Arkadaşlar merhaba
Yaklaşık 1 senedir oyunu bırakmıştım fakat tekrar kendine çekti ve yeni bir karakter açarak Eminönünde başladım önceden kuklacıdaydım İsmim Crosssfire idi tanıyan varsa e.ö de ne mutlu bana.
Evet arkadaşlar dediğim gibi burda yeni başladım Lonca alımı olan var mı mümkünse lodos olsun şimdi Arzlara hakaret olmasın ama sunucuda arz sayısı çok az ve ben 36 seviye bir büyücüyüm gelen keser giden keser.Yardımlarınızı esirgemeyin benden
Öncelikle hoş geldin, Eminönü sunucusunda gördüğün gibi Lodos klanı daha kalabalık. Güvenliğin, daha çok bölge atabilmen ve görevlerde kolaylık olması açısından bulabileceğin grup arkadaşlarını daha rahat bulabilirsin.
Güçlü Kardeşler Birliği olarak iki klanda da aktif loncamız mevcut. Dilersen başvuru formu doldurarak seçeceğin tarafı Lodos işaretleyerek başvurunu yapabilirsin.
Umarım aradığın eğlenceyi ve dostluğu bulursun. İyi günler.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim fakat Loncanız için uygun değilim sanırsam başvuru formunu doldurdum 1 veya 2 gün oldu hatta,ama olsun yinede ilginiz için sağolun.
Üstad,kesinlike yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum kaldı ki IKV önceden zor bir oyundu,önceden dakikalarca kesmeye uğraştığımız canavarları artık daha kolay kesebiliyoruz.IKV artık tabiiki güncellemenin gelmemesi sebebiylede PVE değilde PVP tarzına dönüştü tabi bu benim şahsi fikrim.Fakat şuanda artık öyle değil, belli başlı görevlerde ve bölgelerde gruba ihtiyaç duyuluyor onun haricinde her şeyi tek başına da yapabilirsin.Zaten azcık klavye kullanabiliyorsan çok hızlı bir şekilde arkadaş edineceğini düşünüyorum.
Aslında bu konuda genel olarak haklısın,Arkadaş edinme konusunda pek iyi değilim o yüzden sıkıntı çekeceğimi düşünüyorum,o yüzden bir lonca ya girme düşüncesindeyim.Artı olarak görevler çoğu tek başına yapılmıyor misal geçen gün sultan görevini yapamadım kalana yazdım sağolsunlar Dev anya kadar yaptılar,şuan taşkanat var misal hala yardıma gelen olmadı klana yazdığım halde bide bu açıdan düşün
Sabırlı olmak lazım,ne kadar da yeni oyunculara açık bir oyun olsada bu oyun artık belli bir yaşa geldi.Senin en büyük sıkıntın çevrende senin gibi düşük seviye oyuncuların olmaması.İnşaallah gün gelir eminönü'nde fare kesen,kertenkele kesen,Terzi nerede diye soran insanlar görürüz.
Ekonomist yazdı: ↑22 Haz 2017 10:57
Sabırlı olmak lazım,ne kadar da yeni oyunculara açık bir oyun olsada bu oyun artık belli bir yaşa geldi.Senin en büyük sıkıntın çevrende senin gibi düşük seviye oyuncuların olmaması.İnşaallah gün gelir eminönü'nde fare kesen,kertenkele kesen,Terzi nerede diye soran insanlar görürüz.