Gerçekten mutluluk verici..
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Gerçekten mutluluk verici..
Forumda bu saatlere kadar duran insanlar olsun, gelecek haberi bekleyen arkadaşlar olsun gerçekten çok mutluluk verici.. Gorgar'ın açıklamalarından sonra inanılmaz bir artış oldu forum'da bu saatlerde çıt çıkmazdı, her f5 de bir cevap geliyor herhangi bir konuya yüzümde bir tebessüm oluşuyor daha iyi yerlere gidicez inşallah..
kedi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Gerçekten mutluluk verici..
Şu misafir arkadaşlar sizleri seviyoruz hani birde kayıt olsanız ya da Oturum acsaniz
))

LEPRECHAUN
Şimdi dikkat ettimLEPRECHAUN yazdı: ↑27 Haz 2017 02:00 Şu misafir arkadaşlar sizleri seviyoruz hani birde kayıt olsanız ya da Oturum acsaniz))
KİMLER ÇEVRİMİÇİ
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: TOLGARDA ve 19 misafir
Aslında bu oyunu bırakıp üye olmayan ya da girecek kadar yakından ilgilenmeyen güncellemeden bir şekilde haberdar olmuş, merak edip okumak için gelen kullanıcıları ifade ediyor.
Yazdığımız şeylere gelen cevaplar değişmiyor ama kesinlikle daha fazla kişi okuyor şu sıralar.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Gece 1.30 sularında da 50 misafir vardı.Bir açıklama nelere kaadir...

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Sen taa eskilerde Kuklacı Genel Sohbet'te sürekli bana söven eşrefpaşalı değil misin, şimdi hatırladımxXESREFPASALIXx yazdı: ↑27 Haz 2017 12:18 Güncelleme hakkında bir bilgi duyan direk foruma akın ediyor ister istemez. O anın şokuyla kimse oturum açma gereğinde bulunacağını sanmıyorum tıpkı benim gibi ve sonrasında forumu kullanmaya başlıyorlar.![]()
![]()
![]()
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
TOLGARDA yazdı: ↑27 Haz 2017 15:15Sen taa eskilerde Kuklacı Genel Sohbet'te sürekli bana söven eşrefpaşalı değil misin, şimdi hatırladımxXESREFPASALIXx yazdı: ↑27 Haz 2017 12:18 Güncelleme hakkında bir bilgi duyan direk foruma akın ediyor ister istemez. O anın şokuyla kimse oturum açma gereğinde bulunacağını sanmıyorum tıpkı benim gibi ve sonrasında forumu kullanmaya başlıyorlar.![]()
![]()
![]()

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Belki bu hatırlamana yardımcı olabilir viewtopic.php?f=26&t=80553&p=825267&hil ... da#p825267xXESREFPASALIXx yazdı: ↑27 Haz 2017 16:43Çok özlediysen eğer devam edeyimFiratCakiroglu yazdı: ↑27 Haz 2017 15:29TOLGARDA yazdı: ↑27 Haz 2017 15:15Sen taa eskilerde Kuklacı Genel Sohbet'te sürekli bana söven eşrefpaşalı değil misin, şimdi hatırladımxXESREFPASALIXx yazdı: ↑27 Haz 2017 12:18 Güncelleme hakkında bir bilgi duyan direk foruma akın ediyor ister istemez. O anın şokuyla kimse oturum açma gereğinde bulunacağını sanmıyorum tıpkı benim gibi ve sonrasında forumu kullanmaya başlıyorlar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kimdin ki sen hiç hatırlamıyorum ben