Güncelleme 59 Level?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Güncelleme 59 Level?

Mesaj gönderen smartenes »

Bir daha level artışı olacağını sanmıyorum
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
Renah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Renah »

Şahsen 59 seviyenin gelecegini düşünmüyorum. Grup bölgesinden edindiğimiz itemler'in 10 seviye kuralına takılması sonucunda Çemberlitaş'a kilit vurulur. Bir daha kimse kapısından dahi geçmez.
Lakin, yeni reçetelerde Çemberlitaş eşyası istemesi bence bu sorunu çözebilir.
Örnek:

Yeni gelecek elektrik asa reçetesinde, ek malzemeler ile beraber transformatör asa ister.
Kullanıcı avatarı
mahmutcaan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mahmutcaan »

Renah yazdı: 26 Haz 2017 21:49 Şahsen 59 seviyenin gelecegini düşünmüyorum. Grup bölgesinden edindiğimiz itemler'in 10 seviye kuralına takılması sonucunda Çemberlitaş'a kilit vurulur. Bir daha kimse kapısından dahi geçmez.
Lakin, yeni reçetelerde Çemberlitaş eşyası istemesi bence bu sorunu çözebilir.
Örnek:

Yeni gelecek elektrik asa reçetesinde, ek malzemeler ile beraber transformatör asa ister.
Katılıyorum MOBA oyunlardaki ana itemin küçük itemleri tarzı olur. Bence gayet güzel olur
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

TOLGARDA yazdı: 26 Haz 2017 21:28
HollyShit yazdı: 26 Haz 2017 21:09 59 + Açık Alan + Grup Bölgesi..

59'dan çok emin olmasam da diğer ikisine kesin gözüyle bakıyorum. Sadece bir grup bölgesinin gelmesi oyunu bitirir, aynı şekilde sadece bir açık harita da öyle.

Açık harita gelir peşinden 6 7 ay sonra da grup bölgesi. Bknz : Derindeki Sır.
Derindeki Sır bir genişleme paketiydi yeraltı bölgesi ve yeni seviyeler geldi, birkaç ay sonra ise eklenti paketi (grup bölgeleri) yayınlandı. Gerçekten bu kadar yıl sonra bir genişleme paketinin yanında eklenti paketi de geliştirilmiş olabilir. Ben bu genişleme paketinde yeni seviyeler gelebileceğini de düşünüyorum.

Bu güncelleme şu şekilde yapılır,
Holdeki akrep ve örümcekler 50. Seviye yapılır, Çemberlitaş'ta ki yaratıklar 49-57 arası seviyeye çekilir.
Yeni gelen bölge yine yeraltı gibi devasa içerikli, onlarca boss barındıran çeşitli yaratıkların bulunduğu büyük bir bölge olur. 59 gelirse yeni yetenekler de gelecek demektir. Bu yeni tılsımlar da demektir. Oyun kapsamı devasa boyutta artacaktır.

1. genişleme paketi diyorlar kısacası farklı bir bölge buda yeni level'e garanti gözüyle bakmaktır.

2. holdeki ekran ve örümcekler neden 50. olsun ne zaman bir yaratıgın leveli artmıski şimdi artsın?

3. nasıl zamanında phi ve labiren'te kasanlar yeni level ile birlkte itemlerini meteor'ad düşürmeye baktı bunda'da aynısı olur.

çemberlitaş zaten zorlu bir yer levelin yükselmesi girişi kolaylaştırır kenan ve migo ilk çıktıgında nasıl zordu sonra çemberlitaş itemleriyle kolaylaştı peşine tılsımlarla cok daha kolaylaştı aynısı bunada olacaktır.

oyunun dengesini bozmadıgı sürece hiç bir şeyin leveli artmaz güçlendirilmez (muhafızlar handan vb.)

yeni yetenek gelse bile yeni tılsımlar zor gibi görünüyor bunun yerine 4. kademeleri bekliyorum ben.

3 tane 3. kademeden olusacak ve devasa olacaklar gerçekten çok değerli olacaklar. ve 4. kademe aktarılamayacak diye düşünüyorum aktarılamama'lı da ileriye dönül dolandırıcılık vb. şeyler için.

fakat eskiden nasıl itemler reçete ile üretiliyor emek harcanıyor ise yine aynı şekilde emek harcanmalı grup bölgesini getir hafta sonu arttırıcıyı al had,i bölgeye bu gün 10 bölge atacam yarın'da 10 diyip herşeyi düşürüp eee sıkıldım olmamalı.

reçeteler eskisi gibi zorlu olmalı ve üretebilen'de kalmadı aktarılmama'lı (hesap güvenliği)

vs. vs. 29'sun sonu 39'un basından beri oynayan eskiyi özleyen biri olarak bunları bekliyorum ve düşünüyorum.

çokta yanılmayacağım konusunda kararlıyım.

herşeyden öte umarım uzun yıllar bizi tatmin edecek zarar ve sıkıntıya uğratmayacak eğlenceli gececek bir güncelleme olur.

çünkü 1 yıldır bunu bekliyoruz kp'sinden madenine herşeyiyle güncellemeye hazırız.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
IhbarHatti
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen IhbarHatti »

Afrasiyab sana söylüyorum seninde Gorgar'a iletmeni rica ediyorum güzel kardeşim. Güncelleme ile eskiden yapılan bono sahtekarlığı şimdi bile bono olsa yapılamaz. Çünkü işporta ile alışveriş halinde iken farklı bir oyuncu ile alışveriş açamıyoruz. Bu sebepten ötürü bono sahtekarlığı yapılamaz ve bononun geri gelmesini istiyoruz. Bunu ona iletirsen memnun olurum.

DAİREONDÖRT
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

saglam yazdı: 26 Haz 2017 19:48
Joule yazdı: 26 Haz 2017 19:08 Acaba.Yeni.Gelecek.Güncelleme.59seviye ve.yeni Yeteneklermi

Görüşüme Göre 59 seviye gelecek.Aynı Düşüncede olan. varmı ?
59 ne 69 olması lazım en az :D

ne 69 u hocam direk 79 89 gelsin de rahatlayalım, gb leri de kapatsınlar millet açık dünyada kasılsın rahat rahat ya O:-) O:-)
:grinning:
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

HollyShit yazdı: 26 Haz 2017 21:09 59 + Açık Alan + Grup Bölgesi..

59'dan çok emin olmasam da diğer ikisine kesin gözüyle bakıyorum. Sadece bir grup bölgesinin gelmesi oyunu bitirir, aynı şekilde sadece bir açık harita da öyle.

Açık harita gelir peşinden 6 7 ay sonra da grup bölgesi. Bknz : Derindeki Sır.
En başında şunu söyliyeyim içeriği nasıl olur nasıl ayarlarlar bilmiyorum ama yeni seviyeler gelecek doğal olarak yeni bir open world bölge gelecek. Grup bölgesi şaheser (sadece yüzük ve kolyeden oluşacak) daha ileriki bir zamanda gelecek ben bu şekilde içerden duyumlar aldım isim vermek doğru olmaz ama tabi bu grup bölgesi kısmına yüzde yüz diyemiyorum yüzde yüz kısmı sadece yeni seviyenin olacağı.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

0LIVERA yazdı: 26 Haz 2017 22:44 1. genişleme paketi diyorlar kısacası farklı bir bölge buda yeni level'e garanti gözüyle bakmaktır.

2. holdeki ekran ve örümcekler neden 50. olsun ne zaman bir yaratıgın leveli artmıski şimdi artsın?

3. nasıl zamanında phi ve labiren'te kasanlar yeni level ile birlkte itemlerini meteor'ad düşürmeye baktı bunda'da aynısı olur.

çemberlitaş zaten zorlu bir yer levelin yükselmesi girişi kolaylaştırır kenan ve migo ilk çıktıgında nasıl zordu sonra çemberlitaş itemleriyle kolaylaştı peşine tılsımlarla cok daha kolaylaştı aynısı bunada olacaktır.

oyunun dengesini bozmadıgı sürece hiç bir şeyin leveli artmaz güçlendirilmez (muhafızlar handan vb.)

yeni yetenek gelse bile yeni tılsımlar zor gibi görünüyor bunun yerine 4. kademeleri bekliyorum ben.

3 tane 3. kademeden olusacak ve devasa olacaklar gerçekten çok değerli olacaklar. ve 4. kademe aktarılamayacak diye düşünüyorum aktarılamama'lı da ileriye dönül dolandırıcılık vb. şeyler için.

fakat eskiden nasıl itemler reçete ile üretiliyor emek harcanıyor ise yine aynı şekilde emek harcanmalı grup bölgesini getir hafta sonu arttırıcıyı al had,i bölgeye bu gün 10 bölge atacam yarın'da 10 diyip herşeyi düşürüp eee sıkıldım olmamalı.

reçeteler eskisi gibi zorlu olmalı ve üretebilen'de kalmadı aktarılmama'lı (hesap güvenliği)

vs. vs. 29'sun sonu 39'un basından beri oynayan eskiyi özleyen biri olarak bunları bekliyorum ve düşünüyorum.

çokta yanılmayacağım konusunda kararlıyım.

herşeyden öte umarım uzun yıllar bizi tatmin edecek zarar ve sıkıntıya uğratmayacak eğlenceli gececek bir güncelleme olur.

çünkü 1 yıldır bunu bekliyoruz kp'sinden madenine herşeyiyle güncellemeye hazırız.
1. Genişleme Paketi illa seviye demek değildir hatta bölge demekte olmayabilir. Geliştirici ekip istediğini genişleme paketi olarak sunabilir. Belki bölge getirmeyip yaratıklardan yeni eşya ve tılsım düşmesini sağlayıp bunu bile genişleme paketi olarak yayınlayabilirler. (Burada bahsetmek istediğim böyle bir şey olacağı değil sadece genişleme paketinin belli bir kavram üzerinde olmadığını bu tarz şeylerin serbest şekilde geliştirilebildiğini anlatmaktı)

2. Hiçbir zaman hiçbir yaratığın seviyesi arttırılmadı çünkü gerek duyulmadı. Oysa ki son güncellemeler ve bölgelerin hepsi 49'un üzerine geldi yeni seviye gelirse tüm bölgeler çok kolay kalacaktır. Buradan kaynaklanan eksikliği kapatabilecek tek şey yeni gelen bölgenin yeraltının, holün iki üç katı büyüklüğünde ve yaratık çeşitliliğine sahip olmalı. Diyelim ki yeni seviye geldi oradan yeni eşyalar düşeceği için bir dereceden sonra görev haricinde kimse neden çt ya da sığınağa girmeye gerek duysun. Eski bölgelerin bir şekilde oyuna bağlılığın sağlanması gerekli. Bu da ortama uyum sağlamaları ile mümkün.

3. Üstte bahsettiğim öneriler bunlarla ilgili eski bölgeler olduğu gibi kalırsa sonuç dediğin gibi olur. Dediklerinin çeliştiğini düşünebiliriz buradan. Ayrıca ilgili şekilde üstlerde bir arkadaşın bahsettiği yeni eşyaların reçetelerinde eski eşyaların istenmesi çok zekice bir fikir. Tıpkı holde üçüncü seviye tılsım için ikinci seviye tılsım gerekmesi gibi. Bu tarz bir yenilik olsa bile karakterler on seviye yükseldiği için bölge çok kolay olacaktır. O zaman da onların eşyalarını almak aşırı derecede basitleşecektir. Tamam yeni şeyler ile basitleşmeli ama seviye yeniliği kudret ve enerji değişikliğine bile sebep oluyor. Üstüne yeni yetenekler de cabası.

4. Yeni yetenek geldiği zaman neden yaratıkların seviyesi arttırılamasın, ekibi bunun için zorlayan bir yasa falan mı var? Gerek görülürse yapılır. Tıpkı Çt geldiği zaman yaratıkların güçlerinin ve enerjilerinin düşürülmesi gibi.

5. Neden 4 kademe tılsım gelirken oyunda tılsımı olmayan yetenek olsun. Sisteme baktığımız zaman her yeteneğin üç tılsımı var hatta bazılarının majör ve minör olmak üzere 6 tılsımı var ayrıca 4. Kademe tılsım dengeyi aşırı derece bozacaktır. Düşünsene defansif savaşının maksimum hasarı %125 oranına gelirse denge diye bir şey kalır mı ortada.

6. Reçetelerin üretende kalması konusu mantıklı geldi. Bu durumda herkes emek harcamış ve üretimin zorluğuna katlanmış olur. Ek bir eğlence ve maden ticareti artar.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Tahminimce Gorgar'ın mesajından yola çıkarak bende Açık bölge + Grup Bölgesi olarak ve bu açık bölge ile seviyelerin 59'a getirileceğini düşünüyorum. Hikaye ve oyundaki şeylere baktığımızda olası gelebilecek yerler Karaköy ve Tangriss.
Büyük ihtimal Karaköy açık bölge, Tangriss'in ise Grup Bölgesi olabilir bana göre. Yeni tılsımların vb. şeylerin geleceğini düşünmüyorum mesela yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi bir tılsımın daha üst bir kademesi gerçekten büyük bir dengesizliğe yol açabilir.
Kullanıcı avatarı
mahmutcaan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mahmutcaan »

Karaköy açık dünya Tangriss grup bölgesi banada mantıklı geldi. Tılsım konusuna gelirsek 4.kademe geleceğini düşünmüyorum fakat yeni seviye gelirse yeni yeteneklerde gelecektir her yeteneğin tılsımı var yeni gelenlerede tılsım eklenir eklenmesi gerekir

“Genel Etkileşim” sayfasına dön