Sunuculara Erişim Problemi
Sunucular Hakkında
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar yıllardır oynadığımız bu oyunda bu hatayı neredeyse ayda 2 3 defa görüyoruz. Sunucuya bağlanmama hatası yaklaşık 1 saattir var ve insanlar oyunda stres atmak isterken keyif almak isterken tam tersine dert sahibi oluyor . Oyuna girmek için bağlandığınızda çoğu sunucuda kalabalık yazıp sunucaya girememek ayrı bir saçmalıktır. Küçük bir şirkette bile gece çalışan bir personel olurken böyle köklü bir oyunda neden 1 tane çalışan veya çalışmak için ufacık bir gayret gösteren bir personel yok buda merak konusu . Büyük ihtimalle bu sorun çözüldükten sonra oyuna girmeden sağ alt köşede küçük ve her zaman olduğu gibi kimseyi tatmin etmeyen ve her zaman attıkları o klasik mesaj olacaktır . Bu oyun kimlere emanet veya kimler tarafından yönetiliyor bilmiyorum ama bildiğim tek şey yönetemiyorsunuz.Oyuna sahip çıkın .
- NumanTans
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: İKV Buraya kadar Çöktü
ayda 1 kere net oluyo halada duruma el atamadılar
- NumanTans
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
KUKLACIDA KAPANDI UYANDIRAYIM
Tılsım acık ama 
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
İkv yonetimi neredeyse her ay oluşan bu sıkıntıya çözüm bulamamakta günü kurtarmanın peşinde koşmaktadir. Kısacası görevlerini yerine getirememekte ve durumu zora sokmaktadır. Artık oyuncuların sabrı taşmış umudu kalmamıştır. En kısa yoldan istifa etmek hem oyuncuları hemde oyunu aydınlatacak geleceğe en azından daha doğru bakmalarını sağlayacaktır. Bu kadar siteme rağmen görevlerini başarısızlıkla devam ettirmeyi inatla devam eden yönetimi anlamak gün geçtikçe zorlaşıyor ve anlamsız kalıyor durumu zora sokmaktan başka bir işe yaramaktadır. Emeğe hakka ve oyunculara saygılı geleceği parlak bir yeni yönetim bu oyuna can getirecek kan getirecektir. Derhal görev ve sorumluluklarını istifa ederek bırakmalarını bir kez daha yönetime tavsiye ediyor ve Her zaman dediğimiz gibi Ya deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin sözüyle konuşmaya son veriyorum. Artık güdülecek deve kalmamış sizlere de diyardan gitmek kalmıştır.
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
Forumdan ip mi engellemişsiniz çok beddua ettim ondan oyun çöktü
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
katılıyorum lakin onların sıgınacak sözleri var ''gönüllü yapıyoruz !'' kardesim bu mantık bizi yok etti zaten bunlar bırakmaz.Verecekleri cevap aynen şu;DuMaNisTT yazdı: ↑14 May 2017 09:17 İkv yonetimi neredeyse her ay oluşan bu sıkıntıya çözüm bulamamakta günü kurtarmanın peşinde koşmaktadir. Kısacası görevlerini yerine getirememekte ve durumu zora sokmaktadır. Artık oyuncuların sabrı taşmış umudu kalmamıştır. En kısa yoldan istifa etmek hem oyuncuları hemde oyunu aydınlatacak geleceğe en azından daha doğru bakmalarını sağlayacaktır. Bu kadar siteme rağmen görevlerini başarısızlıkla devam ettirmeyi inatla devam eden yönetimi anlamak gün geçtikçe zorlaşıyor ve anlamsız kalıyor durumu zora sokmaktan başka bir işe yaramaktadır. Emeğe hakka ve oyunculara saygılı geleceği parlak bir yeni yönetim bu oyuna can getirecek kan getirecektir. Derhal görev ve sorumluluklarını istifa ederek bırakmalarını bir kez daha yönetime tavsiye ediyor ve Her zaman dediğimiz gibi Ya deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin sözüyle konuşmaya son veriyorum. Artık güdülecek deve kalmamış sizlere de diyardan gitmek kalmıştır.
Merhaba,
Her MMORPG (Devasa Çok Oyunculu Çevrim İçi Rol Yapma Oyunu) gibi, İstanbul Kıyamet Vakti'de gelişmekte ve gelişimini sürdürmektedir.
Geliştirme veya yenilikler hakkında, önceden bilgi maalesef verilememektedir ve bilgi verilememesi, geliştirilmeyeceği veya yenilik olmayacağı düşüncesi oluşturmamalıdır.
İKV dünyasında yapılacak yenilikler, uygun görüldüğünde ve zamanı geldiğinde, resmi İKV platformları üzerinden siz değerli oyuncularımıza duyurulmaktadır. İKV sitesini, forumunu ve sosyal medya hesaplarını takip ederek, bu bilgileri zaman içerisinde alabilirsiniz.
6 sene olcak aynı tas aynı hamam devam
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Çok sabırlıyızRecepBaS yazdı: ↑14 May 2017 16:16katılıyorum lakin onların sıgınacak sözleri var ''gönüllü yapıyoruz !'' kardesim bu mantık bizi yok etti zaten bunlar bırakmaz.Verecekleri cevap aynen şu;DuMaNisTT yazdı: ↑14 May 2017 09:17 İkv yonetimi neredeyse her ay oluşan bu sıkıntıya çözüm bulamamakta günü kurtarmanın peşinde koşmaktadir. Kısacası görevlerini yerine getirememekte ve durumu zora sokmaktadır. Artık oyuncuların sabrı taşmış umudu kalmamıştır. En kısa yoldan istifa etmek hem oyuncuları hemde oyunu aydınlatacak geleceğe en azından daha doğru bakmalarını sağlayacaktır. Bu kadar siteme rağmen görevlerini başarısızlıkla devam ettirmeyi inatla devam eden yönetimi anlamak gün geçtikçe zorlaşıyor ve anlamsız kalıyor durumu zora sokmaktan başka bir işe yaramaktadır. Emeğe hakka ve oyunculara saygılı geleceği parlak bir yeni yönetim bu oyuna can getirecek kan getirecektir. Derhal görev ve sorumluluklarını istifa ederek bırakmalarını bir kez daha yönetime tavsiye ediyor ve Her zaman dediğimiz gibi Ya deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin sözüyle konuşmaya son veriyorum. Artık güdülecek deve kalmamış sizlere de diyardan gitmek kalmıştır.
Merhaba,
Her MMORPG (Devasa Çok Oyunculu Çevrim İçi Rol Yapma Oyunu) gibi, İstanbul Kıyamet Vakti'de gelişmekte ve gelişimini sürdürmektedir.
Geliştirme veya yenilikler hakkında, önceden bilgi maalesef verilememektedir ve bilgi verilememesi, geliştirilmeyeceği veya yenilik olmayacağı düşüncesi oluşturmamalıdır.
İKV dünyasında yapılacak yenilikler, uygun görüldüğünde ve zamanı geldiğinde, resmi İKV platformları üzerinden siz değerli oyuncularımıza duyurulmaktadır. İKV sitesini, forumunu ve sosyal medya hesaplarını takip ederek, bu bilgileri zaman içerisinde alabilirsiniz.
6 sene olcak aynı tas aynı hamam devam![]()
Re: Sunucular Hakkında
Güzel özetlemişsiniz
Sonuna kadar destek
Sonuna kadar destek
Girebilirsem 15-20 dakika falan girebiliyorum o da çok nadir. O Zamanlarınla oyunun hata verdiği zamanın denk gelmesinden korkuyorum
Re: Sunucular Hakkında
Sabaha yakın sunucu güncellemeleri oluyor. Hep bunu bir insan mı yapıyor yoksa otomatik bir şey mi diye merak etmişimdir.