Öncelikle uzun bir Aradan Sonra gurub savaşlarının Geldigi Şu Günlerde gerek Yardımlaşma Gerekse Dayanışma İçindeyiz.
Hermanxllxserman-------------*Batuhan Ekinci*
HermanxllxVuslat--------------*Yaşar Dirgen*
Hermanxllxlordaq-------------*Osman Ogur* :arrow: Aramıza Hoş Geldin Osman Ogur.
HermanxllxSting-------------*Emre Dirgen*
Hermanxllxweqrat------------*AÇIK* => Açık tank Çarı Demekdir. Bazı kişiler Soruyor. O yüzden Açıkladım.
Hermanxllxkartel-----------* Erhan Bey* & *Batuhan ekinci*
Hermanxllxjenifır-----------*Buse Ekinci*
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Hermanxllxmemo----------*Mehmet kör Kuyu* => bir Süre Kapalı
HermanxllxOri--------------*Orhan Vanlı* => Bir Süre Kapalı
Hermanxllxzodic-----------*Test* => TEST
Hermanxllxtobacı-----------*Rıdvan Güngör*
Hermanxllxıqon------------*Ömer Faruk Yuce*
:idea: => lerden Aşası. Karakterler Oyuna bir Süre Ara Vermeleri nedeniyle Güncel lerin altında Yer Almak tadır.
Yeni Bir Güncellemenin Geldiği Şu Günlerde, Gerek Yardımlaşma, Gerek Arkadaşlık, Gerekse Dayanışma İçindeyiz.
Loncamız Yaklaşık 12 Nisan 2007 da Kurulmuş olan Hermanxllx Loncamız Bir Bakımda Efsane olmuş durumdayız. Artık bu günler geride Kaldı, Şimdi Tekrar varız -MERAN'da =>ARZ KATİLLERİ='Saldırı Ve imha Timi
Lonca Lideri Olan Serman(=Erhan Bey=) bir Komplo sonucu Oyunu bırakmak zorunda kaldı ve Yerine Lider (=Batuhan Ekinci=)'olmak suretiyle Hala Yaşatıyoruz ve yaşatacağız....
NOT: Komplo Batuhan Ekinci Tarafından Yapılmamış dır. Oyun Daki bazı Eski Yöneticiler nedeniyle Oyunu Bırakmak Zorunda Kalmışdır.Bazı Arkadaşlarımız Batuhan Ekinci Yaptı sandıgından Dolayı,Not bırakılmışdır.
Saygılar-ARZ KATİLLERİ='Saldırı Ve İmha Timi
*Sade*- {Hermanx||xLoncası} -*Sade* KADRO
- Hermanxllxserman
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
*Sade*- {Hermanx||xLoncası} -*Sade* KADRO
H€R@Nxllxs£RmØn
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Re: *Sade*- {Hermanx||xLoncası} -*Sade* KADRO
Selam,
Öncelikle loncanız hayırlı uğurlu olsun fakat,imzana bakılırsa senin sadece 3 adet karakterin var
Dünden,bu güne ..
Rapkoliq.
Öncelikle loncanız hayırlı uğurlu olsun fakat,imzana bakılırsa senin sadece 3 adet karakterin var
Dünden,bu güne ..
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kadroya bakılırsa geLişmiş bir lonca gibi gözüküyor fakat kimseye rastlamadım xS gerek yer altında gerek meteorda . :?
HayırLısı oLsun . .
HayırLısı oLsun . .

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Tamda bunu Yazcaktım YOrumLarda Gördüğüm İyi OLdu GüzeL TespitRapkoliq yazdı:Selam,
Dünden,bu güne ..
Rapkoliq.
Ayrıca
12 Nisan 2007 Diyosunda O ZamanLar Tek Başına Orada Burada DoLaşıyodun GaLiba Seni ve Loncanı Göremedim O YüzdenHermanxllxserman yazdı: Loncamız Yaklaşık 12 Nisan 2007 da Kurulmuş olan Hermanxllx Loncamız Bir Bakımda Efsane olmuş durumdayız. Artık bu günler geride Kaldı, Şimdi Tekrar varız
Sözü FazLa Uzatmayayım HayırLı OLsun Loncanız...
İyi ForumLar.
[YaLNıZSavaŞÇII]
bana bu loncadan ''item nedir'' diye bir soru yöneltildi hayırlısı dedim :mrgreen:
loncanın 2 üyesini görebildim bugüne kadar yine hayırlısı diyorum :mrgreen:
loncanın 2 üyesini görebildim bugüne kadar yine hayırlısı diyorum :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
Bu Loncada SAdece 2 Kişi var ahhah :lol: Hermanxserman Ve Jenifirr Diğerleri Yaşamayan Karekterler :lol: Birde Efsane Olmuş Diyor Hatırlarım Meteorda savaşımlan Hem seni Serman Ve Jenifiri Bir anda KEsmiştim :lol: Böyle Efsaneler İşte
Zengin Bir #@!? Olacağıma Fakir Ama Onurlu Bir Genç Olmayı Tercih Ederim !
Zengin Bir #@!? Olacağıma Fakir Ama Onurlu Bir Genç Olmayı Tercih Ederim !

-
- Kadim Hidra Avcısı
12 Nisan 2007 mi
tm hayırlı olsun
)
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Rapkoliq yazdı:Selam,
Dünden,bu güne ..
Rapkoliq.
Ottomanxölümsüz anısına
Selam,
Arkadaşlar loncayı kirletmek için değil fakat,12 Nisan 2007 tarihi bir sallama !
Çünkü Hermanxllxserman yani Batuhan Ekinci adlı kişi Cartel(Kartel) isimli karakter ile oynuyordu.Ayrıca onu tanıyordum,acıdım ve loncaya(noktax) aldım.Fakat küfür ettikten sonra onu loncadan çıkarıldı.Hatta bu adam Arz klanında idi
Cartel adlı oyuncu 2 yıldır oyunda anlamadım nasıl oluyorda bu lonca 3,5 yıldır kurulmuş :mrgreen:
Dünden,bu güne;
Rapkoliq.
Arkadaşlar loncayı kirletmek için değil fakat,12 Nisan 2007 tarihi bir sallama !
Çünkü Hermanxllxserman yani Batuhan Ekinci adlı kişi Cartel(Kartel) isimli karakter ile oynuyordu.Ayrıca onu tanıyordum,acıdım ve loncaya(noktax) aldım.Fakat küfür ettikten sonra onu loncadan çıkarıldı.Hatta bu adam Arz klanında idi
Cartel adlı oyuncu 2 yıldır oyunda anlamadım nasıl oluyorda bu lonca 3,5 yıldır kurulmuş :mrgreen:
Dünden,bu güne;
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
-
- Kadim Hidra Avcısı
Rapkoliq yazdı:Selam,
Dünden,bu güne;
Rapkoliq.
KARTEL isimi çocuk nası oluoda efsane oluor anlamıom
39 leveller varken Ocaktı sanırım 2009 Ocağında Kholpashalixzor ile çarşı önünde otururken Kartel 34 leveldi gelip bi arz sataştı buna bnde lodostum o arzı kestim buda sevindi abi demeye başladı