Hakemleri de tebrik edelim. Sezon geneli iyi iş çıkardılar, çok terlediler terletmemek için
Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Beşiktaş'ı tebrik etmek gerek. Futbolu güzel oynadılar, doğru oynadılar.
Hakemleri de tebrik edelim. Sezon geneli iyi iş çıkardılar, çok terlediler terletmemek için

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
FiratCakiroglu yazdı: ↑28 May 2017 23:41 Beşiktaş'ı tebrik etmek gerek. Futbolu güzel oynadılar, doğru oynadılar.
Hakemleri de tebrik edelim. Sezon geneli iyi iş çıkardılar, çok terlediler terletmemek için![]()
Yanılıyorsunuz.. Hakkıyla şampiyon oldu Beşiktaş .
kedi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
romendiyojen yazdı: ↑28 May 2017 22:58O Değilde Takımımız 2.Yıldızı 1992'De TakmışRetaliation yazdı: ↑28 May 2017 22:53Merhabalar;
2016/2017 Spor toto süper lig şampiyonu Beşiktaş'ımızın şampiyonluğunu kutlar ve üçüncü yıldızımızın hayırlı olmasını dilerim.
Esen kalmanız dileğiyle, selametle.![]()
Ne mutlu.
Öncelikle tebrik ettiğin için teşekkür ederim sevgili dostum. Burada “Vay efendim, zamanında hakemler bizim canımızı yaktı" diye serzenişte bulunmayacağım ve hakemlerin pek kayda değer hatalar yaptıklarını düşünmüyorum.FiratCakiroglu yazdı: ↑28 May 2017 23:41 Beşiktaş'ı tebrik etmek gerek. Futbolu güzel oynadılar, doğru oynadılar.
Hakemleri de tebrik edelim. Sezon geneli iyi iş çıkardılar, çok terlediler terletmemek için![]()
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Konuyu uzatmamakla birlikte son iletim,BayTerapi yazdı: ↑29 May 2017 00:13FiratCakiroglu yazdı: ↑28 May 2017 23:41 Beşiktaş'ı tebrik etmek gerek. Futbolu güzel oynadılar, doğru oynadılar.
Yanılıyorsunuz.. Hakkıyla şampiyon oldu Beşiktaş .
Güzel fıkra imiş, güldüm

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhabalar;
Yarından itibaren başlayacak olan LYS sınavlarında; LYS-1, LYS-2, LYS-3, LYS-4 ve LYS-5 sınavlarından, herhangi biri veya birilerine girecek arkadaşlarıma Allah yardım etsin. Umarım hep beraber istediğimiz bölümleri ve okulları kazanırız.
Selametle...
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
İnşallah furkan başkan bir rakibin olarak başarılar diliyorumRetaliation yazdı: ↑09 Haz 2017 15:04Merhabalar;
Yarından itibaren başlayacak olan LYS sınavlarında; LYS-1, LYS-2, LYS-3, LYS-4 ve LYS-5 sınavlarından, herhangi biri veya birilerine girecek arkadaşlarıma Allah yardım etsin. Umarım hep beraber istediğimiz bölümleri ve okulları kazanırız.
Selametle...
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Furkan , şu profil resmini değiştir artık.Korkunçlu duruyor

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
FiratCakiroglu yazdı: ↑11 Haz 2017 20:24 Furkan , şu profil resmini değiştir artık.Korkunçlu duruyor
Merhaba sevgili dostum.;
Aslına bakarsak ben oldukça memnunum ve profil fotoğrafındaki kişiyi hem seviyor hem de buraya koymamda da bir sebep olduğunu da belirtmek istiyorum. Neden bu mistik kişiyi kullandığımı yazacağım.
Öncelikle kendisinden biraz bahsedeyim. Adı aslında bilinmeyen, oyuncuların, oyunun sistem dosyalarından adını öğrendiği G-Man, oyun dünyasındaki en karmaşık ve giz dolu karakteridir. Tıpkı bizdeki Selami Kelaynak veya Kuklacı gibi. İsminin açılımı Goverment Man yani Türkçesi ile Devlet Adamı olarak nitelendirilebilir. Kendisi insan görünümlüdür ancak insan değildir. Konuşmasında hafif takılmalar, iç çekmeler ve tabiri caizse 'ıhlama' mevcuttur. Kendisi hakkında onlarca teori yer almaktadır. Oyun sadece onu bize, boyutlar arası bir bürokrat olarak gösteriyor. Kendisi de birkaç kişiyle iş anlaşması yaparak bize ayak işi yaptırıyor. Yani -eğer oynadıysanız- Half Life'daki o patlama, yaratıkların dünyaya gelmesi, boyutlar arası geçişler gibi türlü şeyler G-Man'ın iş verenlerinden kaynaklanıyor. Kendisinin zamanı durdurma ve ışınlanma gibi yetenekleri var, yada iş verenleri sayesinde bunu yapabiliyor. Elindeki çanta ise hala sırrını korumakta. Kendisi ilk oyunda bize bir teklif sunuyor ve bizi zamana sıkıştırarak, yaşlanmamamızı sağlıyor. İkinci oyunda ise telepati yeteneğinin de olduğunu keşfediyoruz zira Alyx adlı bir bayan ile geçen maceramızda kendisi, babasına G-Man'ın Alyx'e söylediği sözü söyler ve babası 'Ne dedin sen?' diyerek sendeler ve kısa zamanlı bilinç kaybı yaşar. Daha fazla oyun hakkında bilgi verip spoiler vermek gibi olmaması için son noktayı koymak isterim. Ancak olayı kavramak için aşağıda sırayla atacağım videolardan kim olduğunu daha da kavrayabilirsin.
G-Man'ın telepati yeteneğini kullanmaya başlayacağı sahne. 2.20'den sonraki anı dikkatle takip etmeni ve cümleleri aklında tutmanı rica edeceğim.
Ve işte telepati yöntemi. İlk 15 saniyede telepati yeteneğini göreceksin.
Ve bir de neden kendisi profil fotoğrafımda sorusuna yanıt vereyim. Kendilerinin zamanı durdurma, yavaşlatma yeteneğinden bahsettik. Kendisinin gerek aksanını, konuşmasını ve reaksiyonlarını da beğenirim.
Ancak İKV ile bağdaştırdığım bir sebebi mevcut. Sen ve ben, Öd Tengri Yaşar loncasına mevcut iki neferiz. Loncamızın günümüz Türkçesi 'Zamanı Tanrı Yaşar' demektir. Bu söz Göktürk anıtlarından 'Zamanı Tanrı yaşar, insanoğlu hep ölümlü yaratılmış." cümlesinden geldiğini biliyoruz. G-Man'in de insanüstü güçleri olduğu için, profil fotoğrafı olmasına layık gördüm.
Şimdi yanlış anlaşılmaması için açıklama yapayım; Fotoğrafı, oyun içerisindeki loncamızın adından mütevellit, aynı kelime ile bağdaştığı için kullanma gereği duydum. Yanlış yerlere çekilmemesini rica ediyorum.
Selametle...
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhabalar;
Öncelikle tekrardan selamlar ve hayırlı ramazanlar. Üç buçuk ayın sonunda tekrar vuslata erdik ama... Ama nedense bir durgun hissettim. Tolga(TolgaALBAYRAK) ile karşılaştım, konuştum, bu durumu söyledim. O da aynı şeyleri kendisinin de yaşadığını, zamanla oynayarak atlattığını söyledi. Şu sıralar oyunu bir kenara bırakarak, değişik şeylerle ilgileniyorum. İnşallah bitince burada da paylaşmak nasip olur.
Bazen dalarsın ufuklara, gözlerin yad olur
Şu gürleyen masmavi deniz sevdiceğin olur
Çarpar kıyıya, kulağa bir türkü söyler dalga
Ufuktaki çizgiyi görünce gözler hoş olur
Şu gürleyen masmavi deniz sevdiceğin olur
Çarpar kıyıya, kulağa bir türkü söyler dalga
Ufuktaki çizgiyi görünce gözler hoş olur
Hasan dostumun Gökbörü isimli savaşçısının görevlerine elimden geldiğince yardımcı oldum. "Bu karakteri Çemberlitaş'a sen sokacaksın, tanı karakteri" deyince bir fotoğraf alalım dedik.
Ve bugün bir saat kadar oyunda maden çekmek için dolaştım. Bir saatin sonunda elde edebildiğimiz tek güzellik, bir adet Safran oldu. Hamdolsun.
Esen kalmanız dileğiyle, selametle!