Acaba.Yeni.Gelecek.Güncelleme.59seviye ve.yeni Yeteneklermi
Görüşüme Göre 59 seviye gelecek.Aynı Düşüncede olan. varmı ?
Güncelleme 59 Level?
Güncelleme 59 Level?
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Re: Güncelleme 59 Level?
xXESREFPASALIXx yazdı: ↑26 Haz 2017 19:29Kardeşim 59 seviye gelirse eğer oyunun önü büyük oranda açılır büyük oranda açılırdan kastım haliyle yeni yeni şeyler gelecektir 59 seviye olursa oyun için dönüm noktasi bile olabilir.
- IhbarHatti
- İri Fare Avcısı

Yeni gelen güncelleme aslında yeni değildir bundan 3 yıl önce hazırlanmıştır sırf para yemek için bekletilmiştir.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

İlla birşey bulacaksınız..IhbarHatti yazdı: ↑26 Haz 2017 19:50 Yeni gelen güncelleme aslında yeni değildir bundan 3 yıl önce hazırlanmıştır sırf para yemek için bekletilmiştir.
kedi
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Oyunun mevcut altyapısı 59 a müsait değil. Gelecekse temelden büyük değişiklikler yapılmalı. Ayrıca geleceğe yönelik de bir tasarım gerekiyor. Örneğin 2009 yılında gelen 49 lvl paketi hazırlanırken 2012 de çıkan Arz ve Lodos'a kadar bir altyapı tasarımı söz konusu. Bunu yapmalarını en az bi 3 sene daha bekleriz.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
59 + Açık Alan + Grup Bölgesi..
59'dan çok emin olmasam da diğer ikisine kesin gözüyle bakıyorum. Sadece bir grup bölgesinin gelmesi oyunu bitirir, aynı şekilde sadece bir açık harita da öyle.
Açık harita gelir peşinden 6 7 ay sonra da grup bölgesi. Bknz : Derindeki Sır.
59'dan çok emin olmasam da diğer ikisine kesin gözüyle bakıyorum. Sadece bir grup bölgesinin gelmesi oyunu bitirir, aynı şekilde sadece bir açık harita da öyle.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Derindeki Sır bir genişleme paketiydi yeraltı bölgesi ve yeni seviyeler geldi, birkaç ay sonra ise eklenti paketi (grup bölgeleri) yayınlandı. Gerçekten bu kadar yıl sonra bir genişleme paketinin yanında eklenti paketi de geliştirilmiş olabilir. Ben bu genişleme paketinde yeni seviyeler gelebileceğini de düşünüyorum.HollyShit yazdı: ↑26 Haz 2017 21:09 59 + Açık Alan + Grup Bölgesi..
Bu güncelleme şu şekilde yapılır,
Holdeki akrep ve örümcekler 50. Seviye yapılır, Çemberlitaş'ta ki yaratıklar 49-57 arası seviyeye çekilir.
Yeni gelen bölge yine yeraltı gibi devasa içerikli, onlarca boss barındıran çeşitli yaratıkların bulunduğu büyük bir bölge olur. 59 gelirse yeni yetenekler de gelecek demektir. Bu yeni tılsımlar da demektir. Oyun kapsamı devasa boyutta artacaktır.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

TOLGARDA yazdı: ↑26 Haz 2017 21:28Derindeki Sır bir genişleme paketiydi yeraltı bölgesi ve yeni seviyeler geldi, birkaç ay sonra ise eklenti paketi (grup bölgeleri) yayınlandı. Gerçekten bu kadar yıl sonra bir genişleme paketinin yanında eklenti paketi de geliştirilmiş olabilir. Ben bu genişleme paketinde yeni seviyeler gelebileceğini de düşünüyorum.HollyShit yazdı: ↑26 Haz 2017 21:09 59 + Açık Alan + Grup Bölgesi..
Bu güncelleme şu şekilde yapılır,
Holdeki akrep ve örümcekler 50. Seviye yapılır, Çemberlitaş'ta ki yaratıklar 49-57 arası seviyeye çekilir.
Yeni gelen bölge yine yeraltı gibi devasa içerikli, onlarca boss barındıran çeşitli yaratıkların bulunduğu büyük bir bölge olur. 59 gelirse yeni yetenekler de gelecek demektir. Bu yeni tılsımlar da demektir. Oyun kapsamı devasa boyutta artacaktır.
O son söylediklerin oldu lütfen.. !!
kedi