Sunuculara Erişim Problemi
- NumanTans
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: KÖKTEN KAPATIN YETER ARTIK
arkadaş sakin olun ne daha dün yaşandı bu olay peşine bugün tekrar yaşanıyor adam gibi bir işi yapamıyolar bu iş için para alıyolar ama yapamıyolar sakin olmak nedir o kadar para veriyoruz herşeye üstüne akçeye zam yapıyolar ne değişen bişey var ne başka bişey hep aynı tas aynı hamam
Re: OYUN YİNE GİTTİ :D
yine çöktü ya girilmiyor oyuna sadece eminönü değil komple çöktü
sunucular gelmiyor
sunucular gelmiyor
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Hocam haklısınız ben birşey demiyorum zaten yanlış anlaşılmak istemiyorum, bu artık alışılmış birşey haline geldi arada bir olacak demek istiyorum 15 20 dakika bekleyin diyorum bilgilendirirler veyahut gelir sunucu .
kedi
- efendi341
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Güçlü Kardesler Birliği
katılıyorum..NumanTans yazdı: ↑14 May 2017 23:58 arkadaş sakin olun ne daha dün yaşandı bu olay peşine bugün tekrar yaşanıyor adam gibi bir işi yapamıyolar bu iş için para alıyolar ama yapamıyolar sakin olmak nedir o kadar para veriyoruz herşeye üstüne akçeye zam yapıyolar ne değişen bişey var ne başka bişey hep aynı tas aynı hamam
aslında öyle sunucular da gelmiyo.oyunun ortasında arkadaşla konuşuyodum ikimizde de gitti ve hala da gelmedi
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- efendi341
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Güçlü Kardesler Birliği
Dün ki sunucu kapanması hakkında açıklama yapan oldu mu hocam? Giden yine bizden oldu gerizekalı gibi bugünde uğraştık bugünde gider kpler
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
ben arkadaşa aktarım yapıyordum oyun gitti bütün herşeyi bende kaldı eger o oyunda kaldıysa adımız hırsıza çıkacak
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Para veriyoruz kardeşim bu oyuna para. Kimse standart da oynamıyor bu oyunu %80'lik bir kitlenin 'plus oyuncu' olduğu bir oyundan bahsediyoruz. Tabii ki adamlar hakkını arayacak. Böyle söyleyince "e kardeşim verme o zaman zorla mı alıyorlar" gibi yorumlar geliyor. Dünyanın neresinde, hangi sektörde verdiğin paranın karşılığında hizmet alamayıp bir de azar yiyorsun bilmiyorum.
- NumanTans
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
dün kapandıgındada gece 2 de kapandı sabah 8de acıldı 15 20 dakka olsa öp basına koy