Re: görev metinleri
bu konuyu aylar öncesinde açmıştım kusura bakmayın zamanım çok yok oyundaki görev metinlerini arıyorum mesela gorgarın son yazdığı metin gibi ve birde özellikle çemberlitaş görev metinleri nerden nasıl bulabilirim 49 karakter kasamam yardımcı olacak var mı?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
-
smartenes
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Eskiden ikvonline.net te açıklamalı görev metinleri vardı.
Burda da videolu görev metinleri var ama çözünürlük düşük ve metinleri aşağıya kaydırmamış çeken kişi sadece nasıl yapıldığını anlatma amaçlı. Eğer elinde olan varsa ben de açtığım şu konuya yardım etmesini isterim.
viewtopic.php?f=51&t=141092
Burda da videolu görev metinleri var ama çözünürlük düşük ve metinleri aşağıya kaydırmamış çeken kişi sadece nasıl yapıldığını anlatma amaçlı. Eğer elinde olan varsa ben de açtığım şu konuya yardım etmesini isterim.
viewtopic.php?f=51&t=141092
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Yıllar önce bütün görevlerin ekran görüntüsünü almıştım, şuan onları text ortamına kaydedip bütün görev metinlerini gösteren basit bi uygulama yapıyorum, bu konuyu görünce hesap açıp yazmak istedim hemen. Ama sanırım etkinlikte kullanılıyormuş görev metinleri o yüzden paylaşılmasına müsaade edilmiyormuş.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
1 - 49 arası karakter kasarak tüm görevleri ss alabilirsiniz. Bunun harici forumda paylaşımı yasak etkinlik yaptıkları için(?!).
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
elinde çemberlitaş görev metinleri olan ss alıp iletişime geçebilir mi
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Bu çok güzel bir fikirdereotu yazdı: ↑01 Tem 2017 04:43 Yıllar önce bütün görevlerin ekran görüntüsünü almıştım, şuan onları text ortamına kaydedip bütün görev metinlerini gösteren basit bi uygulama yapıyorum, bu konuyu görünce hesap açıp yazmak istedim hemen. Ama sanırım etkinlikte kullanılıyormuş görev metinleri o yüzden paylaşılmasına müsaade edilmiyormuş.
Teşekkürler, nadir aralıklarla da olsa hala uğraşıyorum bununla, belli bir görev metnini isteyen olursa atabilirim bu arada.TOLGARDA yazdı: ↑19 Tem 2017 12:34Bu çok güzel bir fikirdereotu yazdı: ↑01 Tem 2017 04:43 Yıllar önce bütün görevlerin ekran görüntüsünü almıştım, şuan onları text ortamına kaydedip bütün görev metinlerini gösteren basit bi uygulama yapıyorum, bu konuyu görünce hesap açıp yazmak istedim hemen. Ama sanırım etkinlikte kullanılıyormuş görev metinleri o yüzden paylaşılmasına müsaade edilmiyormuş.
Çemberlitaş görev metinleri mevcut mudereotu yazdı: ↑01 Oca 2018 07:04Teşekkürler, nadir aralıklarla da olsa hala uğraşıyorum bununla, belli bir görev metnini isteyen olursa atabilirim bu arada.TOLGARDA yazdı: ↑19 Tem 2017 12:34Bu çok güzel bir fikirdereotu yazdı: ↑01 Tem 2017 04:43 Yıllar önce bütün görevlerin ekran görüntüsünü almıştım, şuan onları text ortamına kaydedip bütün görev metinlerini gösteren basit bi uygulama yapıyorum, bu konuyu görünce hesap açıp yazmak istedim hemen. Ama sanırım etkinlikte kullanılıyormuş görev metinleri o yüzden paylaşılmasına müsaade edilmiyormuş.