*Sade*- {Hermanx||xLoncası} -*Sade* KADRO

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Hermanxllxserman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

*Sade*- {Hermanx||xLoncası} -*Sade* KADRO

Mesaj gönderen Hermanxllxserman »

Öncelikle uzun bir Aradan Sonra gurub savaşlarının Geldigi Şu Günlerde gerek Yardımlaşma Gerekse Dayanışma İçindeyiz.

Hermanxllxserman-------------*Batuhan Ekinci*

HermanxllxVuslat--------------*Yaşar Dirgen*

Hermanxllxlordaq-------------*Osman Ogur* :arrow: Aramıza Hoş Geldin Osman Ogur.

HermanxllxSting-------------*Emre Dirgen*

Hermanxllxweqrat------------*AÇIK* => Açık tank Çarı Demekdir. Bazı kişiler Soruyor. O yüzden Açıkladım.

Hermanxllxkartel-----------* Erhan Bey* & *Batuhan ekinci*

Hermanxllxjenifır-----------*Buse Ekinci*

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Hermanxllxmemo----------*Mehmet kör Kuyu* => bir Süre Kapalı

HermanxllxOri--------------*Orhan Vanlı* => Bir Süre Kapalı

Hermanxllxzodic-----------*Test* => TEST

Hermanxllxtobacı-----------*Rıdvan Güngör*

Hermanxllxıqon------------*Ömer Faruk Yuce*

:idea: => lerden Aşası. Karakterler Oyuna bir Süre Ara Vermeleri nedeniyle Güncel lerin altında Yer Almak tadır.

Yeni Bir Güncellemenin Geldiği Şu Günlerde, Gerek Yardımlaşma, Gerek Arkadaşlık, Gerekse Dayanışma İçindeyiz.
Loncamız Yaklaşık 12 Nisan 2007 da Kurulmuş olan Hermanxllx Loncamız Bir Bakımda Efsane olmuş durumdayız. Artık bu günler geride Kaldı, Şimdi Tekrar varız -MERAN'da =>ARZ KATİLLERİ='Saldırı Ve imha Timi
Lonca Lideri Olan Serman(=Erhan Bey=) bir Komplo sonucu Oyunu bırakmak zorunda kaldı ve Yerine Lider (=Batuhan Ekinci=)'olmak suretiyle Hala Yaşatıyoruz ve yaşatacağız....

NOT: Komplo Batuhan Ekinci Tarafından Yapılmamış dır. Oyun Daki bazı Eski Yöneticiler nedeniyle Oyunu Bırakmak Zorunda Kalmışdır.Bazı Arkadaşlarımız Batuhan Ekinci Yaptı sandıgından Dolayı,Not bırakılmışdır.

Saygılar-ARZ KATİLLERİ='Saldırı Ve İmha Timi
H€R@Nxllxs£RmØn

Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK

***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: *Sade*- {Hermanx||xLoncası} -*Sade* KADRO

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selam,

Öncelikle loncanız hayırlı uğurlu olsun fakat,imzana bakılırsa senin sadece 3 adet karakterin var :)

Dünden,bu güne ..
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen pusula »

Kadroya bakılırsa geLişmiş bir lonca gibi gözüküyor fakat kimseye rastlamadım xS gerek yer altında gerek meteorda . :?

HayırLısı oLsun . .
Resim

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...

İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Rapkoliq yazdı:Selam,

Öncelikle loncanız hayırlı uğurlu olsun fakat,imzana bakılırsa senin sadece 3 adet karakterin var :)

Dünden,bu güne ..
Rapkoliq.
Tamda bunu Yazcaktım YOrumLarda Gördüğüm İyi OLdu GüzeL Tespit :D :D

Ayrıca

Hermanxllxserman yazdı: Loncamız Yaklaşık 12 Nisan 2007 da Kurulmuş olan Hermanxllx Loncamız Bir Bakımda Efsane olmuş durumdayız. Artık bu günler geride Kaldı, Şimdi Tekrar varız
12 Nisan 2007 Diyosunda O ZamanLar Tek Başına Orada Burada DoLaşıyodun GaLiba Seni ve Loncanı Göremedim O Yüzden :D .Bişey Daha EkLemek İsterim , MeGaxTeam Yani Benimde Kurucu OLduğum Lonca BiLe 2009 YıLınn BaşLarında KuruLmuşken Siz Bu Loncadan NasıL 2 yıL Önce KuruLmuşsunuz AnLayabiLimiş DeğiLim...

Sözü FazLa Uzatmayayım HayırLı OLsun Loncanız...

İyi ForumLar.
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
Myrmidon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Myrmidon »

bana bu loncadan ''item nedir'' diye bir soru yöneltildi hayırlısı dedim :mrgreen:

loncanın 2 üyesini görebildim bugüne kadar yine hayırlısı diyorum :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zeydan »

Bu Loncada SAdece 2 Kişi var ahhah :lol: Hermanxserman Ve Jenifirr Diğerleri Yaşamayan Karekterler :lol: Birde Efsane Olmuş Diyor Hatırlarım Meteorda savaşımlan Hem seni Serman Ve Jenifiri Bir anda KEsmiştim :lol: Böyle Efsaneler İşte

Zengin Bir #@!? Olacağıma Fakir Ama Onurlu Bir Genç Olmayı Tercih Ederim !
ResimResimResimResim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

12 Nisan 2007 mi =) tm hayırlı olsun =))
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Dünden,bu güne ..
Rapkoliq.
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selam,

Arkadaşlar loncayı kirletmek için değil fakat,12 Nisan 2007 tarihi bir sallama !

Çünkü
Hermanxllxserman yani Batuhan Ekinci adlı kişi Cartel(Kartel) isimli karakter ile oynuyordu.Ayrıca onu tanıyordum,acıdım ve loncaya(noktax) aldım.Fakat küfür ettikten sonra onu loncadan çıkarıldı.Hatta bu adam Arz klanında idi :)

Cartel adlı oyuncu 2 yıldır oyunda anlamadım nasıl oluyorda bu lonca 3,5 yıldır kurulmuş :mrgreen:

Dünden,bu güne;
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Arkadaşlar loncayı kirletmek için değil fakat,12 Nisan 2007 tarihi bir sallama !

Çünkü
Hermanxllxserman yani Batuhan Ekinci adlı kişi Cartel(Kartel) isimli karakter ile oynuyordu.Ayrıca onu tanıyordum,acıdım ve loncaya(noktax) aldım.Fakat küfür ettikten sonra onu loncadan çıkarıldı.Hatta bu adam Arz klanında idi :)

Cartel adlı oyuncu 2 yıldır oyunda anlamadım nasıl oluyorda bu lonca 3,5 yıldır kurulmuş :mrgreen:

Dünden,bu güne;
Rapkoliq.

KARTEL isimi çocuk nası oluoda efsane oluor anlamıom =)

39 leveller varken Ocaktı sanırım 2009 Ocağında Kholpashalixzor ile çarşı önünde otururken Kartel 34 leveldi gelip bi arz sataştı buna bnde lodostum o arzı kestim buda sevindi abi demeye başladı =) Demek istediğim sölediği hiç bişeye inanmayın=)

“Genel Sohbet” sayfasına dön