OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıMABELııMATİZıI ] [ IıFOLLOWıIıMEıI ]

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıFOLLOWıIıMEıI ]

Mesaj gönderen Seven »

TOLGA yazdı: 13 May 2017 08:45 O mesajı atan şahsın ben olduğumu günlüğümde ki yan büyücümde oynadığımdan görebilirsiniz. :)
Hatırlarsanız imzalarınız arasından birincisini size ben yapmıştım. Sizi oyunda görmek hiç nasip olmamıştı, düne dek... :)

Günlükleri okuyorum lakin karakter isimlerine bakmıyorum o gün ne yaşadığına bakıyorum dostum. Kusuruma bakma. İmzayı yaptığını hatırlıyorum senden rica etmiştim nikola tesla yazarmısın diye ayrıca teşekkür ediyorum bir dahaki sefere daha dikkatli olacağım. Sevgilerimle... :* :blush:
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Sevgili günlüğüm ve değerli takipçi dostlarım;

Bugün günüm çok şükür güzel geçti. Hem reel hayatım hemde oyun hayatı olarak değerlendirdim. Holde para kastım grup bölgelerine girdim. Şifacı karakterimle takıldım. Oyun bugün bana ayrı bir zevk verdi.

Kasada duran madenleri veya materyalleri hiç sevmem çünkü bana fayda sağlamıyor ama birgün çok arayacağım bundan eminim. İlk işim
Jadeitleri satmak oldu.

Resim

Daha sonra Peptitleri satmak için orta bir yol bulduk ve onunda satışını gerçekleştirdim.

Resim

Bugün klan kanallarında hep nicki mi gördüm sanırım aranıyorum.

1. resimdeki nickime modifiye çekmişler galiba.. :D :D

Resim
Resim

Büyücümü bir süreliğine bıraktım ve şifacı karakterime geçtim. Irklara yol alalım dedim bunun üzerine arkadaşa Xenotim düştü. :*

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Seven yazdı: 13 May 2017 13:40
TOLGA yazdı: 13 May 2017 08:45 O mesajı atan şahsın ben olduğumu günlüğümde ki yan büyücümde oynadığımdan görebilirsiniz. :)
Hatırlarsanız imzalarınız arasından birincisini size ben yapmıştım. Sizi oyunda görmek hiç nasip olmamıştı, düne dek... :)

Günlükleri okuyorum lakin karakter isimlerine bakmıyorum o gün ne yaşadığına bakıyorum dostum. Kusuruma bakma. İmzayı yaptığını hatırlıyorum senden rica etmiştim nikola tesla yazarmısın diye ayrıca teşekkür ediyorum bir dahaki sefere daha dikkatli olacağım. Sevgilerimle... :* :blush:
Saygım ve sevgimi sunar gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. Hayırlı günler, hayırlı günlükler. :slightly_smiling_face:
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

TOLGA yazdı: 13 May 2017 20:20
Seven yazdı: 13 May 2017 13:40

Saygım ve sevgimi sunar gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. Hayırlı günler, hayırlı günlükler. :slightly_smiling_face:
Teşekkür ederim. Bol şans iyi günler...
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Bugünden itibaren final haftası başladı. Malum final haftası adamı yoruyor. Büte kalmamam lazım onun için ayın 25 ine kadar yokum. Bu süre içinde ikv hayatım nasıl geçti son yıllarda onu kısaca anlatacağım. Duruma göre uzayabilir yazacağım yazı.

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Yazımıza başlamadan önce şöyle bir karikatür paylaşayım dedim hoşuma gitti.

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Bildiğiniz gibi son dönemlerde ikv hayatım nasıl geçti sizlere onu anlatacağım. Günlüğümün başından sonuna neler yaşadığımın bir nevi özeti olacak. 1.5 yılı aşkın süredir ikv günlük tutmaktayım dolu dolu o yıllara bir dönüş yapalım...

DÜNDEN BUGÜNE HAYATIMDA İKV

EPİSODE=1

Yazıma başlamadan önce 1. Sayfada bulunan günlük yazmadığım zamanları tek seferde kaleme aldım.

O dönemlerde m1 üretip büyücüm ile çemberlitaşa girdim. Birçok aksilikle karşılaştıysakda bu beni yıldırmadı durmadan yolumuza devam ettik. Bu aksilikleri yazacak olursam grup bölgesinde tankın düşmesi geri gelmemesi grup içi sataşma veya 1900 hs az deyip almamışlardı.
O dönemlerde oyuna tekrar dönmüştüm ve tanıdık arkadaşım yoktu. Grup bölgeleri ile birlik güzel değerli arkadaşlar edindim. Bu söz ettiğim arkadaşlar ile bir watsapp grubu kurduk oyun içi hariç güzel sohbetler dönüyor.

( FıratÇakıroğlu, Deatdream, Retaliation, TheHUN, Kasseria, birde buğra vardı oyun içi karakter ismini unuttum kusuruma bakmasın.) :')

Klan savaşları, hol bölgesi, çemberlitaş derken zaman su gibi akıp gitti.

Birçok loncaya girip çıktım. En sonunda oyunu bırakmadan önceki loncam beni tekrar aldı loncasına biraz geliştikten sonra lonca dağıldı. Bende
Retaliation dostumun kurduğu loncaya geçtim. Voice of voiceless loncası idi.

Daha sonra şifacı karakterim ile çemberlitaşa girmeye başladım. Aslında bakarsanız şifacım ile çemberlitaşa girmemdeki en büyük payı
Retaliation sağladı. Onunla gire gire öğrendim ve geliştim. Furkanın şifacısına gaffar asa atmıyordu bana tek torbada 2 asa düştüğünde sinirlendiğini hatırlıyorum.

Bugünlük bu kadar yarın devamı gelecek...
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen bugra333 »

Eline sağlık :)
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

bugra333 yazdı: 17 May 2017 14:13 Eline sağlık :)
Afiyet olsun. :') Ayıboğann unuttuk kusura bakma.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

DÜNDEN BUGÜNE HAYATIMDA İKV

EPİSODE=2

Bu bölüm başlangıcımızda dün bahsettiğim gibi büyücümü çemberlitaşta fullemeye yakın şifacım ile bölgelere girmeye başlamıştım.
Günler sonra büyücüm ile tekrar çemberlitaşa girdiğimde
9 aydır uğraştığım Transformatör zırhı semihadan düşürdüm o gün gerçekten çok sevinmiştim sebebi ise o zırhı çok istiyordum. Sadece sevinen ben olmadım yakın dostlarım ve arkadaşlarımda duygulandı çünkü bu zırh için onlarında kafasının etini yemiştim. :')

Transformatör zırhın ardından o zamanların düşmeyen şaheseri olan Transformatör Asayı bastım ve elektrik üstümü fullemiş oldum. O gün adımın hakkını verdim ve asayı parlattım.

Daha sonra Met 1 tılsımını Yıldırım 2 tılsımına çevirdim ve o günden sonra büyücüm ile çemberlitaşa gitmemeye karar vermiştim. Hol bölgesinde para kasıp meteor bölgesinde klan savaşı yapmaya başlamıştım.

Daha sonra sancak savaşı ve ölüm oyunu etkinliklerine katılıp taktik edinmeye başladım. Büyücüyü orada kullanamadım çünkü büyü hasarının nerden geldiği belli olmuyordu.

Holde epey bir para ve mataryel kasınca Direnç kırma 2 tılsımını basmıştım.

Birgün savaşçı karakterimin GBM x görevini yapmak için grup kurduk daha tank oynamayı hiç bilmiyordum dirençleri ayarlayıp girdik zırh düşmüştü lakin Taşkanat deiğildi. Taşkanat zırh varmış gibi onu üstüme giyip gaf grubuna girmeye çalışıyordum. :') :')

Ondan sonraki gün gene grup kurduk ve gaffar grubunu topladık her ne kadar hedef saptırma konusunda acemilik çeksemde yavaştan öğrendim.

Stuart Efendiyi keserken Shen Kara iksir içip kesime başlamıştım acemilik işte insan yaşayarak veya oynayarak pratik yaparak öğreniyor. :')

Devamı gelecek....

Sevgi ve saygılarımla...

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön