Şizofrenn nickli birini tanıyorum. Ayrıca bulunduğum sunucu Eminönü
Tekrardan başlamak istersen kapım her zaman açık yardımcı olurum...
Günlüğüme baktığınız için teşekkür ederim.
İyi forumlar.
Öncelikle Rica ederim çok güzel ve akıcı bir günlük... Bende tutmuştum birara günlük sizde buyurun. viewtopic.php?f=137&t=116425
Eminonun yeri ayrıdır bende uzun sure oynadım e.ö'de 49 level gelince bıraktmıştım. İsimler belki ondan tanıdık geldi. Eminönünü ikvnin en sağlam sunucusudur. (Hâlâ öyle mi bilemeyeceğim tabi) Siz de hatırlarsınız Kalabalıktan oyuna giremediğimiz zamanlar olurdu.Pusuu'lar Themurolar, esrefpasalilar Daha birçokları hepsi hatırımda Bu münasebetle tüm eö halkına selamlar...
İkv yi özlüyorum her ne kadar beklentilerimiz karşılanmasada ve biz surekli bu durumu tenkit etsekte nedendir bilinmez bu oyundaki cazibeyi başka hiçbir oyunda bulamadım... Galiba sizin gibi yardımsever samimi arkadaşlar sayesinde...
Yardımseverliğiniz çok önemli şöyle dönüp baktığımda hatırda kalanlar samimi yardımsever oyuncular hep... İş güçten oyuna zaman kalmıyor. Zaten dönmeyide düşünmüyorum bi yerden sonra kesin bir şekilde bırakmak gerekiyor mecburen.
Cenab-ı Hakka emanet olun saygı ve sevgilerimle...
Tekrardan günlüğüme hoş geldiniz...
Eminönü sunucu benim vazgeçemediğim sunuculardan bir tanesidir. Saydığın nicklerin hepsi o zamanların oyuncusu olarak bilinen ve tanınan kişilerdi.
İKV herkesin hayatında ayrı bir yeri var vazgeçilmez kısmı ise kurduğumuz sıkı dostluklar, güzel sohbetler olmasıdır.
Hiçbir zaman yardımımı esirgemem çünkü bizde o dönemlerden geçtik. Onlara bir el uzattığımız zaman zaten daha sonra dost olarak kalıyoruz. Bu oyunda önemli olanda yardım sever olmak.
Allah rızkınızı bol kazancınızı helal etsin.
Eğer ki bir gün tekrar başlamayı düşünürseniz. Ters bir durum olmadığı sürece inşallah buradan ulaşabilirsiniz. Sizle konuşmak ve tanışmak isterim.
İyi dilekleriniz için ve dualarınız için teşekkür ederim.
Bugün oyunda güzel vakit geçirdim. Yıllar önce abimin kasmış olduğu karakterlere el atayım dedim. İlk işim şifacı karakterini kasmaya çalıştım. Kasmak zor olmuş galiba baya zorlandım.
Düşük seviyeli karakter ile 2 güzel dost edindim. Birlikte görev yaptık birlikte kasıldık.
Saat 12:20 geçe oyuna girdim ve saat 16:30'a kadar bu karakteri oynadım. 30 lvlden 34 lvle kadar oynayabildim.
Geri kalan saatlerde Serkan dostum karakter kasalım dedi. Bende büyücüme geçip kasmaya başladık. Şöyle bir item düştü.
Tabi karakteri kasarken madenleri çekmeden geçmem.1 adet Safran çekebildim.
Kıyametin bin bir zorluklarını, maceralarını kaleme döken tüm neferlere teşekkür ediyoruz. Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonrasında; 08 - 31 Mayıs 2017 tarihleri arasında yazılan günlüklerden, en beğenilen eserler belli oldu!
Geleneksel bir forum yarışmamız haline gelen Kıyamet Günlükleri etkinliğimizde, her zaman olduğu gibi bu sefer de ödül konusunda cömert davranmaya çalıştık. İşte etkinlik ödülleri ve kılıcı kadar kalemini de ustaca kullandığını ispatlayan neferlerimiz!
Birincilik Ödülü: III. Kademe Tılsım
Forum Hesabına 1 aylık Kıyamet Yazarı unvanı.
Bugün etkinlik sonuçları açıklandı. Katılım sayısı az olduğu için dereceye girip ödül alabildim. Katılan diğer arkadaşlarında ödüllerinin hayırlı olmasını dilerim.
İKV MANİ etkinliğinde şimdiden herkese bol şans diliyorum.
Biraz sonra bugün neler yaptığımı anlatacağım. Takipte kalın Hoşça kalın.....
Bugün oyuna saat 17:00 dan sonra girebildim holde serkan kardeşimin açmış olduğu karakterini grup bölgelerine girebilecek kadar kastık.
Tabi bu esnada arzlardan biri rahat durmadı. Afk iken beni kesmiş. Tek başına olduğunu gördüm ve rakip hafif kaldı.
Serkan kardeşimde sinirlendi gazap karakterine geçti. Karşı klanın oyuncusu bekleyin dedi ama gelen olmadı. Daha sonra düşman olmamıza gerek yok diyip barış sağladık.
Bugün daha bir şey olmadı ama sizlerle paylaşabileceğim güzel bir anım var.
Dün gece etkinlikten kazandığım ödülüme bakmak için oyuna girdim. Çantama tılsımın eklendiğini gördüm. 2. olduğum için Büyü Bozma 2 istemiştim. Tılsımın üstüne geldiğimde ise Büyü Bozma 2 yerine Büyü Bozma 3 yazdığını görünce direk foruma giripsayın AFRASİYAB'abunun sakıncasını sordum. Ayrıntıları aşağıdaki resimde paylaşacağım.
ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA:
10 yıllık ikv hayatımda bugüne kadar emeğimle geldim. Tılsım çaldırsam dahi oynamaya devam ettim. Etkinlikten gelen bu tılsımı söylemem lazımdı çünkü insanda bulunan bir vicdan var. Oynamaya devam etmem için vicdanımın rahat olması lazım.
Oyun içinde çok rastlıyoruz bu tür olaylara ama işte haksız kazanç benim işime gelmez. Rahat oynamak için gelen yanlış ödülü sayın AFRASİYAB'ailettim.
TEŞEKKÜR MESAJI:
Günlük etkinliği sonucunda beni 2. görünce oyun içinde tebrik mesajları aldım. Kendilerine buradan da teşekkür ediyorum.
Büyü Bozma III
İsmim ile hitap ettiğiniz için öncelikle Teşekkür ediyorum. Benim gibi bu tür olayı söyleyebilecek birçok oyuncu vardır. Dilerim ki bu tür davranışı yapacak daha çok oyuncu olmasıdır.
BayTerapi yazdı: ↑10 Haz 2017 15:20Çok iyi bir davranış olmuş herkes yapmaz bunu, tebrik ederim kardeşim.
Teşekkür ederim.
Dışarıdan nasıl görünüyorsam göründüğüm gibiyim kardeşim. Etkinliği kazandığım zaman gerçekten 1.lik istiyordum jürinin kararı ile dereceye girmişim gelen ödül yanlış olunca mecbur söylemem gerekti. Rahat oyun oynayamazdım.
Bugün güzel vakit geçirdim. Holdeki slotlar hızlıydı sinirlerimi hoplattı. Üstüne üstlük birde arzlarla uğraştım ramazanlık günü insanı sınadılar. Tabi geri kalan zamanlarım gayet güzel geçti.
Bugün hole indiğim ilk dakikalarde Peptit Kolorotoksinile karşılaştım. Biraz ilerledikten sonra Safran çektim fotoğraf almamış yazmakla yetindim.
Eski ve Arkadaşları Büyü Kritik Arttırıcı Gümüşi Kütük Yaran satın aldım. Klasikleri severim.
Önceden bende Gümüşi Kütük Yaran vardı itemsizdi itemlisini almak için onu satmıştım. Aldığım kütük halen bende mevcut.
Yılan Isırığı Misali Meteor Tipi Gümüşi Kütük Yaran
İftar saatine yakın bir zamanda klan chatinde Junona y2 arıyorlarmış bende dalga olsun diye bb ci gelim dedim. Yok falan dese de mağara önüne gittiğimde grup daveti attı. Vakit geçirmek için kafa buluyorum.
GÜNÜN ÖZEL ŞARKISI
Başkalarının mutluluğuyla mutlu olmayan
Kendinden daha iyilerini kabullenemeyen
Bütün hata kıskanan
Uzaktan yakınından kim varsa çıksın hayatından....