Oyun Sektöründe Devlet Desteği Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Oyun Sektöründe Devlet Desteği Hk.

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

http://www.guncel724.com/mobil/ekonomi- ... -9393.html

Haber yeni sayılır yaklaşık 2-2.5 ay olmuş.Tabi ki İstanbul Kıyamet Vakti'de listede belirtilmiş.Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında arkadaşlar ?
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
ARACHNE
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Oyun Sektöründe Devlet Desteği Hk.

Mesaj gönderen ARACHNE »

Selam;

Devlet desteğinin İstanbul Kıyamet Vakti için pek bir önemi yok aslında. İstanbul Kıyamet Vakti oyunu için asıl mesele yıllarca bu forum başta olmak üzere bir çok forum sitesinde tartışılan konu yani "oyun motoru" sorun teşkil ediyor düşüncesindeyim. İstanbul Kıyamet Vakti Actor oyun motoru ile tasarlanmış bir oyun. Belirttiğim oyun motoru ise Mevlüt Dinç ve ekibi tarafından geliştirildi. Mevlüt Dinç ve ekibinin ayrılması dolayısıyla oyun motorunun geliştirilmesi durdu kanısındayım. Actor oyun motoru geliştirilmediği için İstanbul Kıyamet Vakti oyunu da buna bağlı olarak gelişmekte sıkıntı yaşıyor. Yeni güncelleme paketi yine Actor oyun motoru ile tasarlanarak oyuncuların beğenisine sunulacak diye düşünüyorum. Eğer böyle olursa Actor oyun motoru eski teknolojiye sahip olduğu için oyun içi hatalar ve performansta sıkıntılar yaşanabilir.

Umarım vaat edilen güncelleme paketi ile birlikte oyun güncel bir oyun motoruna aktarılıp o şekilde biz oyuncuların beğenisine sunulur.

İyi forumlar diliyorum.

Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak, halbuki biz sussak tarih susmayacak, tarih sussa, hakikat susmayacak.
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

ARACHNE yazdı: 29 Haz 2017 19:50 Selam;

Devlet desteğinin İstanbul Kıyamet Vakti için pek bir önemi yok aslında. İstanbul Kıyamet Vakti oyunu için asıl mesele yıllarca bu forum başta olmak üzere bir çok forum sitesinde tartışılan konu yani "oyun motoru" sorun teşkil ediyor düşüncesindeyim. İstanbul Kıyamet Vakti Actor oyun motoru ile tasarlanmış bir oyun. Belirttiğim oyun motoru ise Mevlüt Dinç ve ekibi tarafından geliştirildi. Mevlüt Dinç ve ekibinin ayrılması dolayısıyla oyun motorunun geliştirilmesi durdu kanısındayım. Actor oyun motoru geliştirilmediği için İstanbul Kıyamet Vakti oyunu da buna bağlı olarak gelişmekte sıkıntı yaşıyor. Yeni güncelleme paketi yine Actor oyun motoru ile tasarlanarak oyuncuların beğenisine sunulacak diye düşünüyorum. Eğer böyle olursa Actor oyun motoru eski teknolojiye sahip olduğu için oyun içi hatalar ve performansta sıkıntılar yaşanabilir.

Umarım vaat edilen güncelleme paketi ile birlikte oyun güncel bir oyun motoruna aktarılıp o şekilde biz oyuncuların beğenisine sunulur.

İyi forumlar diliyorum.

hâlâ anlamadınız mı oyun motoru makine veya ona benzer bişey değil kodlarla yazilimlarla ve onların fonksiyonlarıyla alakalı bişey
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Nerull
Legendary Developer

Mesaj gönderen Nerull »

Haberi hazırlayan editör arkadaş metni desteklemek için Türk oyunlarını da yazısına eklemek istemiş ama konuyu çok yanlış anlamış :grinning:
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Çok komik bir haber hangi kafayla bu tarz şeyler yazıyorlar anlam veremiyorum.
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RecepBaS »

İKV ye yeni genişleme paketi ile birlikte 1 haftalık reklama bakar gerisi teferruattır :D 1 haftalık reklam fazla degıl gör bak nasıl eski günlere azda olsa yakalarız inş :D
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Kullanıcı avatarı
ARACHNE
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ARACHNE »

saglam yazdı: 29 Haz 2017 22:25
ARACHNE yazdı: 29 Haz 2017 19:50 Selam;

İyi forumlar diliyorum.

hâlâ anlamadınız mı oyun motoru makine veya ona benzer bişey değil kodlarla yazilimlarla ve onların fonksiyonlarıyla alakalı bişey
Bir yazılımcıya oyun motoru makine değil demek üzüntü verici bir durum :) olsa da bahsettiğim şey yani oyun motoru kodlarla grafikleri bir araya getiren platform gibi düşünebilirsiniz. Yazılım kısmı yani kodlar ya da grafikler ne kadar iyi olursa olsun onu çalıştıran sistem oyun motorudur. Bu sebeple oyun motoru önem arz etmektedir. Bunu belirtmek istedim.
Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak, halbuki biz sussak tarih susmayacak, tarih sussa, hakikat susmayacak.
Kullanıcı avatarı
ARACHNE
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ARACHNE »

RecepBaS yazdı: 30 Haz 2017 13:43 İKV ye yeni genişleme paketi ile birlikte 1 haftalık reklama bakar gerisi teferruattır :D 1 haftalık reklam fazla degıl gör bak nasıl eski günlere azda olsa yakalarız inş :D
Kesinlikle katılıyorum. Avrupada faaliyet gösteren firmaların büyük bir bölümü yıllık gelirinin %40 gibi büyük bir payını reklama ayırıyor.

Ronaldo gibi bir dünya yıldızını reklam filmlerinde oynatan TTNET gibi dev bir firma, yeni güncelleme ile birlikte gelir sağlamak istiyorsa reklama gerekli önemi verecektir diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön