Pencere modu için..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Pencere modu için..

Mesaj gönderen BayTerapi »

İyi geceler, iyi forumlar dostlar..

Belki bu isteğim biraz garip gelebilir ama göz zevkim önemli. Hazırlık yapıyorum buradan başlıyayım dedim :') :')

Oyunu pencere modunda DİKDÖRTGEN bir şekilde oynamak istiyorum fakat ayarları bilemiyorum hangi ayarları yapınca geniş DİKDÖRTGEN bir şekilde açar, cevaplarınızı bekliyorum.
kedi
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Pencere modu için..

Mesaj gönderen resp0nse »

Pencere modunda açmayı biliyorsan orda width değerini height den yüksek tutarak yapabilirsin forumda daha önce pencere modunda nasıl açılır vardı resimli vs
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
ASALAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: HİTAP

Mesaj gönderen ASALAK »

resp0nse yazdı: 30 Haz 2017 23:29 Pencere modunda açmayı biliyorsan orda width değerini height den yüksek tutarak yapabilirsin forumda daha önce pencere modunda nasıl açılır vardı resimli vs
BayTerapi yazdı: 30 Haz 2017 23:14 İyi geceler, iyi forumlar dostlar..

Belki bu isteğim biraz garip gelebilir ama göz zevkim önemli. Hazırlık yapıyorum buradan başlıyayım dedim :') :')

Oyunu pencere modunda DİKDÖRTGEN bir şekilde oynamak istiyorum fakat ayarları bilemiyorum hangi ayarları yapınca geniş DİKDÖRTGEN bir şekilde açar, cevaplarınızı bekliyorum.

viewtopic.php?f=46&t=76713

viewtopic.php?f=46&t=50839
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Retaliation yazdı: 01 Tem 2017 08:58
Yapılışını biliyorum da, boyutlandırma konusunda sıkıntılıyım :D beceremiyorum ayarlayamıyorum bir yapıyorum uzun oluyor bir yapıyorum çok geniş orayı tutturamadım :D
kedi
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Ekran çözünürlüğüne bakıp ona orantılı bir şey yapabilirsin.Mesela benim ekran çözünürlüğüm 1366x768 iken oyunu açtığım çözünürlük 1280x720.

Resim

Ekranda şu şekilde görünüyor ;

Resim

Ama biraz daha kısarsak 1280x700 yaparsak alt kısım (yükseklik) kısalıyor.Bu şekilde ekranına göre ayarlarsın.

Resim

Değiştirme işleminden önce Pref_Launch'un Özellikler'inden Salt okunur'u kaldırıp değişiklik yapıp kaydettikten sonra tekrar Salt okunur yapmayı unutma.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Serinplay yazdı: 01 Tem 2017 11:00 Ekran çözünürlüğüne bakıp ona orantılı bir şey yapabilirsin.Mesela benim ekran çözünürlüğüm 1366x768 iken oyunu açtığım çözünürlük 1280x720.

Resim

Ekranda şu şekilde görünüyor ;

Resim

Ama biraz daha kısarsak 1280x700 yaparsak alt kısım (yükseklik) kısalıyor.Bu şekilde ekranına göre ayarlarsın.

Resim

Değiştirme işleminden önce Pref_Launch'un Özellikler'inden Salt okunur'u kaldırıp değişiklik yapıp kaydettikten sonra tekrar Salt okunur yapmayı unutma.

Senin yaptığın ayarları yaptım ve güzel oldu teşekkürler :D
kedi
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Full Screen 1'i 2 olarak değiştirdim ve ekran çözünürlüğü ayarlarını @Serinplay'ın dediği üzerine 1280x720 yaptım ancak sunucu listesi gelmiyor. Oyuna giriş yapamıyorum acaba sorun pencere modu yapmaya çalıştığım için midir? Bilenlerden yardım bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

TOLGA yazdı: 01 Tem 2017 12:54 Full Screen 1'i 2 olarak değiştirdim ve ekran çözünürlüğü ayarlarını @Serinplay'ın dediği üzerine 1280x720 yaptım ancak sunucu listesi gelmiyor. Oyuna giriş yapamıyorum acaba sorun pencere modu yapmaya çalıştığım için midir? Bilenlerden yardım bekliyorum.
Allah, allah o senden kaynaklı sanırım 0 yap full screen'i öyle dene birde .
kedi
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

BayTerapi yazdı: 01 Tem 2017 13:05
TOLGA yazdı: 01 Tem 2017 12:54 Full Screen 1'i 2 olarak değiştirdim ve ekran çözünürlüğü ayarlarını @Serinplay'ın dediği üzerine 1280x720 yaptım ancak sunucu listesi gelmiyor. Oyuna giriş yapamıyorum acaba sorun pencere modu yapmaya çalıştığım için midir? Bilenlerden yardım bekliyorum.
Allah, allah o senden kaynaklı sanırım 0 yap full screen'i öyle dene birde .
Yaklaşık bir 10 dakika kadar hiç açmamıştım launcheri şimdi açtım sunucular geldi, sorun tekrar devam ederse 0 yapıp deneyeceğim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön