Tahminimce 1-2 Ay Süresi Var Dahasoldier39 yazdı:saoL usta biLqiLendrme icn ama ne zmn qeLcek biR biLqin waRmı o konuda ?
Grup Bölgeleri (Sığınaklar ve Miğrat) !!!
Re: Grup Bölgeleri (Sığınaklar ve Miğrat) !!!
hidranın reklamı yapıldıkatan 1 hafta sonra geldi ttnet geldi geleli hızlı çalışıyorlar okadar sürmicek benceGHOSEN yazdı:Tahminimce 1-2 Ay Süresi Var Dahasoldier39 yazdı:saoL usta biLqiLendrme icn ama ne zmn qeLcek biR biLqin waRmı o konuda ?![]()
Umarım Sürmez Ama Tahminxsercanx yazdı:hidranın reklamı yapıldıkatan 1 hafta sonra geldi ttnet geldi geleli hızlı çalışıyorlar okadar sürmicek benceGHOSEN yazdı:Tahminimce 1-2 Ay Süresi Var Dahasoldier39 yazdı:saoL usta biLqiLendrme icn ama ne zmn qeLcek biR biLqin waRmı o konuda ?![]()
Paylaşım için teşekkürler gerçekten süper konular açıyorsun ...
Öss ye giricekmişsin umarım iyi bir üniversite kazanırsın
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
ya yazılılar başlıo sonra gelsin 
İnş Bakalım Bu Oyun Beni Kendine BU Kadar Bağlamışken Nasıl Olcaksaokan yazdı:Paylaşım için teşekkürler gerçekten süper konular açıyorsun ...
Benim LGS LYS Var Ben Napıcam :lol:turkoxHAMSTER yazdı:ya yazılılar başlıo sonra gelsin
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
GHOSEN yazdı:Benim LGS LYS Var Ben Napıcam :lol:turkoxHAMSTER yazdı:ya yazılılar başlıo sonra gelsin
benim ona 3 senem var:D
Eline sağlık... Başka verebileceğin bilgi yok mu?
Lonca Sistemi gelecek ve loncanda olan adamlarla mı girmek zorunda kalacaksın bölgeye?
Lonca Sistemi gelecek ve loncanda olan adamlarla mı girmek zorunda kalacaksın bölgeye?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________