FevziBey
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
FevziBey
Fevzi Bey forumda gözüktü. Bir arkadaş tekrar döneceğini söylemişti. Forum yenilendiğinde de gelmişti. İnşallah yeni güncellemede yer alır.
-
smartenes
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Re: FevziBey
Artık bunlara alışmamız gerektiğini düşünüyorum 
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Size söyleyeyim arkadaşlar Sobee de işler sabit çalışanlar yanında birde katkıda bulunanlar ile devam eder. Fevzi A. İstanbuloyun da önemli bir isim olduğu için görmemiz normal o burada diye diğer projeden ayrılacak değil ki Zula tıkır tıkır işliyor her şey yolunda.
Bu boş vakitte eski şaheserleri ne katkıda bulunmak iş değil bir ahde vefa örneğdir
Bu boş vakitte eski şaheserleri ne katkıda bulunmak iş değil bir ahde vefa örneğdir

LEPRECHAUN
-
smartenes
- FareAdam Düşmanı

Fevzi bey MadByte'ta çalışmıyor şuan 2015'te ayrılmış işinden.LEPRECHAUN yazdı: ↑27 Haz 2017 01:07 Size söyleyeyim arkadaşlar Sobee de işler sabit çalışanlar yanında birde katkıda bulunanlar ile devam eder. Fevzi A. İstanbuloyun da önemli bir isim olduğu için görmemiz normal o burada diye diğer projeden ayrılacak değil ki Zula tıkır tıkır işliyor her şey yolunda.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
- Mysterysun
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Tekrar söylüyorum geri döneceğini yazmıştım
Kendisini Kadıköy Moda sahilinde geçen sene görmüştüm ve Sobee'ye geri dönme planlarının olduğunu söylemişti. Eğer forumda gözüktüyse tamamdır bu iş.
- MySteRySuN - Melodizamanı
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Mysterysun yazdı: ↑27 Haz 2017 01:37 Tekrar söylüyorum geri döneceğini yazmıştımKendisini Kadıköy Moda sahilinde geçen sene görmüştüm ve Sobee'ye geri dönme planlarının olduğunu söylemişti. Eğer forumda gözüktüyse tamamdır bu iş.
kedi
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Bunu bilmiyordum. Dönmüş o zaman.smartenes yazdı: ↑27 Haz 2017 01:11Fevzi bey MadByte'ta çalışmıyor şuan 2015'te ayrılmış işinden.LEPRECHAUN yazdı: ↑27 Haz 2017 01:07 Size söyleyeyim arkadaşlar Sobee de işler sabit çalışanlar yanında birde katkıda bulunanlar ile devam eder. Fevzi A. İstanbuloyun da önemli bir isim olduğu için görmemiz normal o burada diye diğer projeden ayrılacak değil ki Zula tıkır tıkır işliyor her şey yolunda.

LEPRECHAUN
Gerçekten dönerse, işler kesin olduğu zaman forumda bir konu açıp merhaba diyecektir gibi geliyor.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Katılıyorum.