Tekrardan dönmek için...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Tekrardan dönmek için...

Mesaj gönderen BayTerapi »

Merhaba, iyi forumlar.

Oyunu 2016 yılında bırakmıştım, bir çok nedeni vardı bu nedenler şöyle ki..

-Oyundan soğumam
-Hesabımın soyulması ( Tılsım, para vs )
-Oyuna girişte hep aynı şeyleri yaşamak.
Vs, vs..

Gelelim asıl konuya, biliyorsunuz Gorgar açıklamalarda bulundu ve yeni genişleme paketinin önümüzde ki günlerde duyurulucağını söyledi, gerçekten çok mutlu oldum böyle bir oyunun daha fazla kan kaybetmemesi lazımdı, hadi diyeceksiniz gelen genişleme paketi tutmaz ise şöyle olur böyle olur.. Ben şahsen bunları geçtim bir yenilik olsun da onada razıyım.

Uzattım biliyorum kusura bakmayın belki de bakıp geçeceksiniz..
Oyuna geri dönmeyi düşünüyorum, fakat bir yandan sunucumda ki tenhalık nedeniyle gelecek olan güncelleme paketi ile nasıl tadını çıkaracağımı düşünüyorum kaybettiğim tılsımları, paraları geçtim :D

İnşallah herşey için hayırlısı olur ve şu an imzamda ki o 2016 yılını silerim, okuduysanız ne mutlu bana.

Tekrardan iyi günler dilerim.
kedi
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Tekrardan dönmek için...

Mesaj gönderen Retaliation »

BayTerapi yazdı: 30 Haz 2017 16:56 Merhaba, iyi forumlar.

-Oyundan soğumam
Vs, vs..

Gelelim asıl konuya, biliyorsunuz Gorgar açıklamalarda bulundu ve yeni genişleme paketinin önümüzde ki günlerde duyurulucağını söyledi, gerçekten çok mutlu oldum böyle bir oyunun daha fazla kan kaybetmemesi lazımdı, hadi diyeceksiniz gelen genişleme paketi tutmaz ise şöyle olur böyle olur.. Ben şahsen bunları geçtim bir yenilik olsun da onada razıyım.

Oyuna geri dönmeyi düşünüyorum, fakat bir yandan sunucumda ki tenhalık nedeniyle gelecek olan güncelleme paketi ile nasıl tadını çıkaracağımı düşünüyorum kaybettiğim tılsımları, paraları geçtim :D

İnşallah herşey için hayırlısı olur ve şu an imzamda ki o 2016 yılını silerim, okuduysanız ne mutlu bana.

Öncelikle geçmiş olsun aziz dostum. Güncelleme hakkında ben de senin gibi düşünüyorum: "Tutmasa da,
oynamaya devam!"

Eminönü sunucusunda oynuyor isen buyur bir çayımı çorbamı iç. Değilsen de gelmeni canı gönülden isterim. Seni tanımak, beraber oyun oynamayı da isterim. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bu oyunun geçmiş güncellemelerindeki tecrübelerimize bakarak her gelen güncellemede en değerli şeyin madenler olduğunu öğrenmiştik. Arz ve Lodos'a kadar ki bütün güncellemelerde her madenin sürekli piyasası değişip öne çıkan bazı madenler oluyordu. Mesela çemberlitaştan önce saf altının esamesi okunmaz iken sonrasında piyasası nerdeyse bir zamanların 50m lik madeni olan menekşeyle aynı fiyatlara gelmişti. Demem o ki tenha sunucu güncelleme öncesi her zaman iyidir. Bana kalırsa çek arttırıcıları madene çök. Çektiğin her madenin gelecekte çok güzel piyasaları olabilir. Tılsım konusunda benim de çok bir fikrim yok. Fakat şuan oyundaki metada iş yapmayan dolu tılsım var. Belki de gelecek güncellemede işimize yarayacak tılsımlar olabilir (Örn: Süpürme Vuruşu 3)
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Yaşadığın o şanssız olaylar için geçmiş olsun dileklerimi iletirim. 2011 yılında ben de soyulmuştum sonrasında 3 yıllık ara verdim sonra da karar aldım yalnızca yaz dönemlerinde oynayacağım, şu anki gibi.
Aramıza tekrardan dönmeni, Reta'nın dediği gibi Eminönü'de değilsen Eminönü'ye gelmeni beklerim. Yolun açık olsun ahbabım.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Şu an tenha olduğuna bakma. Her paket öncesi, her oyunda yaşanan şeyler bunlar.

Şu an 100 kişi varsa paket geldiğinde 500 kişi olacak. Fakat 500 kişiden bu sefer geriye 200 kişi kalacak yada kalmayacak. Çünkü grup bölgesi eşyalarını bitirmemiş olanlar, tılsım üretmemiş olanlar oyunu oynamak istemeyecek. Çünkü çok uğraş gerektiriyor :D.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Retaliation yazdı: 30 Haz 2017 17:06
BayTerapi yazdı: 30 Haz 2017 16:56 Merhaba, iyi forumlar.

-Oyundan soğumam
Vs, vs..

Öncelikle geçmiş olsun aziz dostum. Güncelleme hakkında ben de senin gibi düşünüyorum: "Tutmasa da,
oynamaya devam!"

Eminönü sunucusunda oynuyor isen buyur bir çayımı çorbamı iç. Değilsen de gelmeni canı gönülden isterim. Seni tanımak, beraber oyun oynamayı da isterim. :)

Çok teşekkür ederim, inşallah hocam yollarımız kesişir illa ki..
kedi
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

TOLGA yazdı: 30 Haz 2017 21:45 Yaşadığın o şanssız olaylar için geçmiş olsun dileklerimi iletirim. 2011 yılında ben de soyulmuştum sonrasında 3 yıllık ara verdim sonra da karar aldım yalnızca yaz dönemlerinde oynayacağım, şu anki gibi.
Aramıza tekrardan dönmeni, Reta'nın dediği gibi Eminönü'de değilsen Eminönü'ye gelmeni beklerim. Yolun açık olsun ahbabım.

İnşallah orada olacağım, yeni çar açmayı düşünüyorum :D
kedi
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

BayTerapi yazdı: 01 Tem 2017 11:26
TOLGA yazdı: 30 Haz 2017 21:45 Yaşadığın o şanssız olaylar için geçmiş olsun dileklerimi iletirim. 2011 yılında ben de soyulmuştum sonrasında 3 yıllık ara verdim sonra da karar aldım yalnızca yaz dönemlerinde oynayacağım, şu anki gibi.

Yeni karakter veya karakter aktarımı, fark etmez. Sizi Eminönü sunucusunda görmek isterim. Geldiğinizde haberim olsun. :slightly_smiling_face:
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

TOLGA yazdı: 01 Tem 2017 12:39
BayTerapi yazdı: 01 Tem 2017 11:26

Yeni karakter veya karakter aktarımı, fark etmez. Sizi Eminönü sunucusunda görmek isterim. Geldiğinizde haberim olsun. :slightly_smiling_face:

:+1:
kedi
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Kendimden örnek veriyim.Oyunu 2012'de bırakmıştım.Sancak sunucusunda 2 tane 49 karakterim vardı ama üzerlerinde 1 tane bile Çemberlitaş itemi yoktu zaten oynadığım yıllarda Kenan'a ejdersiz almıyorlardı. :grin: Sonra en kalabalık sunucuya baktım ve Eminönü'nde yeni bir karakter açarak başladım.Hem görevleri yaparak oyunu daha iyi anladım , hemde yeniden elim alıştı.Sonra kendime bir plan , program yaptım.Gerisi sabır işi.

- Her gün büyük holden düşürebildiğim kadar peptit ve salgı düşürdüm.
- Her gün madenlerde şansımı denedim.
- Düşen eşyaları biriktirip sattım.

Günde 5m para kassan bile.10 günde 50m , 100 günde 500m para yapıyor.Yani 50 günde 250m paran oluyor.Kaldı ki günde 5m kasmak çok kolay , madenler , peptitler salgılar derken günde 8 , 9 , 10m kasabilirsin.O günkü şansına bağlı.Ben sabırla her gün bunları yaptım.

Yanlış hatırlamıyorsam 6 veya 7 ayda Kıyamet Asa , Kıyamet Zırh , Meteorit 1 tılsımı almıştım.Şu an ilk öncelik tılsımlar.Daha sonra hasarının olmasını isteyeceklerdir.Kıyamet Asa ve Meteorit 1 tılsımını elde ettikten sonra Çemberlitaş eşyalarını tamamlamaya başlarsın.Zaten kıyamet asanın malzemelerinin bir bölümünü görevlerden alıyorsun.

Meteorit 1 Eminönü'nde 320-340m arasıydı sanırım.Günde sadece 5m ile bile ayda 150m yapabilirsin.Yani 2 ayda 300m+ para yaparsın ve tılsımını güvenilir birinden alabilirsin.Yine aynı taktikle Kıyamet Asa'nı da üretebilirsin.Tabi bunları büyücü karakter açarsan diye yazdım >:)

Eğer şifacı açarsan ilk bölgelere kolay girersin.Ama Çemberlitaş'a girmek için ya tanıdık ya da lonca olması lazım çünkü elimde asa olmayınca saatlerce grup beklediğimi hatırlıyorum.Bu yüzden yarışma ödülü olarak mevlana asa istemek zorunda kalmıştım.Milletin hergün düşürdüğü asayı.Daha sonra sürekli Çemberlitaş atarak kısa sürede itemleri tamamlamıştım.Zaten tılsım gereksinimi yok 1.seviyeler idare ediyor , ilk girişlerde şifa az olduğu için biraz fazla iksir harcayabilirsin ama şifacı kolay diziliyor , bol item düşüyor zamanla rahatlarsın.Çemberlitaş'a girdiğim aynı gün 2 tane Mevlana Asa ard arda düşürmüştüm.Dalga geçtiler :grin:

Eğer savaşçı açacaksan o da aynı şekilde Çemberlitaş'a girerken biraz sıkıntılı.5+1 ciler var.Üzerine bakıp tanka güvenmeyenler var.Haklılar tabi o kadar uğraşıp sonunda Gaffar'da dayanamayan bir tanka denk gelmek kimse istemez.Ama şu an oynamadığım tek karakter savaşı o yüzden pek bilgim yok.Yinede tandıkık veya loncaya ihtiyaç duyarsın.Veya zırh veya balta tarzı şeyler üretmen gerekir.Millet dış görünüşe bakıyor malesef :slight_frown:

Ama büyücü oynamak zevkli olduğu kadar para kasmak içinde iyi olduğu için açman gerekli.Bölgelere rahat girebilmek için şifacı idealdir.Savaşçı dizmek zor ama oyundaki en güçlü karakter.

Her şeyden önemlisi bu süreçte sabırlı olman şart.Oyunun tadını çıkarmaya bak.Zaten sıfırdan başlayınca hemen oyun bitse bir anlamı kalmazdı.Ben bazen sıkılıp yeni karakter açıp kasıyorum zevkli oluyor.1 ay görevlerle uğraşırsın , 3 ay holde akreplerle örümceklerle uğraşırsın , 4 ay Çemberlitaş , bölgelerle uğraşırsın , 1 ay kp kasıp gözlük çekersin , 1 ay madenlerle uğraşırsın , sonra yine para kasıp daha iyi tılsımlar alırsın veya üretirsin böyle devam eder.Sonra bir bakarsın yeni paket gelmiş bu seferde orada ayların geçer.İlk tılsımı aldıktan sonra gerisi daha zevkli hale gelir.

Ağustosta gidiyorum eğer o zamandan önce başlarsan görevlerine , kasılmana elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön