Görünce gideceğimiz beyaz ışık sizsiniz sanırım. Teşekkürler.BilgeTonyukuk yazdı: ↑02 May 2017 14:56Güzel senaryo ama tutmaz.![]()
Reklam panosundaki bahsedilen görsel Grey's Tabacco'ya ait bir reklamın görselidir. 1950'li yıllarda İstanbul'un bir çok yerinde afişi bulunan, bir tütün çeşidi olan Grey's Tabacco'nun reklam görselinin orada yer almasının sebebi ise oyun hikayesinin 1950'li yıllarda İstanbul'da geçiyor olmasıdır. Geliştirici ekip bu detay ile gerçekçiliği bir hayli yakalamıştır. Sevgilerimle.![]()
Bil Kazan
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Bil Kazan
ben de aydınlandım ama kimse benim teorime tutmaz diyemez!1!11! herkes kendine gelsin lütfen.
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

Lanet olsun adamım o lanet teoriyi açıklamaman gerekiyordu nihotyus ozpoyus peşimize düştü
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Şurayada biraz teori yapan birilerini çizelim.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Bu yoruma hayran kaldımBilgeTonyukuk yazdı: ↑02 May 2017 14:56Güzel senaryo ama tutmaz.![]()
Reklam panosundaki bahsedilen görsel Grey's Tabacco'ya ait bir reklamın görselidir. 1950'li yıllarda İstanbul'un bir çok yerinde afişi bulunan, bir tütün çeşidi olan Grey's Tabacco'nun reklam görselinin orada yer almasının sebebi ise oyun hikayesinin 1950'li yıllarda İstanbul'da geçiyor olmasıdır. Geliştirici ekip bu detay ile gerçekçiliği bir hayli yakalamıştır. Sevgilerimle.![]()
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
Tamam ya hu sinirlenme, tutsun da varsın senin teorin tutsun.