Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...
o zaman geri dönüşüm geri dönüşüm geri dönüşüm kutlayalım
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
yaz tatilinde getirin hocam bari ya kpss mezuniyet derken hayatımız kayacak desenize.. şaka bir yana herkesin gözü aydın, umarım grup bölgeleri getirip insanları ufacık alanlara hapsetmezsiniz. 
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
oturduğum koltuktan son 3 4 senedir olley bee diye hiç bağırmamışımdır yemin ederim antmrgkaltathnatkıahtaıtgh
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Bedr-in Aslanları
iyice kısıldı gözlerim kesikteki örüntü netleşti benzerini daha önce bi yerde görmüştüm düşündüm
hatırladım...

hatırladım...

leones non capit muscas
Abdal düğünden usanmazsa , çocuk biz'de İKV'den usanmayız.
"TEŞKİLAT"

"TEŞKİLAT"

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
"Şimdi ise bulutlar dağıldı. Çok yakında sizlere İKV’nin yeni genişleme paketi ile ilgili güzel haberler vermeyi ümit ediyoruz, biraz daha sabır…" Şimdi bu kısım biraz irdelenmeli. Sabah ki hype geçti bende. Konu malumunuz Sobee olunca insan düşünmeden edemiyor. Güzel haberler vermeyi 'Ümit' etmek, hmm. Şimdi siz, güzel haberler vermek derken tam olarak neyi ümit ediyorsunuz? Varolan bir haberi 'Çok yakında' vermeyi mi? Yoksa o haberi var edip vermeyi mi? Hani yarın bir gün ümit ettik ama olmadı gibi bir durumda söz konusu olabilir. Güzel haberler vereceğiz denmemiş sonuçta.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Çok güzel bir haber. Başardık sonunda arkadaşlar. Herkesin yüreğine sağlık...
Mutlu bayramlar Gorgar. Şu engeli de kaldırsın artık nede olsa yorgan gitti kavga bitti.
Mutlu bayramlar Gorgar. Şu engeli de kaldırsın artık nede olsa yorgan gitti kavga bitti.

LEPRECHAUN
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
İşte bu be.
Yeni forum hesabı açtım geldim. Şimdi oyunu da indiriyorum. Umarım beklediğimize değer. Benim gibi pusuda bekleyen binlerce oyuncusu var İKV'nin; lütfen az da olsa reklam yapıp onlara da ulaşın. Bu çağ da çok da zor olmasa gerek sonuçta grafikler olmasa bile hikayemiz eşsiz. 
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Daha güncelleme gelmedi istersen boşuna indirmeadimihatirla yazdı: ↑25 Haz 2017 23:45 İşte bu be.![]()
![]()
Yeni forum hesabı açtım geldim. Şimdi oyunu da indiriyorum. Umarım beklediğimize değer. Benim gibi pusuda bekleyen binlerce oyuncusu var İKV'nin; lütfen az da olsa reklam yapıp onlara da ulaşın. Bu çağ da çok da zor olmasa gerek sonuçta grafikler olmasa bile hikayemiz eşsiz.
![]()
- adimihatirla
- Cin Avcısı
haklısın aslında, bir anda heyecanlandım bi girip bakıyım indi sayılır.DuMaNisTT yazdı: ↑26 Haz 2017 00:14Daha güncelleme gelmedi istersen boşuna indirmeadimihatirla yazdı: ↑25 Haz 2017 23:45 İşte bu be.![]()
![]()
![]()
Güncelleme gelince indirirsin yeni sürümü