GameSatıs HK.
-
allesalles
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Brazzers University
GameSatıs HK.
Merhaba arkadaşlar GameSatıs diye bir site var ikv ürünlerini satıyor daha önce burdan alan varmı güvenli bir site mi bilgisi olan varmı ??
- xHASANBEYx
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: İSTİLA
Re: GameSatıs HK.
Dostum ben Eskiden Üyelik al diye bir siteden kutu alacaktım parayı verdim. Ama kodlar hatalı geldi. Desteğe mesaj atmıştım bizden alınmamış gibisinden mesaj atmıştı destek Tek güvenli yer PlayStore sadece orda satılıyor

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.
Türk telekom'a gitmeyen bir para ile akçe alırsanız tabiki kodlar geçersiz olur. Playstoreden başka yerden alacağınız kodların türk telekoma maddi desteği olmadığı için hepsi geçersiz sayılacaktır, bilginize.
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Türk telekoma maddi desteği vardır , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım. Gamesatış sitesinin sattığı epin ler playstordan toplu alınan epin lerdir. Sipariş verdiğiniz taktirde ellerinse stok varsa size epin verirler , yoksa onlarda playstor daki hatanın düzelmesini bekleyeceklerdir. Almak isteyenler önce stok olup olmadığını kontröl ettirsin.
Evet arkadaşın yorumu biraz bilmeden olmuş galiba. Çünkü gamesatı ş playstore üzerinden alıyor ürünlri ve ben bu zamana kadar bir prolblem yaşamadım kendileriyle. sadece bazen stok problemi oluyor, gelmesini bekliyoruz.
Merhaba
İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzun ürünlerinin satışı yalnızca Türk Telekom’un oyun satış portalı olan PlayStore üzerinden yapılmaktadır. Diğer oyun satış sitelerine itibar etmemenizi ve bunlardan oluşabilecek mağduriyetlere destek vermediğimizi önemle belirtiriz.
İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzun ürünlerinin satışı yalnızca Türk Telekom’un oyun satış portalı olan PlayStore üzerinden yapılmaktadır. Diğer oyun satış sitelerine itibar etmemenizi ve bunlardan oluşabilecek mağduriyetlere destek vermediğimizi önemle belirtiriz.
İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!