Perihan Hanım?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BLueMASTER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Histeri

Perihan Hanım?

Mesaj gönderen BLueMASTER »

Beyler Handan Hanım önceden bu repliği kullanıyor muydu?

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BLueMASTER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Gediz Bey?

Ardından gelen Gediz Bey? Yorumu sizlere bırakıyorum.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BLueMASTER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Perihan Hanım?

Beyler bence gelen Kb'lık güncelleme ile bunlar yerleştirildi sizcede öyle değil mi? :relaxed:
Resim
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen adimihatirla »

öncelikle yanılma payım olabileceğini belirteyim ama ne yazık ki bu sözler önceden de çıkıyordu. oyuna fazla girmem ama özellikle ikinci söylediği söz net aklımda kalmış.
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen smartenes »

Tam 10 yıldır aynı cümleyi kullanıyor Handan Hanım. Hatta Ismet bey'de bu cümleye karşılık "Gediz Bey ve Perihan Hanım için" tarzı bir cümle kullanıyor. Canını düşürdüğünüzde yine Perihan hanımla ilgili bir cümleyi oyun ekranında kırmızı kalın harflerle görebilirsiniz.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

smartenes yazdı: 28 Haz 2017 12:29 Tam 10 yıldır aynı cümleyi kullanıyor Handan Hanım. Hatta Ismet bey'de bu cümleye karşılık "Gediz Bey ve Perihan Hanım için" tarzı bir cümle kullanıyor. Canını düşürdüğünüzde yine Perihan hanımla ilgili bir cümleyi oyun ekranında kırmızı kalın harflerle görebilirsiniz.

Arkadaşın da dediği gibi Perihan Hanım yeni çıkmış bir karakter değil. Hatta ölümü, oyun tarihinin dönüm noktalarından biri. Fareadamlarla insanların arasının bozulmasına sebep olmuş bir olayın kurbanlarından biri. Tahminim de meranların içeriye soktuğu hainler ile bu olayı yaptırmış olması. Nerull'un bıraktığı "Perihan" kelimesi de bu olaya dikkat çekmek içindi bence.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Evet Perihan Hanım'la ilgili bunları ben de hatırlıyorum.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

İsmet bey bu sözü kullanıyor lakin Handan Hanım son guncelleme ile kullanmaya başladı dogrudur. Bilindiği üzere Perihan hanım Galata klani tarafından bir bombalı suikast ile öldürülmüştü. Ve galata köprüsü patlatılarak Karaköy ile bağlantı kesilmişti. Demek oluyor ki Arzlar ile Lodoslar Karaköy de sancaklariyla beraber çarpışmaya devam edecek. Sirada ki bölgenin Karaköy olma ihtimali cok yüksek
Kullanıcı avatarı
ASALAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: HİTAP

Mesaj gönderen ASALAK »

DuMaNisTT yazdı: 28 Haz 2017 23:59 İsmet bey bu sözü kullanıyor lakin Handan Hanım son guncelleme ile kullanmaya başladı dogrudur. Bilindiği üzere Perihan hanım Galata klani tarafından bir bombalı suikast ile öldürülmüştü. Ve galata köprüsü patlatılarak Karaköy ile bağlantı kesilmişti. Demek oluyor ki Arzlar ile Lodoslar Karaköy de sancaklariyla beraber çarpışmaya devam edecek. Sirada ki bölgenin Karaköy olma ihtimali cok yüksek
OLABİLİR KATILIYORUM.BEN DE GELİCEK GÜNCELLEMENİN KARAKÖY OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.BU GÜNCELLEME ÇOK BÜYÜK OLACAK GİBİ GELİYOR BANA,HEM AÇIK ALAN,HEM GRUP BÖLGESİ HEM DE YENİ SEVİYE.

BU ARADA DİKKAT ETTİNİZ Mİ ? GÜNCELLEME OLARAK GELEN YERLERİN KAPILARI DAHA ÖNCEDEN OYUNA YERLEŞTİRİLMİŞ OLUYOR.MESALA HOL GİRİŞ YERİ GÜNCELLEME GELMEDEN ÇOK ÖNCE YERİNE KONULMUŞTU.BEN ADADAKİ GEMİDEN,SAATİN ORDAN,İDRİSİN YANINDA Kİ TRENDEN GELEN GÜNCELLEME DE VEYAHUT DAHA SONRA GELECEK GÜNCELLEMELERİN KAPILARI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.KISACA YANGIN MERDİVENİN KAPISI KONULMUŞ AMA MERDİVENİ YAPILMAMIŞ :') :') :')
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Scalgar »

Güzel yaklaşımlar arkadaşlar tebrik ederim
Nothing

“Genel Etkileşim” sayfasına dön