bir durum olabilir.
Ayrıca 88binlik sayfasından değil 2binlik sayfadan bu paylaşımları yapmış ve neden bu müzikleri tekrar yüklediğini bilemiyorum.Aslında ona sormanız gereken İKV'ye yeni müzik yapıyor musun değil bu müzikleri neden yükledin olmalı
88bin'lik kanalı şan dersi kanalı, bu ise şahsi kanalı. Şahsi kanalında İkv müziklerini her ay silip tekrar yüklüyor. Farklı thumbnaillerle.Serinplay yazdı: ↑02 Tem 2017 22:55 Arkadaşlar Emre Yücelen'in İKV'nin unutulmaz müziklerinin sahibi olduğunu hepimiz biliyoruz.Ancak kendisi yeni gelecek güncelleme ile bilgi alabileceğimiz bir merci değil.Yani şarkı yapmışsa veya yapıyorsa bile kafasına göre açıklama yapacağını sanmıyorum.Zaten paket içeriği hakkında en fazla ne bilebilir ? Zaten Gorgar sinyali verdi.Ayrıca ben şöyle düşünüyorum.Ekip dağılmadan önce zaten her şeyin plan programı yapılmış kurgulanmıştı.Ekibin dağılması ile çöken sis bulutu oyunun gelişmesini engelledi.Ve yazılım durdu.Ancak materyaller hazırdı.Yani şu anda görmediğimiz Ali Tunç tarafından yapılmış bir dünya konsept çizim Sobee'nin elinde , aynı şekilde yıllar önce yapılmış Emre Yücelen parçaları da Sobee'nin elinde bulunuyor olabilir.Bu yüzden Emre Yücelen şu an bir ikv çalışması içinde değildir ama önceden zaten müziklerini hazırlamıştır.Bu sebeple gelecek güncellemede bunları görebiliriz.Eserlerin altlarında imzaları olacaktır.Veya yeni isimler görürüz bilemem.Gorgar bulutlar dağıldı dedi bekleyip göreceğiz![]()
Ayrıca 88binlik sayfasından değil 2binlik sayfadan bu paylaşımları yapmış ve neden bu müzikleri tekrar yüklediğini bilemiyorum.Aslında ona sormanız gereken İKV'ye yeni müzik yapıyor musun değil bu müzikleri neden yükledin olmalı![]()
- Leqendyyy
- Cin Avcısı

hocam yanlışın var bazı müzikleri siliyor kenan falan 6 aylık hala duruyor. sebebini bi sormak lazımTOLGARDA yazdı: ↑02 Tem 2017 23:1388bin'lik kanalı şan dersi kanalı, bu ise şahsi kanalı. Şahsi kanalında İkv müziklerini her ay silip tekrar yüklüyor. Farklı thumbnaillerle.Serinplay yazdı: ↑02 Tem 2017 22:55 Arkadaşlar Emre Yücelen'in İKV'nin unutulmaz müziklerinin sahibi olduğunu hepimiz biliyoruz.Ancak kendisi yeni gelecek güncelleme ile bilgi alabileceğimiz bir merci değil.Yani şarkı yapmışsa veya yapıyorsa bile kafasına göre açıklama yapacağını sanmıyorum.Zaten paket içeriği hakkında en fazla ne bilebilir ? Zaten Gorgar sinyali verdi.Ayrıca ben şöyle düşünüyorum.Ekip dağılmadan önce zaten her şeyin plan programı yapılmış kurgulanmıştı.Ekibin dağılması ile çöken sis bulutu oyunun gelişmesini engelledi.Ve yazılım durdu.Ancak materyaller hazırdı.Yani şu anda görmediğimiz Ali Tunç tarafından yapılmış bir dünya konsept çizim Sobee'nin elinde , aynı şekilde yıllar önce yapılmış Emre Yücelen parçaları da Sobee'nin elinde bulunuyor olabilir.Bu yüzden Emre Yücelen şu an bir ikv çalışması içinde değildir ama önceden zaten müziklerini hazırlamıştır.Bu sebeple gelecek güncellemede bunları görebiliriz.Eserlerin altlarında imzaları olacaktır.Veya yeni isimler görürüz bilemem.Gorgar bulutlar dağıldı dedi bekleyip göreceğiz![]()
Ayrıca 88binlik sayfasından değil 2binlik sayfadan bu paylaşımları yapmış ve neden bu müzikleri tekrar yüklediğini bilemiyorum.Aslında ona sormanız gereken İKV'ye yeni müzik yapıyor musun değil bu müzikleri neden yükledin olmalı![]()

R A M M S T E İ N N N