IKV ve Steam

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Re: IKV ve Steam

Mesaj gönderen Whxper »

CHAPPIE yazdı: 29 Haz 2017 11:41 he birde ruslarla uğraşalım de mi?
IKV'nin Steam'e geçmesi ruslarla oynayacağın anlamına gelmez.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Whxper yazdı: 29 Haz 2017 11:43
CHAPPIE yazdı: 29 Haz 2017 11:41 he birde ruslarla uğraşalım de mi?
IKV'nin Steam'e geçmesi ruslarla oynayacağın anlamına gelmez.
:+1: :') :')
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Whxper yazdı: 29 Haz 2017 10:03
Parlementxx yazdı: 29 Haz 2017 01:01 Bahsettigin sacma oyunlar oyun piyasasini yoneten japonya kore çin vb ulkelerden cikma arkasindaki destekler buyuk ekip kalabalik
Sirf Türk oyunu diye kucumserler cunku ulkede oyun piyasasi 10 yil geriden geliyo
Ciddi olamazsın ben de Türkiye'yi oyun sektöründe en iyi sanıyordum :')
Knight metin 2 gibi oyunlara sacma diyen birinin oyun piyasasinin durumundan haberdar oldugunu sanmiyorum
Steam arkasindaki guce bakar oyunun guzelligine cesitliligine bakmaz
Resim
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Whxper »

Parlementxx yazdı: 29 Haz 2017 17:07
Whxper yazdı: 29 Haz 2017 10:03
Parlementxx yazdı: 29 Haz 2017 01:01 Bahsettigin sacma oyunlar oyun piyasasini yoneten japonya kore çin vb ulkelerden cikma arkasindaki destekler buyuk ekip kalabalik
Sirf Türk oyunu diye kucumserler cunku ulkede oyun piyasasi 10 yil geriden geliyo
Ciddi olamazsın ben de Türkiye'yi oyun sektöründe en iyi sanıyordum :')
Knight metin 2 gibi oyunlara sacma diyen birinin oyun piyasasinin durumundan haberdar oldugunu sanmiyorum
Steam arkasindaki guce bakar oyunun guzelligine cesitliligine bakmaz
Pay to win oyunlara saçma dememde bir sakınca yok o kadar mantıklı olsaydı burada olmazdın bakmanu tavsiye ederim https://board.tr.metin2.gameforge.com/
He bu arada bu forumda tek bilen siz değilsiniz yani bunu da bilin kaba konuşmamak için her şeyi yapmaya çalışıyorum ama siz biraz inatçısınız sanırım
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Konuya 3 sayfa yorum gelmiş malesef hepsini okuyamadım.Genel olarak kendi düşüncemi söylüyorum ;

İKV Steam'a gelse ne olur gelmese ne olur ? Oyunu tek parça halinde indirebileceğimiz bir link var.Onu oyunu indirme sayfasında alternatifleri ile beraber sunarlar , diğer kurulum programını da kaldırırlar olur biter.Türk Telekom gibi bir firmanın Steam ile işi olmaz.Zaten bence gerek yok.Ben İKV'yi Steam'a kısayol olarak atadım.O şekilde kullanıyorum.Tek katkısı Shift+Tab yapmak.Tam ekran oynamadığım için onuda kullanmıyorum pek.Birde F12 ile ekran görüntüsü alıp Steam Cloud'a yükleyebiliyorum.Çok mu önemli ? Değil...Steam'a gelince bir şey değişmeyecek.Olumsuz derecelendirilme ve bir dünya olumsuz yorum alır orası başka.Ama dediğim gibi benim düşüncem oyunun Steam'a girmesinin bir önemi yok.Bunun için tartışmaya da gerek yok.Oyun neden Steam'a giremiyor demenin anlamı yok çünkü oyunun Steam'a girmek gibi bir çabası yok ki yani girmiyor diye de diğer oyunlara göre bir zayıflıkmış gibi bahsetmek yanlış.Oyun kendi çapında 10 yıldır bugünlere kadar gelmiş , güzel güncellemeler ile daha da yol alacaktır umarım.

:relaxed:
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Whxper »

Serinplay yazdı: 29 Haz 2017 19:17 Konuya 3 sayfa yorum gelmiş malesef hepsini okuyamadım.Genel olarak kendi düşüncemi söylüyorum ;

İKV Steam'a gelse ne olur gelmese ne olur ? Oyunu tek parça halinde indirebileceğimiz bir link var.Onu oyunu indirme sayfasında alternatifleri ile beraber sunarlar , diğer kurulum programını da kaldırırlar olur biter.Türk Telekom gibi bir firmanın Steam ile işi olmaz.Zaten bence gerek yok.Ben İKV'yi Steam'a kısayol olarak atadım.O şekilde kullanıyorum.Tek katkısı Shift+Tab yapmak.Tam ekran oynamadığım için onuda kullanmıyorum pek.Birde F12 ile ekran görüntüsü alıp Steam Cloud'a yükleyebiliyorum.Çok mu önemli ? Değil...Steam'a gelince bir şey değişmeyecek.Olumsuz derecelendirilme ve bir dünya olumsuz yorum alır orası başka.Ama dediğim gibi benim düşüncem oyunun Steam'a girmesinin bir önemi yok.Bunun için tartışmaya da gerek yok.Oyun neden Steam'a giremiyor demenin anlamı yok çünkü oyunun Steam'a girmek gibi bir çabası yok ki yani girmiyor diye de diğer oyunlara göre bir zayıflıkmış gibi bahsetmek yanlış.Oyun kendi çapında 10 yıldır bugünlere kadar gelmiş , güzel güncellemeler ile daha da yol alacaktır umarım.

:relaxed:
Hocam dediklerin gayet mantıklı evet de zaten yorumların yarısı hala knightta metin2 de kalanlar o yüzden 3 sayfa yorum oluyor işte
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Whxper yazdı: 29 Haz 2017 19:32 Hocam dediklerin gayet mantıklı evet de zaten yorumların yarısı hala knightta metin2 de kalanlar o yüzden 3 sayfa yorum oluyor işte
İKV Downloader'i az önce test ettim.İndiriyor ama diğer tek parça linki daha hızlı.Bazı yerlerde çalışmadığını forumda destek kısmında görmüştüm.Şikayetçi olan çoktu.Ama alternatif olarak tek link sunulmuş o yüzden pek problem olmayacaktır.Yine de düzeltilmesi gerekir veya kaldırılması.

Resim

İKV-Steam Konusuna ek olarak aslında Steam'a girmemesinin bir diğer sebebi de İKV'nin hedef kitlesinin Türk oyuncular olması yani oyunun Türkiye'ye özel olmasıdır.Bu yüzdende Steam'a gireceğini sanmıyorum. :relaxed:

Güncelleme gelsinde gerisi önemli değil :grin:
Kullanıcı avatarı
ZoneIX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ZoneIX »

Renah yazdı: 28 Haz 2017 15:39
Whxper yazdı: 28 Haz 2017 15:15 Knight gibi saçma oyunlar bile
Başka oyunları övüyor gibi olmayayım ama Allah çarpar :D
sen ikv kadar güzel hikayeli kaç tane mmorpg gördün ben mmorpg ararken baktım hepsini denedim ve hepsinin hikayesi bu oyun kadar etmiyicegini gördüm
BOŞ
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Geçse hareketlilik katar ve güzel olur ama tabiki sağlam bir şekilde yapılması gerek. Misal oyunda biraz popülerleşme olacağı için malum hile sayısındada artış gösterebilir hani olursa bunlara karşı önlem alınarak yapılırsa tadından yenmez belki bir gün olur İnşAllah :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön