Düşürülen eşyalar plus olsun yada olmasın düşebiliyor mu? Düşüyor.
Plus olmadan da ticaret yapabiliyor musun? Elbette.
Tılsım basabiliyor musun? Zor olsa da evet.
Eee ne tartışıyoruz ki? Sanki para verip oyunda olmayan eşyayı, madeni çekiyoruz. Kondrit, HollyShit'in dediği gibi zamandan tasarruf amaçlı oyunun bize sunduğu bir maden. Ha pahalı mı, bana kalsa evet. Plus, kasa erişimi, +5, yardımcılar... Sadece ekstra bir güçtür. Bunlar olmadan da oyuncu oyununu oynayabiliyor mu? EVET.
Oyun P2W olmaya devam edecek mi?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Oyun P2W olmaya devam edecek mi?
e tamam zaten mesele bu lolRetaliation yazdı: ↑30 Haz 2017 16:50 Plus, kasa erişimi, +5, yardımcılar... Sadece ekstra bir güçtür.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Onlar olmadan da bir şeyler elde edebiliyor musun? GB'den eşya düşürebiliyor musun? Maden çekebiliyor ve para kazanabiliyor musun? Eeeee daha ne sorguluyorsun?Raining yazdı: ↑30 Haz 2017 19:31e tamam zaten mesele bu lolRetaliation yazdı: ↑30 Haz 2017 16:50 Plus, kasa erişimi, +5, yardımcılar... Sadece ekstra bir güçtür.
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
O saydıklarını satın almayı isteyecek kadar bu oyunda ilerleyememiş bir insan gb'leri kullanabiliyor mu? Gören de oyuna yeni başlamış birinin 49seviyeye gelene kadar 100'lerce milyon parası şaheser üretecek kadar materyali kendiliğinden oluyor sanacakta bu insan dükkan ürünlerinden alacak. Bu oyun grup bölgeleri geldikten sonra oyuncu kaybetmeye başladı, holden sonra değil.Retaliation yazdı: ↑30 Haz 2017 19:43Onlar olmadan da bir şeyler elde edebiliyor musun? GB'den eşya düşürebiliyor musun? Maden çekebiliyor ve para kazanabiliyor musun? Eeeee daha ne sorguluyorsun?Raining yazdı: ↑30 Haz 2017 19:31e tamam zaten mesele bu lolRetaliation yazdı: ↑30 Haz 2017 16:50 Plus, kasa erişimi, +5, yardımcılar... Sadece ekstra bir güçtür.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Oyun içindeki para ile elde edilemeyecek güçlendirmeleri dükkanda gerçek para ile satan bir oyun P2W'dir. Dükkanda silah yükseltme, +5 yetenek ve yardımcılar olduğu sürece oyun P2W olarak kalacaktır.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Hergün öyle saçmalıyonuz ki şu forumda neresinden tutsak elde kalır yani verecek cevap bulamıyom siz 1kuruş ödemeyin bakalım 3günden fazla oynuyonuz mu şu oyunu. Hala p2w değil diyen bide savunan var. Neyse selam orti hg:)
oyunda parlatma çıkana kadar p2w değildi. bir tek plus paket vardı hatırlarsanız dükkanda.
şuan bence p2w ama bazı oyunlara göre yine iyi durumda sayılır.
şuan bence p2w ama bazı oyunlara göre yine iyi durumda sayılır.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- PRoSTreeT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Yahu ilk sayfayı okumam yetti sinir krizi geçirmek için , arkadaşlar size Hayko Cepkin'in "Fırtınam" adlı şarkısının "çoban olmuş gidiyorum" kısmını "çomar olmuş gidiyorsunuz" olarak değiştirip armağan ediyorum.Bakın şimdi o betadan beri oynuyorum diyipte 2-4 senelik oyunculardan yani oyunun %95 lik kısmından değilim tam anlamıyla başından beri oynuyorum diyemem beta döneminden hemen sonra başladım ama ara vere vere oynadım şu zamana kadar, oyunla hep iç içeydim yani sürekli takip ettim bu büyük çöküşü, ilk sayfada yazan bir arkadaşa katılıyorum "oyunu diğer p2w lerle değilde p2w olmayan oyunlarla karşılaştırın" demiş çok haklı , birisi de demiş ki "maden şans arttırıcı , bölge şans arttırıcı bunlar süreci hızlandırır kazanç sağlamaz "bu hayatımda duyduğum en mantıksız cümleydi tebrik ediyorum arkadaşı şimdi oturup düşünmeye davet ediyorum "vakit" en değerli şey vakit satıyorlar akçe ile zamanı satıyorlar birisinin 2 maden topladığında çıkarttığını birisi 1 madende çıkarıyor,aynı şey grup bölgelerinde de geçerli,eşya yükseltme; bu yükseltmeler öyle hafife alınacak şeyler değil tamam teknik bilinirse eğer eşya yükseltmesi olan birini kesebilirsiniz ama oyuna yeni başlamış birisi bunu kolay kolay yapamaz bunun için oyunu cidden bilmek takip etmek bildiğin içinde olmak gerek hadi bunuda geçtim o çok masum dediğiniz plus paket var ya bunun için açıklama yapmaya bile gerek yok plus pakedin getirdiklerini okumanız yeterli anlamanız için ama belli ki yeterli olmuyor ben açıklama yapayım kısaca o plus paket denilen şey ile bölgeye oraya buraya yazabiliyorsunuz en basitinden (exp artışı, kp artışı , değerli eşya düşürme ve eşya düşme yüzdesinde artışı geçiyorum) bu bölgeye oraya buraya yazmak sizin adınızı duyurmanızı sağlar herkes bir kere aşina olur size 1-2 trollük yap bölgede bu zor bir şey değil hemen çevre kasıp bol yardımlaşmanın olduğu loncalara alınıyorsunuz kendinizi iki sevdirin o bölgede.Aaa... Lonca demişken aklıma geldi birde lonca lisansı olayı var bunu en basitinden söyle açıklayayım mesela şu anda bir görev yapılacak yeşil hidra kesilecek mesela bu görev için görevi olanlar meran köprüye deniyor loncası olan hemen hop ışınlanıyor ve komutandan 18 saatlik yoldan gelen adamdan önce giriyor gruba yani azıcık düşünün bazı şeyler derinlerden çıkabiliyor yani özetlemek gerekirse eğer bu bataklığa bırakılmış olan oyun tam anlamıyla p2w değil belki ama para verenle vermeyen arasında dünya kadar fark yaratan bir oyun... Saygılar XxLeGeNdYxX-Kuklacı 2007-2009
Prostreet 49 [Ecel Getiren]
Legendary 49 [Kıyamet Asa^][Transformatör Asa^]
Judge 49
Judgee 49
Hospital 49
...
Judge 49
Judgee 49
Hospital 49
...
- PRoSTreeT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum "kondrit" akçe alıp kondrit çekmek çok kolay bir şey bu kondriti alıp sattığınızda 10-11 m paranız oluyor sadece 1 tanesinden bundan alıp sattığınızda üstünüzü kolaylıkla üretimini gerçekleştirdiğiniz şaheser itemlerle dizebilirsiniz , tılsımlarınızı alabilirsiniz para vererek kastırabilirsiniz 1 gün içinde ayak parmağından-saç teline kadar dizebilirsiniz
Prostreet 49 [Ecel Getiren]
Judge 49
Judgee 49
Hospital 49
...
Judge 49
Judgee 49
Hospital 49
...