OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıMABELııMATİZıI ] [ IıFOLLOWıIıMEıI ]

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıFOLLOWıIıMEıI ]

Mesaj gönderen Seven »

Sevgili günlük gece 01:00 sularında kadim kesimine adam bulmaya çalışıyolardı biz 3 kişi başladık can 30 a kadar indirdik sonra 3 4 büyü daha geldi ve kadim hidra pert oldu. 20 cana kadar benim arkamdaydı özlemiş kereta sonra öldüm. :D

HATASIZ nickli birisi eskiden tanıdığım biriydi ve bana hediye olarak 2 jadeit 1 peptit verdi. Kendisine Teşekkür ediyorum.

Resim

Takipçilerimden birisi ile biraz muhabbet ettim.

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Sevgili günlüğüm ve değerli takipçilerim öncelikle bugün 2 veya 3 duyuru yapacağım.

Bugünün en önemli duyurusunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bildiğiniz gibi oyunda uzun süre yoktum ve 15 günlük süre içinde oyunda olacağım demiştim birkaç sağlık sorunlarım oldu.

Bunlardan ilki midemde bir ağrı vardı diğer bir husus belimde ağrı oluşmaya başladı bu durum beni baya rahatsız etti ve oturduğum yerde kıvranıyordum. Doktora gittim ve MR sonucunda fıtık başlangıcı olduğunu söyledi. Şimdi ilaç kullanarak daha iyiyim şükürler olsun.

Resim

OYUN İÇİ ÖNEMLİ DUYURU..!

Neyse gelelim önemli önemli duyuruya başta belirttiğim üzere uzun zamandır oyunda yoktum benim nickime benzer nick gördüm oyunda ve biraz o arkadaşla sohbet ettim tabi bu resmi sizlerle paylaşacağım. En önemli konu benim 3 tane aktif kullandığım karakterler var benzer nickli kişilerle itibar etmeyiniz mesuliyet kabul etmiyorum.

Karakterlerimin isimleri imzamda mevcuttur.

Resim

Resim

Resim

Takipte kalın...
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Seven yazdı: 22 Haz 2016 18:55 Sevgili günlük her gün sabah uyanır uyanmaz Mani etkinliği açıklanmış mı acaba diye hep önceliğim forum kanalı oluyordu. Bugünde hemen forum kanalına baktım ve etkinlikte 1. olmuşum. Bu durum beni mutlu etti. Kazanan diğer arkadaşlarda güle güle kullansın ödülünü.
Resim
Yarışma Birincisi
Eminönü / Seven

Yarışma İkincisi
Kuklacı / Tertip

Yarışma Üçüncüsü
Eminönü / Yamanıı

Mansiyon
Beyaz Köşk / Fefhit

Mansiyon
Eminönü / Cyanide
Resim
Birinciye - Yükseltilmiş Şaheser Silah
İkinciye - II. Kademe Tılsım
Üçüncüye - 1.000 Akçe
Mansiyon ödülü - [tooltip t=1 adet Xenotim
1 adet Peptit Kolorotoksin
1 adet Örümcek Salgısı]3'lü Materyal Paketi[/tooltip]

İKV MANİ etkinliği her yıl olduğu gibi bu yılda olursa katılacağım. Meydanı boş bırakmamak lazım. Sayfa 33.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Sevgili günlüğüm ve değerli takipçi dostlarım;

Bugün forum hesabımın resmini değiştirdim oyun içi güzel bir poz yakalamıştım foruma yakışacağını düşündüm.

Daha sonra oyuna girdim.

OoNİKOLAxTESLAoO kaldığı yerden devam ediyor. Şansımız yaver yolumuz açık olur inşallah...

Şöyle bir zırh düşürdüm.
Resim

1 tane Alexandrite
Resim

Solucan korkusundan konuşmayı unuttu. (Parçalayınki) yazısını görünce (!) işareti gözümden kaçmadı. :') :')
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Bugün 2. kez yazıyorum çünkü önemli bir gelişme oldu. Bildiğiniz üzere Aralık ayında bir arkadaşa Bb 3 ve Y2 tılsımını vermiştim. O tılsımlardan birine kavuşabildim. Tılsımı verdiğim arkadaş pişman olmuş ve tılsımları geri vermek istediğini söyledi. Bende tılsımların geri döneceğine ve dönmesine sevindim doğrusu
insanın içinde vicdan varsa elbet birgün verdiğin gelir her zaman söylediğim bir sözdür.

Bu olayın gelişimine bakarsak bugün Meteorit 1 tılsımını verdi.

Bende bu aldığım M1 tılsımını Y2 ye çevirdim.

Bb 3'ün gelmesi biraz zaman alacak. Bekledik az daha bekleriz sıkıntı yok.

Meteorit 1 Tılsımını alırken bir foto aldım kalıcı olması için.

Resim

YILDIRIM 2 tılsımı tekrar elime geçti.

Resim

Bu esnada 1 adet PEPTİT KOLOROTOKSİN düşürdüm fakat fotoğraf çekmemiş. ;(

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Sevgili günlüğüm değerli takipçi dostlarım;

Oyunda yapacak birşey bulamadığım zaman yardım isteyen oyuncuların yanına gidiyorum. Genelde hidra görevlerine denk geliyorum.
:D

Resim
Resim
Resim

En sevdiğim parçası... Büyük sanatçılar birer birer gidiyor.... Allah rahmet eylesin.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

NOSTALJİ

Sevgili günlük 6 aydır mail kutuma bakmıyordum bugün bir bakayım dedim. Tabi eski anılarımın olduğu mesajları silmemişim ve bu beni duygulandırdı. Mesajın içeriğini sildim çünkü tüm hakları bana ait. :D

İKV'nin en güzel senesiydi belkide 2012 yılı... artık önümüzdeki günlere, haftalara, aylara veyahut yıllara bakacağız belki daha güzel şeyler yaşayacağız ama hiçbir şey eskisi gibi olmayacak....

Biraz duygu, biraz da özlem....

Saygılarımla....

OoNİKOLAxTESLAoO

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Sevgili günlüğüm ve değerli takipçilerim biraz değişiklik yapmak istedim. Öncelikli olarak yazı renginin artık değişmesi gerektiğini düşündüm. Forum yenilenince kullandığım yazı rengide biraz itici görünmeye başladı. Diğer bir husus Günde 1 kez değil 2 kez yazmaya karar verdim. Sabah 1 ileti yazdım nostalji olarak şimdide oyun içi anılarımızı yazalım ki geleceğimize ışık tutsun. ;)

Gelin bugün neler yaptığımı anlatayım.

Öncelikle oyuna girdiğimde karakterim yeşil hidranın ordaydı bir baktım yeşil kesiliyor 24 canı vardı. Fotoğraf almaya gerek duymadım.

Daha sonra kadime geçtiler ancak şifa eksikliği vardı şifacıma geçtim ve kadim hidra yerle bir oldu.

Resim

Daha sonra Yıldırım 2 tılsımının yanına hangi tılsım yakışır diye düşünürken Elektrik Bilgisi II almaya karar verdim.

Resim

Biraz holde takıldım test ettim tılsımı iş görür cinsten bir tılsım kanaatine vardım. Daha sonra uzun zamandır Grup Bölgelerine girmiyordum. Junon özlemiştir diyerek yolum migrata düştü. Eksiğim yoktu birşey düşmediği için şanslıydım. :D

Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Bugün 1 saat 30 dakika kadar oyunda kalabildim. Bu süre zarfında önemli bir gelişme olmadı.

Hayırlı bir iş vardı ona hazırlık yaptım. Bu hayırlı işe giderken çarı oyunda bıraktım. Nedeni ise beni unutmasınlar diye maksat varlığımız belli olsun namımız yürüsün. :D Klan ve bölge konuşmalarını kapattım ve hayırlı işe gittim. 4 saat kadar oyunda yoktum çar afk iken güzel mesaj atanlar olmuş. Oyunda gördüğümde o kişiler ile irtibata geçeceğim gerek tanıdık gerek ise tanımadıklar olsun. O konuda hiçbir tereddüt etmesinler.

Gelen mesajlardan biri dikkatimi çekti. Bu kişiyle özellikle görüşeceğim.

Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

O mesajı atan şahsın ben olduğumu günlüğümde ki yan büyücümde oynadığımdan görebilirsiniz. :)
Hatırlarsanız imzalarınız arasından birincisini size ben yapmıştım. Sizi oyunda görmek hiç nasip olmamıştı, düne dek... :)

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön