Yoksa?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
fbli
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yoksa?

Mesaj gönderen fbli »

güncelleme haberinin verilmesine rağmen emre yücelenin bu konuda bilgisinin olmaması biraz kafamı karıştırdı yoksa gorgar reisin biraz daha sabır... dan kastı en az 1 yıl bir süre olabilirmi artık ufaktan tarihlerin verilmesini talep ediyoruz.
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Yoksa?

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Olabilir zaten kimsede 2-3 ay sonra gelmesini beklemiyordur diye düşünüyorum. 1 yıl sonra gelsin gerçekten yıllardır güncelleme bekleyen kişilerin gıkı bile çıkmaz.

Tarih verme konusunda haklısın ama zaten güncellemenin geleceğinin haberini daha 2-3 gün önce verdiler. Biraz zaman geçsin o tarihleride açıklarlar elbet.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Kısa vadede çıkacak bir güncellemeden zaten çok bir şey beklemeyin. Özellikle seviye arttırımı gibi bir şey bekliyorsanız en az 1 yıl bekleyeceğimizi düşünüyorum.
kocakurt
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: YÖN

Mesaj gönderen kocakurt »

Gorgar'ın yazdığından anlaşılan, şartların oyuna bir güncelleme hazırlamak adına "ancak" uygun olmuş olmasıdır. Dolayısıyla; ya çalışmalara başlanacak ya da başlayalı en fazla 1-2 ay olmuş. Eskiler bilirler, bu oyuna kapsamlı bir genişleme paketi hazırlamak 1-1,5 yıllık bir süre alıyor.
Velhasıl kelam; beklenen güncellemenin 2018'in ortalarından önce gelmesi pek mümkün gözükmemekte. Güncelleme hususunda yeni haberler gelecektir, fakat icraat için en az 1 yıl beklenmelidir. Bunun da çok açık olduğunu kanaatindeydim şahsen.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Aralik filan olsa hazirliklar başlardı. #Kandirildik :grimacing: en az 5 sene surer bu güncelleme
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Yeni bölgenin müziklerini de Emre Yücelen mi yapacakmış? Belki başka biri ile anlaştılar, nereden biliyorsunuz.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Dün gece Eminönü sunucusunda Hol'de biraz Arz-Lodos mücadelesi yaşandı bu sırada bir duyum aldım Hol'ün özellikle dün gece bu kadar kalabalık olmasının nedeni güncellemenin yapılacağının duyurulmasıymış. Güncelleme yapılacaksa yapılacak neden herkes Hol'e indi diye sordum. Bana, herkes bekliyor yeni bölge geldiği gibi gireceğiz dediler.
Sakince o oyunu kapat ve git yat kardeşim demek kaldı bana. :)
Büyük güncelleme ayı Kasım ayı imiş ben de öyle duydum, belki bu Kasım ayında gelir.
Kullanıcı avatarı
Renah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Renah »

Emre yücelen müzik konusunda bizi doyurabilecek tek kişi diyebilirim. Umarım başkası ile anlaşmak gibi bir hata yapılmaz.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Müzik işi yapmak, paketten daha sonra gelse de olur. Zaten o da uzun süreceği için müzik işi sona bırakılır.
Resim
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Aslında Eminönü gibi bir bölge gelse ve bu bölgenin müziği de İstanbul'un Rüyası müziğine benzer olsa keşke. Aşığım o müziğe ya. :grinning:
ölüm tatlı bir hayal oldu artık

“Genel Etkileşim” sayfasına dön