ilker6060 yazdı: ↑28 Haz 2017 20:36
Okadar istenecek çok şey varken çok saçma seyler istemıssın kardes sen bız yenlık dıyoz sen eskıye takıyon hala bırak sımdı 29 u felan onune bak milletın kafasını çelme ikv oyuncularınn genelı bunu ıstıyo derken benım cevremde kımse boyle br yenılık ıstemıyo daha yenı bolge ve yenı level ıstıyo adam akıllı yazda yonetıcılerı caydırma benıde sovdurme
Bu nasıl bir atar, Aman Yarabbi
Nostalji sunucusu,uzun zamandır istenilen bir ek paket yani bir yenilik,genisleme paketi vs gibi dusunulmemeli.Yani yönetim önümüze"buda bizim güncellememiz" demez,diyemez.Ancak diyecegi sey"Yogun istek uzerine guncellememizin yaninda boylede birsey ilave ettik,IKV her zaman oyuncu isteklerine gore sekillenen bir oyun "vs der gecer.Yenilige engel degil,konuyu acan arkadasda,durumu biraz aciklayici olarak verseydi sanirim boyle bir durum olmazdi .Nostalji sunucusu evet açılabilir ancak suan degilde daha cok (gelirse tabi) 2-3 genisleme paketinden sonra belki oda.
KraToSs yazdı: ↑28 Haz 2017 19:53adam diyorki ekstradan açılsın iyicene görmüyorsunuz ya güncelleme haberi geldi herkese bir haller oldu. Daha dün herkes 39 istiyordu.
Öyle güzel söylemissin ki,arkadasimiz bu konuyu 2 hafta once acsaydi,boyle cevaplar gelirmiydi merak ediyorum.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
ATAR YAPAN ARKADAŞ
1.Sİ ŞİMDİ 39 LEVEL DEMİŞİM BEN ORDA 29 LEVEL DEMEMİŞİM
2. Sİ BEN 39 LEVELE DÖNÜŞSÜN DEMEDİM OKUMANDA SORUN OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÖZEL BİR SERVER OLSUN SADECE 39 LEVELE KADAR DEDİM .
3. SÜ BURDA KENDİM İÇİN BİRŞEY İSTEMİYORUM BÜTÜN OYUNCULAR GENELİ SÖYLEDİM BEN OYUNA GİRİP 100 KİŞİYE SORUN 39 LEVEL DÖNEMİ OLSA NE YAPARDINIZ 100 KİŞİNİN 70 Sİ SÜPER OLUR DER ..
4.SÜ BEN İNSAN GİBİ KONU AÇTIYSAM SENDE ADAM GİBİ BUNA SAYGI GÖSTERECEKSİN SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDA OLMADIGNI DÜŞÜNÜYORSAN PAŞA PAŞA SEKERSİN BURADAN !! .. BU KADAR BASİT ..
NOT : ADAMLIK FAKE HESAPLA LAF ATMAK DEĞİL ERKEK ADAM GELİR ORJİNAL HESABIYLA KONUŞUR . ! .
BURADA BEN İNSAN GİBİ KONUŞUP DÜŞÜNCELERİMİ YAZIYORUM !! ..
SAYGI DUYMAYAN KONUYA CEVAP VERMESİN !! ..
03.09.2010 ' dan beri .. EMİNÖNÜNDE Herkes İşini Yaparsa , İNSANLIK Var ..
turkoxHAMSTER yazdı: ↑28 Haz 2017 19:50
Oyun piyasaya sürüleli 10 sene oldu. Şuan oynayan oyuncuların %90 ı en az 7-8 yıllık oyuncular. 7-8 sene, bir oyun hakkında bir çok bilgi edinilebilecek bir süre. Bu bilgiler sadece oyunun oynanışı değil, aynı zamanda oyunun altyapısı, teknik özellikleri, vizyonu ve arkaplanı ile de ilgili olmalı. Oynadığımız oyun senaryo bakımından çok ciddi derecede dolu bir oyun. Aynı zamanda karakter statüsü çok ince hesaplarla tasarlanmış bir oyun. Örneğin Çemberlitaş benim hayatımda oynadığım bilimum MMORPG dungeon sistemleriyle karşılaştırıldığında, taktiksel ve matematiksel olarak en ince tasarlanmış bir zindan(grup bölgesi)dir. Oyunun bu tarz özelliklerini incelemek yerine hala 39 sunucu istemek gibi düşük vizyonlu bir istekte bulunmak bana göre geliştirme ekibinin emeklerine hakarettir. 29 seviye dönemi de 39 seviye dönemi de bende çok ayrı yerlere sahip ve oyundan en çok zevk aldığım bir dönemdi. Fakat geçmişe özlem duymak insanoğlunun her dönemde kalbinde bir burukluktur. Lise biter liseyi özlersiniz. Üniversite biter üniversiteyi özlersiniz. Aynı şartların geri gelmesi o günleri geri getirmez.
Ayrıca oyunun arkaplanında neler dönüyor diye merak ettiğinizde, ufak bir linkedin stalklaması ile ekibe ne oldu, ekip şuanda neler yapıyor gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.
turkoxHAMSTER yazdı: ↑28 Haz 2017 19:50
Oyun piyasaya sürüleli 10 sene oldu. Şuan oynayan oyuncuların %90 ı en az 7-8 yıllık oyuncular. 7-8 sene, bir oyun hakkında bir çok bilgi edinilebilecek bir süre. Bu bilgiler sadece oyunun oynanışı değil, aynı zamanda oyunun altyapısı, teknik özellikleri, vizyonu ve arkaplanı ile de ilgili olmalı. Oynadığımız oyun senaryo bakımından çok ciddi derecede dolu bir oyun. Aynı zamanda karakter statüsü çok ince hesaplarla tasarlanmış bir oyun. Örneğin Çemberlitaş benim hayatımda oynadığım bilimum MMORPG dungeon sistemleriyle karşılaştırıldığında, taktiksel ve matematiksel olarak en ince tasarlanmış bir zindan(grup bölgesi)dir. Oyunun bu tarz özelliklerini incelemek yerine hala 39 sunucu istemek gibi düşük vizyonlu bir istekte bulunmak bana göre geliştirme ekibinin emeklerine hakarettir. 29 seviye dönemi de 39 seviye dönemi de bende çok ayrı yerlere sahip ve oyundan en çok zevk aldığım bir dönemdi. Fakat geçmişe özlem duymak insanoğlunun her dönemde kalbinde bir burukluktur. Lise biter liseyi özlersiniz. Üniversite biter üniversiteyi özlersiniz. Aynı şartların geri gelmesi o günleri geri getirmez.
Ayrıca oyunun arkaplanında neler dönüyor diye merak ettiğinizde, ufak bir linkedin stalklaması ile ekibe ne oldu, ekip şuanda neler yapıyor gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.
+1
Eskiler eskidi, yenilik bekliyoruz artık.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu