Oyuna 2 yıl aradan sonra yeniden başladım ve 0 dan başlıyorum ve malum biliyosunuz yeni başlayan biri için en mantıklı daha doğrusu zorunlu para toplama şekli maden.Ama üstünden uzun zaman geçtiği için hangi maden ne kadar ediyor hangisine kaç puan vermeliyim bunu unutmuşum.(eskiden mavi ile irid para ediyordu 2-3 gündür oynuyorum genel sohpette hiç yansıtılmadı sanırsam değeri düşmüş)
Öncelikle bir hesabımı eminönü-meteor da toplama yapmaya diğer hesabımı ise holde toplama yapmaya odaklayacağım ikisi için hangi toplama puanlarını vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Toplama puanları
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: Toplama puanları
Selam kardeşim .
Şahsi fikrimi söylüyorum. Bana göre sarraf ve lokman puanlarina vermelisin. 45 er puan ile eminönü yerine adada dolasmani tercih ederim. Ganoderma ,yonca ,alex bunlar iyi para ediyorlar. Çemberlitaş recetelerinde bolca arayan olur.Hol isini bir tank savascin ile yapabilirsin. Toplama puanlarini yine sarraf ve lokmandan yana kullan. Kondrit , jadeit ,safran bunlarinda fiyati çok ideal. Bol şans dilerim. Kolay gelsin.
Şahsi fikrimi söylüyorum. Bana göre sarraf ve lokman puanlarina vermelisin. 45 er puan ile eminönü yerine adada dolasmani tercih ederim. Ganoderma ,yonca ,alex bunlar iyi para ediyorlar. Çemberlitaş recetelerinde bolca arayan olur.Hol isini bir tank savascin ile yapabilirsin. Toplama puanlarini yine sarraf ve lokmandan yana kullan. Kondrit , jadeit ,safran bunlarinda fiyati çok ideal. Bol şans dilerim. Kolay gelsin.
Teşekkürler çok yararlı oldu bilgilendirme.
madenlere mafya el atıyor. en iyi para kasma yöntemi holde salgı, peptit ile oluyor. yada plus alıp yeraltında yaratık keserekte para kasabilirsin. kolay gelsin.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Hol ve Sivri Ada madenleri güzel para ediyorlar.
Holde tanktan ziyade zırhı fullenmiş şifacı ile dolanman daha iyi olur , uzun süre yol gidersin oturmadan.Ada da ise tank gerekli , depar şart
Bol şans
Holde tanktan ziyade zırhı fullenmiş şifacı ile dolanman daha iyi olur , uzun süre yol gidersin oturmadan.Ada da ise tank gerekli , depar şart
Bol şans

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Teşekkürler beyler sağolun