EMİNÖNÜ SUNUCUSU DELAY =(

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LEJYON
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

EMİNÖNÜ SUNUCUSU DELAY =(

Mesaj gönderen LEJYON »

Çok uzun zamandır bu oyunu oynamaktayım ikv hayatımda 2 pc değiştirdim iyi sistemle de oynadım kötü sistemle de lakin internet bağlantım hep aynı 8mgbt / 750 kbs kaldı ve gözlemlerim doğrultusunda delay sorunu değişmedi demem o ki kalabalık bir sunucuda bırakın vs atmayı düz yolda yürümek bile sıkıntı arz ediyor , sevgili yetkililere sesleniyorum bu sorunu nasıl aşabiliriz? Oyunun ana Server'nda bir iyileştirme yapılabilir mi Gorgarın yazısında da yazdığı üzere "biz güncelleme yapmak için güncelleme yapmayız" yani benim oyunum değerli, çöp değil demeye getiriyor demek ki oyunumuz evet artık bizimde oyunumuz =) sahiplenme duygusu şuan herkeste vardır eminim, oyunumuzu delay batağından nasıl kurtarabiliriz daha oynanası tıkladığın anda o doğrultuda yürüyebilen bir hale nasıl getirebilirizin cevabını duymak istiyorum. dipNot:delay konusunda tarafımca bir problem olmayıp diğer oyunlarda herhangi bir ping , ms sorunu yaşamamaktayım. İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: EMİNÖNÜ SUNUCUSU DELAY =(

Mesaj gönderen Parlementxx »

Lolde 2 hafta oncesine kadar 80 ms ile oynarken sunucular tasininca herkesin ms hizi 30 lara 20 lere dustu daha saglam bir sunucuya tasiyabilirle yaptiklari gibi bizde gec algilamadan kurtulur Kaymak gibi buyucu oynariz
Resim
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

katılıyorum. her seferinde hevesle giriyorum, akıcı olmamasından dolayı çıkmak zorunda kalıyorum. 1 saniye geriden gelmesi gerçekten çok üzücü
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TOLGA »

Özellikle de savaşçım ile oynarken depar ile büyücünün yanına kadar gidiyorsun bir yetenek kullanamadan adam kaçıp gidiyor ama benim karakterim hala aynı yerde duruyor. >:)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön