En Faydalı Olacak Güncelleme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kocakurt
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: YÖN

En Faydalı Olacak Güncelleme

Mesaj gönderen kocakurt »

Merhabalar;
Öncelikle şunu belirteyim, başlığı okuduğunda, yönetimin oyun ile ilgilenmediğini/meyeceğini belirtecek dostları anlıyorum, fakat bu yakınmalara artık son verilmesi gerektiğini ve enerjimizin olumlu yönde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyuna güncelleme gelip gelmeyeceği meselesinden çok daha önemli gelişmeler oluyor, ülkemizde ve bölgemizde, oyun ile ilgilenen kalmadı ise, birkaç seneyi bulmaz kapanır, bu kadar basit. Sızlanmanın ve kendimizi/çevremizi olumsuz yönde etkilemenin bir faydası bulunmamakta.
Şimdi güncelleme önerisine gelir isek;
Bu öneri, oyuna çok ama çok basit bir "ekleme"yi konu alıyor ancak oynama kalitesi ve kazanılacak zaman düşünüldüğünde, bana göre, birçok şeyden daha önemli ve acil.

*Hepimizin ortak dertlerinden bir tanesi: çantadan kasaya, kasadan çantaya, çantadan "işporta"ya toplu eşya taşımak. Bunu başarmak için uyguladığımız sürükleme yöntemi, özellikle farenin sol tıkının zaman zaman temassızlık yaptığı düşünüldüğünde, son derece verimsiz ve bu durum fark etmesek de büyük bir zaman kaybına yol açıyor.

*Fakat, torbalardan aldığımız eşyalar bize oyun hakkında bir şey öğretti: Bu oyunda bir eşya'nın üzerine sağ tık yaptığımızda da, otomatik olarak çantaya aktarmamız mümkün.

*Öyleyse; neden bu özellik, tüm taşımalar için genellenmesin?

*Misalen; çantamızdaki eşyaları kasaya aktarmak istiyoruz, kasayı açacağız, çantadaki eşyalara sırayla sağ tık yapacağız ve onlar kasanın boş yerlerine, aynı materyal kasada varsa üstüne, yerleşecekler.

*Kasadaki çöp itemleri çantaya alıp satmak istiyoruz, aynı mantık, sıra ile sağ tıklayacağız bu eşyalara.

*Çöp itemleri oyun karakterine satmak istiyoruz, alışverişi başlattıktan sonra, çantada sağ tıkladığımız eşyalar, alışverişe sürüklenmiş etkisi gösterecek: Satmak istiyor musunuz? Onaylayarak devam edeceğiz.

Bu çok basit öneri herkes için inanılmaz bir zaman tasarrufu sağlayabilir, okuduğunuz için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: En Faydalı Olacak Güncelleme

Mesaj gönderen Retaliation »

Bunu belirli bir tuş kombinasyonu ve fare yardımıyla yaparlarsa gerçekten yararlı olur.
Resim
MENARA
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen MENARA »

Destekliyorum
Kullanıcı avatarı
cagatay81
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Mesaj gönderen cagatay81 »

Belki bakarlarda bunu yapmaya üşenmezler
...
Amirim
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Amirim »

şöyle bir şeyde olabilir. Eminmisiniz sorusunu engellemek içinde, sattıklarımızda kasadaki mantıkla satıcıya yansız istediğimizi alışverişi kapatana kadar geri alabiliriz.
Kullanıcı avatarı
cagatay81
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Mesaj gönderen cagatay81 »

Amirim yazdı: 06 Haz 2017 17:25 şöyle bir şeyde olabilir. Eminmisiniz sorusunu engellemek içinde, sattıklarımızda kasadaki mantıkla satıcıya yansız istediğimizi alışverişi kapatana kadar geri alabiliriz.
yanlışlıkla önemli itemlerde arada kaynamaz
...
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Destekliyorum.
Bununla ilgili bir konu daha açılmıştı geçmişte. O zamanda desteklemiştik.
Hatta Sobee'ye toplu bir şekilde böyle bir şey istediğimizi yazsak demiştim de alay konusu olmuştum, neyse. :grinning:
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

kocakurt yazdı: 06 Haz 2017 02:08 Merhabalar;
Öncelikle şunu belirteyim, başlığı okuduğunda, yönetimin oyun ile ilgilenmediğini/meyeceğini belirtecek dostları anlıyorum, fakat bu yakınmalara artık son verilmesi gerektiğini ve enerjimizin olumlu yönde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyuna güncelleme gelip gelmeyeceği meselesinden çok daha önemli gelişmeler oluyor, ülkemizde ve bölgemizde, oyun ile ilgilenen kalmadı ise, birkaç seneyi bulmaz kapanır, bu kadar basit. Sızlanmanın ve kendimizi/çevremizi olumsuz yönde etkilemenin bir faydası bulunmamakta.
Şimdi güncelleme önerisine gelir isek;
Bu öneri, oyuna çok ama çok basit bir "ekleme"yi konu alıyor ancak oynama kalitesi ve kazanılacak zaman düşünüldüğünde, bana göre, birçok şeyden daha önemli ve acil.

*Hepimizin ortak dertlerinden bir tanesi: çantadan kasaya, kasadan çantaya, çantadan "işporta"ya toplu eşya taşımak. Bunu başarmak için uyguladığımız sürükleme yöntemi, özellikle farenin sol tıkının zaman zaman temassızlık yaptığı düşünüldüğünde, son derece verimsiz ve bu durum fark etmesek de büyük bir zaman kaybına yol açıyor.

*Fakat, torbalardan aldığımız eşyalar bize oyun hakkında bir şey öğretti: Bu oyunda bir eşya'nın üzerine sağ tık yaptığımızda da, otomatik olarak çantaya aktarmamız mümkün.

*Öyleyse; neden bu özellik, tüm taşımalar için genellenmesin?

*Misalen; çantamızdaki eşyaları kasaya aktarmak istiyoruz, kasayı açacağız, çantadaki eşyalara sırayla sağ tık yapacağız ve onlar kasanın boş yerlerine, aynı materyal kasada varsa üstüne, yerleşecekler.

*Kasadaki çöp itemleri çantaya alıp satmak istiyoruz, aynı mantık, sıra ile sağ tıklayacağız bu eşyalara.

*Çöp itemleri oyun karakterine satmak istiyoruz, alışverişi başlattıktan sonra, çantada sağ tıkladığımız eşyalar, alışverişe sürüklenmiş etkisi gösterecek: Satmak istiyor musunuz? Onaylayarak devam edeceğiz.

Bu çok basit öneri herkes için inanılmaz bir zaman tasarrufu sağlayabilir, okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bu sistemin aktif olabilmesi için öncelikle kasa + çanta + işporta/alışveriş penceresinin aynı anda açılmamasını sağlamaları lazım.değilse sağ clickte hangisine gitceğini saptırır :)

Şu anda 3 ünü aynı anda açmak mümkün
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »