Belki de Galata Sembolü, Ateş Boyası gibi yeni gelen bir bölgede şef yaratıklardan düşebilecek bir üretim eşyası.
Şaka şaka... Ben teori meori anlamam güncelleme gelsin oynarız.

Hangi konu olduğunu hatırlıyorsanız sorularınıza yanıt verebilirimturkneferi yazdı: ↑26 Haz 2017 16:56
Yıllar önce bir konu hakkında başlık açacaktın aylarca beklemiştim sonra açmamıştın. O günden kalma içimde bir kırgınlık var sana HollyShit.![]()
Bi ara çok uzun bi zamanın sonrasında HollyShit sunar konusuyla dönmüştün ya. Orada planladığın başlıkları sıralamıştın. Çok güzel planların vardı.HollyShit yazdı: ↑26 Haz 2017 17:37Hangi konu olduğunu hatırlıyorsanız sorularınıza yanıt verebilirimturkneferi yazdı: ↑26 Haz 2017 16:56
Yıllar önce bir konu hakkında başlık açacaktın aylarca beklemiştim sonra açmamıştın. O günden kalma içimde bir kırgınlık var sana HollyShit.![]()
.

Sora yazdı: ↑26 Haz 2017 20:20Bi ara çok uzun bi zamanın sonrasında HollyShit sunar konusuyla dönmüştün ya. Orada planladığın başlıkları sıralamıştın. Çok güzel planların vardı.HollyShit yazdı: ↑26 Haz 2017 17:37Hangi konu olduğunu hatırlıyorsanız sorularınıza yanıt verebilirimturkneferi yazdı: ↑26 Haz 2017 16:56
.
En çok merak ettiğim Selami Kelaynak ile alakalı olanlardı![]()
Hoş bulduk, iltifatlarınız için teşekkür ederim

KafkasBeyi yazdı: ↑26 Haz 2017 23:52 Usta senin yazılarını analizlerini okumak çok büyük keyif varolasın.
Eline emeğine sağlık.
Hepinize gerçekten beni onurlandırdığınız için teşekkürler. Eskileri görmek ayriyeten keyif verici