Öncelikle oyuna gelen güncellemeyle tekrar başlamayı düşünüyorum da önceden Teşkilat'ta oynuyordum.Teşkilat'ta kimse kalmamış gibi görünüyor. Sizce hangi sunucuda tekrardan başlamalıyım. Ortamı falan güzel olan, hala kalabalık olan ? Tavsiyede bulunursanız sevinirim
En iyi Sunucu?
En iyi Sunucu?
Sa herkese,
Öncelikle oyuna gelen güncellemeyle tekrar başlamayı düşünüyorum da önceden Teşkilat'ta oynuyordum.Teşkilat'ta kimse kalmamış gibi görünüyor. Sizce hangi sunucuda tekrardan başlamalıyım. Ortamı falan güzel olan, hala kalabalık olan ? Tavsiyede bulunursanız sevinirim
Re: En iyi Sunucu?
BENİM ÖNERİM "TEŞKİLAT" bence kalabalık yani sunucumuz sana denk gelmemiştir.Bayram olduğu için bide benim önerim yinede "TEŞKİLAT".

- Balgam48
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
en kalabalık sunucu şuan şüphesiz EMİNÖNÜ ortam sohbet de güzel bekleriz
) 
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
En kalabalık sunucu Eminönü ben oraya başlamanızı tavsiye ederim
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Herkes Eminönü kalabalıktır iyi der, haklılar ancak hırsızı, egolusu çok olan bir sunucudur. Bir düşünmeni isterim.
Yok ya egolu, hırsız falan önemli değil hani ne kadar çok kişi o kadar eğlence. 29 level zamanlarında her yer kalabalıktı canlıydı her şey şimdi teşkilatta yürüyorum oyunu oynayasım gelmiyor. Teşekkürler her şey için
Sunucu Seçimi
Oyuna yıllar sonra tekrar başlayacağım ama eminönü,beyazköşk ve teşkilattan hangisi daha kalabalık ve hangisinde daha kolay item dizebileceğim hakkında bilgim yok. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
)
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Re: Sunucu Seçimi
kedi