O OYUN ARTIK STEAM'DE
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: O OYUN ARTIK STEAM'DE
" IKV Çembersiztaş DLC an itibariyle 59.99 TL ! " gibi bildirilerle güne başlamak istemiyorum. Aman kalsın
Online oyunlara düşündüğün tarz dlc gelmez, güncelleme gelir.MeLankoLkBanyemS yazdı: ↑24 May 2017 02:21 " IKV Çembersiztaş DLC an itibariyle 59.99 TL ! " gibi bildirilerle güne başlamak istemiyorum. Aman kalsın![]()
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Şaka yapıyorsan komik. Eğer yapmıyorsan daha da komik.xPrince yazdı: ↑24 May 2017 02:58Online oyunlara düşündüğün tarz dlc gelmez, güncelleme gelir.MeLankoLkBanyemS yazdı: ↑24 May 2017 02:21 " IKV Çembersiztaş DLC an itibariyle 59.99 TL ! " gibi bildirilerle güne başlamak istemiyorum. Aman kalsın![]()
Bu konunun genel etkileşim bölümünde kalması ilginç farklı oyunu buraya yazması normal bir durum değil. LoL yazınca ileti direk siliniyor. Muhtemelen buda silinir.
Hocam oyunu steam kütüphaneme ekledim her oyuna girdiğimde 10 kişi soruyor öyle bir oyun mu vardı diye eğer steame eklenirse daha çok tanınır oyun. İnanın bana süper olur hani listede beni görenler bi indireyim bakayım der