Selam arkadaşlar, Google görsellerde gezinirken bulduğum bir fotoğraf arkadaşın birisi Facebook'ta paylaşmış ekran görüntüsü alan arkadaşta da 21 dakika önce paylaşıldığı gözüküyor ama görseli bulduğumda paylaşılan tarihi bakmayı unutarak sekmeyi kapattım.
Reçete üretiminde sıkıntı yok da Ürün: kısmından sonra Eyyam Asa yazması gerekirken sonunda yine neden Reçete yazıyor?
Yeni itemlerden biri olabilir mi veya bu duruma bakılırsak tek bir hasar veren efsunu var yeni gelen itemlerde bir tek asa mı olacak?
İlk defa güncelleme ile ilgili konu açtım ben hiç bir yorum yapmıyorum, benimkiler eğlence amaçlı ama siz yine de yorumlarınızı yazın.
TOLGA yazdı: ↑29 Haz 2017 09:51Selam arkadaşlar, Google görsellerde gezinirken bulduğum bir fotoğraf arkadaşın birisi Facebook'ta paylaşmış ekran görüntüsü alan arkadaşta da 21 dakika önce paylaşıldığı gözüküyor ama görseli bulduğumda paylaşılan tarihi bakmayı unutarak sekmeyi kapattım.
Reçete üretiminde sıkıntı yok da Ürün: kısmından sonra Eyyam Asa yazması gerekirken sonunda yine neden Reçete yazıyor?
Yeni itemlerden biri olabilir mi veya bu duruma bakılırsak tek bir hasar veren efsunu var yeni gelen itemlerde bir tek asa mı olacak?
İlk defa güncelleme ile ilgili konu açtım ben hiç bir yorum yapmıyorum, benimkiler eğlence amaçlı ama siz yine de yorumlarınızı yazın.
daha önce bunu tartışmıştık. Bu foto çakma (fake) . Yapan arkadaşın dalgınlığı ile asa isminde reçete kalmış
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
@SalurBeyi adlı arkadaşımızın da belirttiği gibi, geçmişte de bu husus gündeme gelmişti. Yaşanan son gelişmeler ile birlikte maalesef insanları kâh bu yollar ile, kâh başka yollardan aldatmaya çalışan oyuncular bir hayli arttı. Bu tür şeylere itibar etmemenizi sizlerden önemle rica ediyor, hepinizin bildiği üzere yapılacak yeniliklerin ve gelişmelerin içeriklerini camiamıza aktaracak tek mercinin Türk Telekom yetkilileri olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz.